Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015

Αγιασμός και κοπή βασιλόπιτας της Ακαδημίας Γιαννιτσών «Ίκαρος»



Την Κυριακή 11 Ιανουαρίου ,πραγματοποιήθηκε  αγιασμός της Ακαδημίας μπάσκετ 'Ικαροι Γιαννιτσών" για την καινούργια αθλητική χρονιά 2015 και η καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας.
 Στο κλειστό γυμναστήριο του 2ου Λυκείου- Γυμνασίου παρευρέθησαν οι προπονητές Σπόντης Νίκος και Σερέτης Θεολόγος, οι μικροί αθλητές και αθλήτριες καθώς και οι γονείς τους.
Τον Αγιασμό πραγματοποίησε  με κατάνυξη και ιεροπρέπεια  ο Ιερέας Π. Γεώργιος Σιδέρης, οι οποίος  ευλόγησε και  τα κομμάτια της βασιλόπιτας αλλά  και  τα πολυάριθμα  ατομικά  βασιλοπιτάκια , στα οποία υπήρχαν και τέσσερα  τυχερά φλουριά, μ' αντίστοιχα δώρα -έκπληξη.
Μετά το τέλος του αγιασμού οι προπονητές των 'Ικάρων" δήλωσαν:



Σπόντης Νίκος: "....Άν και στην αρχή της σεζόν τελέσαμε το μυστήριο του Αγιασμού ,  θεωρήσαμε σκόπιμο να πραγματοποιήσουμε και ένα ακόμα για την καινούργια χρονιά, ώστε να μπορέσουμε  να προσελκύσουμε τη χάρη του Θεού στα  τα παιδιά μας και τις οικογένειες τους...Ευχαριστούμε  την Ενορία του Αγίου Γεωργίου αλλά και  τον Ιερέα  Π. Γεώργιο Σιδέρη  που ανταποκρίθηκαν ,όπως πάντα στην πρόσκλησή μας..
Καλή αθλητική χρονιά σε όλους !Στα τυχερά παιδιά που βρήκαν τα φλουριά - αλλά και στους υπόλοιπους-ευχόμαστε καλή πρόοδο στα μαθήματα και στο μπάσκετ..Ένα τεράστιο ευχαριστώ όμως αξίζει και στην  Δημοτική Σύμβουλο αλλά και αγαπητή φίλη κα. Παπαδοπούλου Κική, η οποία είχε την ευγενή καλοσύνη να αναλάβει εξολοκλήρου τα έξοδα του Αγιασμού και των βασιλόπιτων .Την ευχαριστούμε θερμά και της ευχόμαστε ο Θεός να την αξιώνει να κάνει το καλό  πάντα!...".

Σερέτης Θεολόγος: "...Επαναλαμβάνουμε   την ευλογημένη συνήθεια του αγιασμού και την ετήσια κοπή βασιλόπιτας για  την αθλητική χρονιά  2015 ελπίζοντας ότι  ο Πανάγαθος Θεός θα μας χαρίσει υγεία, αθλητικές επιτυχίες και οικογενειακή ευημερία. . .Ευχαριστούμε τον Π. Γεώργιο Σιδέρη για την αγάπη του στο καλεσμά μας,όπως όλα τα παιδιά και τους γονείς που μας έδωσαν χαρά με την παρουσία τους!... . .Καλή χρονιά  2015 σε όλους!..."



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου