Πέμπτη 1 Ιανουαρίου 2015

Με μεγάλη επιτυχία το 4ο Holiday Basketball Tournament. Συμμετείχε και ο Πανεδεσσαϊκός



Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το 4ο Holiday Basketball Tournament που διοργάνωσε ο Παναθλητικός και την συμμετοχή τουλάχιστον τριακοσίων(300) μικρών αθλητών και αθλητριών.


Συμμετείχαν οι ακαδημίες του Πανεδεσσαϊκού, του Πιερικού-Αρχέλαου Κατερίνης, του ΓΑΣ Κουφαλίων, του Αστέρα Πλαγιαρίου, του Αίαντα Ευόσμου και του ΠΣ Ευκαρπίας με όλες τις αναπτυξιακές ηλικίες από προπαδικό, προκορασίδες έως και ηλικίες μπαμπίνι (2007-2008).


Η τέταρτη και τελευταία ημέρα, εκτός από το μαραθώνιο αγώνων μπάσκετ, κύλησε σε εορταστικό κλίμα με την παρουσία όμορφων ξωτικών που ζωγράφισαν με τα παιδιά στο πνεύμα των ημερών, την παρουσία του Αγίου Βασίλη που μοίρασε δώρα και ζαχαρωτά στους μικρούς αθλητές και αθλήτριες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Στο τέλος της εκδήλωσης μοιράστηκαν σε όλους και όλες τους συμμετάσχοντες διπλώματα και με την αναμνηστική φωτογραφία ανανέωσαν το ραντεβού για την επόμενη χρονιά.
Στο αγωνιστικό κομμάτι του τουρνουά, το προπαιδικό τμήμα του Πανεδεσσαϊκού, αγωνιζόμενο με μικρότερους επι το πλείστον ηλικιακά παίκτες(2001-2002) κατέκτησε την άτυπη πρώτη θέση, με τα υπόλοιπα προαγωνιστικά τμήματα να πετυχαίνουν και αυτά σημαντικές νίκες.

Ο Α.Σ. Πανεδεσσαϊκός συγχαίρει τον Παναθλητικό για την άρτια οργάνωση του τουρνουά και εύχεται υγεία για τους αθλητές και τις οικογένειες όλων των ομάδων που συμμετείχαν και πάντα επιτυχίες.



Τα αποτελέσματα της τέταρτη ημέρας του τουρνουά:

ΠΑΝΑΘΛΗΤΙΚΟΣ - ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ (ΜΙΝΙ) 17 – 24

ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ - ΑΙΑΣ ΕΥΟΣΜΟΥ 1 (ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ) 33 – 34
Η ομάδα της Έδεσσα αγωνίστηκε με μικρότερους ηλικιακά παίκτες

ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΛΗΤΙΚΟΣ (ΠΡΟΜΙΝΙ) 16 – 24

ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ - ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ (ΠΡΟΜΙΝΙ) 27 - 18

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου