Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015

Τα ζευγάρια του Κυπέλλου Ελλάδος στους "8"



Το... μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στις ομάδες που προκρίθηκαν στους οκτώ του Κυπέλλου έβγαλε η κλήρωση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΕΠΟ.

Ολυμπιακός εναντίον ΑΕΚ ήταν το τέταρτο και τελευταίο ζευγάρι που προέκυψε.

Αναλυτικά, τα τέσσερα ζευγάρια:


Χανιά - Απόλλων Σμύρνης
ΟΦΗ - Ξάνθη 
Ηρακλής - Πανιώνιος
Ολυμπιακός - ΑΕΚ

Οι πρώτοι αγώνες θα γίνουν 10,11,12 Φεβρουαρίου και οι ρεβάνς 3,4,5 Μαρτίου.

Μικρά - μικρά από την κλήρωση

Πριν από την έναρξη της κλήρωσης συνέβησαν διάφορα άξια αναφοράς περιστατικά. Όπως το γεγονός ότι ο πρόεδρος της Επιτροπής Κυπέλλου ρώτησε τους δημοσιογράφους αν υπάρχει κάτι το μεμπτό, όπως στην προηγούμενη κλήρωση, ούτως ώστε να το διορθώσει.

Σε πηγαδάκι που είχε ο εκπρόσωπος του Ολυμπιακού, Τακής Αγραφιώτης, με τον κ. Κοντοβαζαινίτη και τον κ. Πιαλόγλου, πρόεδρο της Ξάνθης, τους περιέγραφε το βεβαρημένο πρόγραμμα που έχουν οι  ερυθρόλευκοι με τα δύο ντέρμπι με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ αλλά και το Europa League.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αθηνών, Δημήτρης Δημητρίου, ρώτησε τον εκπρόσωπο της ΠΑΕ ΑΕΚ, Βαγγέλη Ασλανίδη, αν έμεινε ευχαριστημένος από τον διαιτητή στον αγώνα με την Κέρκυρα , για να του απαντήσει πως «Ναι, καλός ήταν αν και παρεξηγημένος.»

Ο νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ Skoda Ξάνθη, Βασίλης Κοντοβαζαινίτης, αναρωτήθηκε πως δόθηκαν οι αριθμοί στα μπαλάκια. Ο πρόεδρος του απάντησε πως δεν υπήρχαν αριθμοί αλλά ονόματα ομάδων.

Παράλληλα ο Μάνος Γαβριηλίδης ρώτησε τους εκπροσώπους των ομάδων για τον τρόπο που θέλουν να γίνει η κλήρωση. Δηλαδή να τραβάει εκείνος τα μπαλάκια ή εκείνοι, για να του απαντήσουν πως θα ήταν προτιμότερο να τα τραβούν εκείνοι.

Το πρώτο μπαλάκι που βγήκε ήταν αυτό των Χανίων και την αμέσως επόμενη στιγμή ο κ. Κοντοβαζαινίτης φώναξε: «- Πρόσεξε μην βγάλεις την Ξάνθη τώρα, γιατί δεν έχουμε λεφτά να πάμε στην Κρήτη.» Τελικά όμως οι Ακρίτες δεν θα γλυτώσουν το ταξίδι στην Κρήτη, αφού ο εκπρόσωπος του Ηρακλής, Γιάννης Δέλκος, έβγαλε την Ξάνθη, λίγο μετά αφού είχε βγει ο ΟΦΗ από τον κ. Ασλανίδη. 



pameports

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου