Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015

Με το δεξί ο ΓΑΣ Έδεσσας στην νέα χρονιά. Επικράτησε 54-86 του Φίλιππου Ν.Πέλλας



Με νίκη ξεκίνησε ο ΓΑΣ Έδεσσας τις υποχρεώσεις τους για την νέα χρονιά, καθώς επιβλήθηκε εκτός έδρας του Φίλιππου Νέας Πέλλας με 54-86. ο ΓΑΣ παρατάχτηκε με αρκετές απουσίες αφού για διάφορους λόγους απουσίαζαν οι Σταμπουλής, Αντωνιάδης, Μακρίδης Β. Τσακώντσης και Σταυρόπουλος Π.
Ο ΓΑΣ ξεκίνησε με βασική πεντάδα του Μακρίδη Τ. Λούση, Υφαντίδη, Αργυρό και Δοδόπουλο.
Το παιχνίδι ξεκίνησε νευρικά και για τις δύο ομάδες που δεν μπορούσαν να βρουν ρυθμό, φανερά επηρεασμένες από την διακοπή του πρωταθλήματος λόγω τον εορτών. Σταδιακά ο ΓΑΣ κατάφερε να ανεβάσει την απόδοση του και έχοντας σε πολύ καλή επιθετική βραδιά τους Αργυρό, Γάτσο και Δοδόπουλο, μπόρεσε να πάρει μια διαφορά 5 πόντων την οποία και συντηρούσε. Ομάδα της Έδεσσας παίζοντας πιεστική άμυνα, μπόρεσε να κλέψει αρκετές μπάλες και κατάφερε με την λήξη του 1ου δεκαλέπτου να προηγηθεί με 9 πόντους (14-23).
Στο 2ο δεκάλεπτο η πίεση του ΓΑΣ έγινε ακόμα μεγαλύτερη με τον Υφαντίδη να πρωταγωνιστεί τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση της ομάδας.  Η διαφορά ανέβαινε συνέχεια γεγονός που επέτρεψε στον κόουτς Σταυρόπουλο να χρησιμοποίηση όλους τους παίκτες που είχε στην διάθεση του. Το ημίχρονο βρήκε τον ΓΑΣ να προηγείται με διαφορά 20 πόντων (28-48).
Το δεύτερο ημίχρονο συνεχίστηκε στον ίδιο ρυθμό με τον κόουτς Σταυρόπουλο να χρησιμοποίει όλους του παίκτες του πάγκου του. Το αξιοσημείωτο ήταν ότι όλοι κατάφεραν να σκοράρουν. Στον τελευταίο δεκάλεπτο με το παιχνίδι να έχει κριθεί, ο νεαρός Μποζίνης κατάφερε να  «κλέψει την παράσταση» σε άμυνα και επίθεση πετυχαίνοντας όμορφα καλάθια.
Το τέλος του αγώνα βρήκε τον ΓΑΣ νικητή με 54-86.
Δεκάλεπτα: 14-23, 28-48 (ημιχ.), 44-67, 54-86 (τελικό).
ΓΑΣ Έδεσσας (Σταυρόπουλος Γιώργος): Λούσης 3 , Γάτσος 12(2), Μποζίνης 8(1), Αργυρός 13, Τότλης 10 , Υφαντίδης 15 , Μακρίδης Τ. 8(2) , Μπίκου 1 , Δοδόπουλος 16.
Την επόμενη αγωνιστική ο ΓΑΣ αντιμετωπίζει εντός έδρας την ομάδα του Πλαταμώνα σε ένα σημαντικό παιχνίδι που αν ΓΑΣ Έδεσσας καταφέρει να το κερδίσει, αποκτά σημαντικό πλεονέκτημα για την άνοδο στην επόμενη κατηγορία.  Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος το Σάββατο 17/1/15 στις  20:30 στο ΔΑΚ της πόλης μας.

 ΓΑΣ Έδεσσας- ΑΟΚ Βέροιας (παιδικό) 34-68
Την ήττα γνώρισε το παιδικό του ΓΑΣ Έδεσσας με 34-68 από την ομάδα του ΑΟΚ Βέροιας.
Το παιχνίδι ήταν πολύ ενδιαφέρον με την ομάδα του ΓΑΣ να βρίσκεται στην διεκδίκηση του αγώνα στο πρώτο ημίχρονο, σκορ  παρά τις απουσίες των Λουκόφτση και Καϊλίδη.
Στο δεύτερο ημίχρονο χρησιμοποιήθηκαν όλοι οι παίκτες που είχε στην διάθεση του ο κόουτς Μπιτέρνας καθώς πλέον η ομάδα προετοιμάζεται για την συμμετοχή της στο πρωτάθλημα Μίνι που σύντομα ξεκινάει.
Το τέλος του παιχνιδιού βρήκε νικήτρια την ομάδα της Βέροιας με 34-68   
Δεκάλεπτα: 11-16, 25-35 (ημιχ.), 29-47, 34-68 (τελικό).
ΓΑΣ Έδεσσας (Μπιτέρνας Γιάννης): Μισελής, Κορδάλης 10, Μποζίνης 15, Τεντζέρης, Αδάμ, Σαμπάλης 6, Γάτσος, Συμεωνίδης 1, Παπαδόπουλος, Σταυρόπουλος  2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου