Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2015

Τι λένε τα άστρα για σήμερα Κυριακή 25/1



Η διαφορά ανάμεσα σε αυτό που είσαι και σε αυτό που θέλεις να είσαι βρίσκεται στο τι κάνεις για να το πετύχεις.


Γενικά: Έχεις μια ιδιαίτερη δυναμική κι αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο θα έχεις και την πίεση του επαναστάτη Ουρανού που είναι στο ζώδιο σου. Οπότε θα βιώνεις συνέχεια κάποιες αλλαγές οι οποίες θα σε οδηγήσουν κάπου πολύ καλά στο τέλος. Αλλά για να γίνει αυτό θα χρειαστεί να φανείς πολύ συνεργάσιμος/η με τους γύρω σου και όχι μόνο. Θα πρέπει να ακολουθείς και κάπως την συμπαντική ροή, όπως δηλαδή σου έρχεται η ζωή, και τότε θα δεις την αληθινή αλλαγή.
Ερωτικά: Αν έχεις γεννηθεί από τις 2 έως και τις 4/4 γίνεται κάτι πολύ μοιραίο στην ζωή σου και με κάποιο τρόπο οι καταστάσεις σου δείχνουν ποιο τελικά είναι το κατάλληλο άτομο για να καταλήξεις μαζί του. Εκτός αν είσαι ήδη στη σχέση και βρείτε αυτές τις ημέρες μια κοινή πορεία. Πάντως η σχέση σου με τον Ζυγό θα είναι ιδιαίτερη και πολύ καθοριστική. Το ίδιο αλλά πιο δύσκολο μπορεί να γίνει με τον Καρκίνο ή τον Αιγόκερω.
Οικονομικά & Καριέρα: Προτρέχεις γιατί νιώθεις ότι θέλεις κάτι να αλλάξεις και η επιθυμία σε βάζει να κάνεις κινήσεις έντονες, γεμάτες δύναμη και πολύ δράση. Αλλά ίσως όλα να είναι πολύ βιαστικά και να σκοντάψεις κάπου. Για αυτό αν και είναι καλή η παρόρμηση, να προσέξεις και λίγο κάτι που θέλεις να κάνεις χωρίς σκέψη. Αν τουλάχιστον είναι στο χέρι σου. Αν δεν είναι, και σου έρθει κάτι ξαφνικό και αναπάντεχο, μη φοβηθείς γιατί θα είναι για καλό σου.

Γενικά: Έχεις εσωτερικές ανησυχίες και μπορεί να σκέφτεσαι ένα άτομο από την οικογένεια σου που ήδη έχει φύγει από δίπλα σου. Για αυτό φρόντισε να μην αφήνεις τελείως τα συναισθήματα σου να σε τραβάνε από την μύτη γιατί μπορεί να πληγωθείς αρκετά.
Ερωτικά: Θα βγάλεις προς τα έξω ένα πρόσωπο πολύ αυθόρμητο και ίσως κάπως να εκτεθείς. Γιατί κάπου θα εκμυστηρευτείς αυτά που νιώθεις για τον Κριό ή τον Τοξότη και μπορεί κάποιος/α να σε προδώσει. Αλλά ίσως να είναι καλύτερα έτσι γιατί τελικά δεν πρέπει να το κρατάς και τόσο μέσα σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις κάποιες αμφιβολίες, γιατί όλο και κάτι καινούργιο βγαίνει στην επιφάνεια, αλλά δεν είναι εύκολο να κινηθείς γιατί και φοβάσαι και δεν ρισκάρεις. Τουλάχιστον θα μάθεις πως είναι η πραγματικότητα και όταν είσαι έτοιμος/η μπορεί και να προχωρήσεις σε κινήσεις.

Γενικά: Όταν παίρνεις πρωτοβουλίες νιώθεις πολύ καλύτερα από το να κάθεσαι και να περιμένεις να πεις μεν τις ιδέες σου αλλά να μένουν ανεκπλήρωτες. Τώρα που σου δίνεται η ευκαιρία για να πράξεις όσο πιο καλά μπορείς, κάντο με τη μια και μην περιμένεις να γίνει κάτι που θα σε απογειώσει. Γιατί τρώγοντας έρχεται η όρεξη.
Ερωτικά: Βρίσκεσαι σε μια φάση που θέλεις να προσπαθήσεις και όχι να περιμένεις να εκπληρώσει τις επιθυμίες σου το άλλο πρόσωπο. Για αυτό θα πάρεις πρωτοβουλίες ακόμα σηκώνοντας και το τηλέφωνο που δεν το είχες κάνει τόσο καιρό. Θα είναι τόσο αυθόρμητο και διαφορετικό που και εσύ θα ξαφνιαστείς με τον εαυτό σου. Πάντως το καλό είναι ότι δεν θα έχεις εκείνον το φόβο που μερικές φορές σε πιάνει.
Οικονομικά & Καριέρα: Αντιμετωπίζεις κάποιες δύσκολες καταστάσεις με πολύ μαεστρία αλλά και δυναμισμό. Και παρόλο που μπορεί να σε εμποδίζει το περιβάλλον και οι συνθήκες, έχεις ηθικό ακμαίο και δυνατό.

Γενικά: Η δυναμική σου συμπεριφορά έχει να κάνει με κάποιες αναγκαστικές καταπιέσεις που είχες υποστεί όλο αυτό το διάστημα κυρίως από ένα πρόσωπο της οικογένειας. Ίσως να μην αντέξεις άλλο την πίεση και φωνάξεις ή ξεσπάσεις.
Ερωτικά: Βάζεις τα δυνατά σου για να φερθείς με αξιοπρέπεια και ίσως τελικά να μην αντέξεις και ξεκινώντας από μια ασήμαντη αφορμή να κάνεις ένα μικρό χαμό. Η λογική σου λέει άλλα και το συναίσθημα που είναι εκρηκτικό σου λέει άλλα. Οπότε, αν δεν αντέχεις, κάνε μια βόλτα για να μην ξεσπάσεις. Από την άλλη, αν βγει μια αλήθεια που εδώ και καιρό την ήξερες και τώρα δεν πάει άλλο να μείνει κρυμμένη, πιθανόν να οριοθετήσεις τη σχέση σου με τον Κριό, έναν άλλο Καρκίνο, Ζυγό ή Αιγόκερω.
Οικονομικά & Καριέρα: Φαντάζεσαι κάποια νέα ξεκινήματα τα οποία για να γίνουν χρειάζεται να βρεις δυναμικές λύσεις. Αν δεν μπορείς να τις βρεις, καλύτερα να δράσεις για να μη μείνεις πολύ πίσω από τους άλλους.

Γενικά: Έχεις μια εσωτερική δύναμη η οποία σε βάζει να κάνεις πράγματα ακόμα και πολύ ηγετικά. Είναι πάντως η στιγμή που τα πράγματα θα γίνουν πιο εύκολα έστω και αν βιώνεις μια μοναχικότητα. Γιατί θα τα έχεις βρει πλέον με τον εαυτό σου και θα κάνεις μια νέα αρχή.
Ερωτικά: Θέλεις να κάνεις πράγματα που θα εκφράζουν τον εαυτό σου. Μπορεί να σου λείπει η διάθεση για μεγάλη συντροφικότητα και μοίρασμα, αλλά ακόμα κι αν την έχεις θα έχει πολύ ηγεμονική συμπεριφορά, γιατί θα ήθελες ο κόσμος να γυρίζει γύρω από εσένα.
Οικονομικά & Καριέρα: Δεν αφήνεις περιθώρια σε κανέναν και βάζεις εσύ τις κόκκινες γραμμές με δικές σου πρωτοβουλίες. Γιατί παίρνοντας δυναμικές αποφάσεις μπορεί να τα καταφέρεις και να γίνει τελικά το θαύμα που επιθυμείς εδώ και καιρό.

Γενικά: Μπορεί να μάθεις κάτι ξαφνικά που θα σε ταρακουνήσει, αλλά μάλλον θα το κρύψεις. Προτιμάς δηλαδή να το περάσεις χωρίς να το φανερώσεις σε κανέναν, γιατί πιστεύεις ότι αν βρεθείς μόνος/η σου σίγουρα θα έχεις καλύτερη καθοδήγηση.
Ερωτικά: Η προσωπική σου σχέση με έναν Κριό θα σε κάνει να σκεφτείς πολλά, γιατί δεν ξέρεις ακριβώς πως είναι τα πράγματα μεταξύ σας και θα επαναστατήσεις σε κάποια συμπεριφορά η οποία δεν σε καλύπτει καθόλου.
Οικονομικά & Καριέρα: Βρίσκεις κάποιες αναλύσεις πολύ βαρετές και θέλεις να κάνεις κάτι ξεχωριστό, γιατί δε σου αρέσει να λειτουργείς πλέον στα ίδια και στα ίδια. Και μάλλον θα θέλεις να ξεφύγεις από κάποιες συνήθειες που δεν είναι και τόσο εποικοδομητικές.
  
Γενικά:  Αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες θα έχεις μια μεγάλη εσωτερική δύναμη την οποία όμως θα πρέπει να διοχετεύσεις σωστά. Για αυτό θα δώσεις δείγματα μιας πολύ καλής συμπεριφοράς.
Ερωτικά: Νιώθεις ότι κάτι σε κυνηγάει και όλο βιάζεσαι. Πιθανόν να είσαι αρκετά ανήσυχος/η επειδή πιστεύεις ότι ο Κριός που σε ενδιαφέρει μπορεί να πετάξει αλλού. Οι σχέσεις σου οι προσωπικές αν είσαι γεννημένος /η στις αρχές του δεύτερου δεκαήμερου κάπως βάλλονται και θα χρειαστεί να προσπαθήσεις για την ισορροπία και την τάξη των πραγμάτων.
Οικονομικά & Καριέρα: Το βλέπεις ότι γίνονται αλλαγές και μέσα σου αλλά και έξω. Σήμερα ειδικά θα έχεις μια μεγάλη επιβάρυνση, είτε από πιέσεις ατόμων που είναι πολύ κοντά σου είτε από άτομα που συζητάς τις υποθέσεις σου. Επιθυμείς με όλη σου την ψυχή να χαράξεις μια νέα πολιτική και αναγκαστικά θα το κάνεις, γιατί πιστεύεις ότι κάπου αδικείσαι.

Γενικά: Έχεις κάποιες ανασφάλειες που δεν τις κρατάς μέσα σου γιατί νιώθεις ότι θα σε πνίξουν για αυτό εκδηλώνεσαι και μάλιστα πολύ έντονα. Το ζητούμενο είναι να είσαι ο εαυτός σου και να πεις αυτά που θέλεις όπως τα νιώθεις και τα πιστεύεις.
Ερωτικά: Ο Κριός μπορεί να έχει εκρηκτική συμπεριφορά απέναντί σου και ίσως αυτό να σε ενοχλήσει γιατί προτιμάς να έχεις σε ηρεμία. Πάντως κάποια νέα που μπορεί να περιμένεις από το Λιοντάρι μπορεί να έρθουν πολύ ξαφνικά, αλλά ίσως κάτι να σε ενοχλήσει.
Οικονομικά & Καριέρα: Πρέπει όσο μπορείς να καταλάβεις περισσότερο την αξία σου. Είναι εντελώς διαφορετικό να αναγνωρίσεις τα χαρίσματα και τα προσόντα σου από μόνος σου και αλλιώς είναι να περιμένεις από τους άλλους. Οπότε, ακολούθησε τα δικά σου θέλω για να πατήσεις πόδι στις δύσκολες συνθήκες.

Γενικά: Έχεις το τσαγανό και το δυναμικό να κάνεις απόλυτα τα δικό σου, για αυτό μπορεί να φανείς και να μπεις μπροστά με κάποιες κινήσεις που για σένα θα είναι πολύ εύκολες. Όλα τα νέα μοντέλα ζωής και σκέψης σίγουρα θα σε τραβήξουν και θα τα ακολουθήσεις.
Ερωτικά: Προκειμένου να διαλύσεις όλα τα κακώς κείμενα, δεν θα κρατηθείς και μάλιστα θα μιλήσεις με έντονο τρόπο. Γιατί πιστεύεις ότι κάπου καπελώνεσαι και δεν βρίσκεις το σωστό σημείο επαφής.
Οικονομικά & Καριέρα: Θέλεις να ξεχωρίσεις και ψάχνεις κάτι να κάνεις, να γράψεις, να επικοινωνήσεις, να δράσεις, με τρόπο πολύ διαφορετικό και πρωτοπόρο. Και σίγουρα θα κερδίσεις, είτε τώρα είτε μακροπρόθεσμα.

Γενικά: Πιστεύεις ότι κάποια άτομα μπορεί να σε βγάλουν έξω από την ζωή τους και να σου κλείσουν τον δρόμο γιατί δεν έχετε την ίδια οπτική γωνία. Για αυτό κάνε εσύ αυτό που νομίζεις και αν γίνεται ξεκαθάρισε πρώτα τη δική σου σχέση μαζί τους. Φρόντισε τα λόγια σου να μην είναι τόσο αιχμηρά γιατί σίγουρα θα στεναχωρήσεις κάποια πρόσωπα που μπορεί να μην φταίνε κιόλας.
Ερωτικά: Έχεις μια εσωτερική αναστάτωση η οποία σε κρατάει κάπως σε μια μεγάλη ανησυχία. Είσαι κοντά σε μια αλήθεια που θα σου διδάξει μέσα από ένα Κριό ότι κάπου έχεις λειτουργήσει λάθος σε θέματα που ίσως να μην είχες καταλάβει καν. Για αυτό κάνε τον κόπο και άκουσε και αν κάπου έχεις φταίξει καλύτερα να ζητήσεις συγνώμη.
Οικονομικά & Καριέρα: Αντιπροσωπεύεις μια παλιά αρχή και ίσως τώρα να πρέπει να αντιπροσωπεύσεις κάτι καινούργιο και μη πεπερασμένο. Η σχέση σου με κάποια άτομα από το χώρο των συνεργατών σου μπορεί να είναι πολύ «τσιτωμένη» γιατί υπάρχει διάσταση απόψεων.

Γενικά: Είσαι στα πολύ καλά σου γιατί βλέπεις να γίνονται πράγματα γύρω σου που σε εκφράζουν απόλυτα. Το καινούργιο και το πρωτοποριακό μπορεί να συμβεί από τη μια στιγμή στην άλλη και αυτό να σε απελευθερώσει από πολλά «πρέπει» αλλά και «γιατί».
Ερωτικά: Βαδίζεις και επικοινωνείς πιο εύκολα με άτομα που έχουν τη δική σου ιδεολογία. Για αυτό κάπου θα δικαιωθείς, αφού θα γυρίσει ο/η σύντροφός σου και θα σου πει ότι σε κάποια θέματα είχες απόλυτα δίκιο. Καλύτερα όμως να μην το πάρεις πάνω σου, γιατί θα αλλοιωθούν οι καλές εντυπώσεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Διακατέχεσαι από κάποιες αρχηγικές και παρορμητικές τάσεις που όμως δε σε χαλάνε, γιατί βρίσκεις ότι χρειάζεται να δείξεις πως τα καταφέρνεις και από μόνος/η σου και όχι μόνο μέσα από ομαδικές δράσεις.

Γενικά: Αντιπροσωπεύεις κάποιες αρχές πολύ δυναμικές αυτές τις ημέρες και ίσως να είναι από τις λίγες φορές που θα φωνάξεις, γιατί δεν αντέχεις άλλο ούτε να σε καταπιέζουν αλλά ούτε να σε βγάζουν εκτός πραγματικότητας.
Ερωτικά: Με τον Κριό έχεις πολλά να κάνεις και να πεις, αρκεί να φροντίζεις να είστε κάπως κοντά και να μην αρνείσαι να μιλάς για κοινά σας θέματα. Γιατί μερικές φορές αποφεύγεις τα πολλά-πολλά, επειδή πιστεύεις ότι το άλλο θα σε εξουσιάσει και δεν θα καταφέρεις να αντιπαρατεθείς στα λόγια του.
Οικονομικά & Καριέρα: Συγκεντρώνεις με κάποιο τρόπο όλες τις υποθέσεις στα χέρια σου, βελτιώνοντας παράλληλα και χωρίς να το καταλάβεις την αδράνεια που έχεις. Κυρίως θέλεις να διεκδικήσεις αυτά που σου χρωστάνε γιατί δεν μπορείς να κάνεις πίσω αυτή την στιγμή.

Πηγή:
astrology.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου