Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

Συγχαρητήρια προς τον Τσίπρα από Όλιβερ Στόουν


Ο Ολιβερ Στόουν

Ο Όλιβερ Στόουν, ο Χιού Λόρι, ο Κώστας Γαβράς, αλλά και ορισμένοι από τους ηθοποιούς του Game of Thrones έσπευσαν να συγχαρούν τον Αλέξη Τσίπρα για τη νίκη του στις εκλογές.

«Τα καλύτερα νέα από την Ευρώπη ήταν η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στην Ελλάδα» αναφέρει ο Όλιβερ Στόουν σε μήνυμά του στο Facebook. Ο Στόουν τονίζει ότι έχει συναντήσει τον Αλέξη Τσίπρα και λέει ότι διαθέτει «ισχυρή νεανική ορμή για αλλαγή», τονίζοντας ότι είναι η καλύτερη ελπίδα για μία χώρα που έχει «πεταχτεί στον πάτο του βαρελιού από την ΕΕ».


Ο ίδιος προσθέτει ότι έχει έρθει η ώρα να διαλυθεί η ΕΕ. «Αφήστε κάθε χώρα να καθορίσει το δικό της πεπρωμένο με το δικό της νόμισμα - αυτή είναι η άποψή μου» δήλωσε ο διάσημος σκηνοθέτης.

Από τους πρώτους που έσπευσαν να συγχαρούν τον νέο πρωθυπουργό ήταν ο έλληνας σκηνοθέτης Κώστας Γαβράς, ο οποίος επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Αλέξη Τσίπρα.

Ο ηθοποιός Ράσελ Μπραντ έγραψε στο Twitter: «Θα ψήφιζα τον ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό (που συμβαίνει) είναι συναρπαστικό».

Η εγγονή του Τσάρλι Τσάπλιν, Ούνα Τσάπλιν, ηθοποιός (την έχουμε δει στο Game of Thrones ως την άτυχη σύζυγο του Ρομπ Σταρκ), έγραψε στο Twitter: «Η Ελλάδα μας έδωσε τη δημοκρατία. Ας δούμε τι θα μας δώσει τώρα. Συναρπαστική εποχή. #Syriza».

Ο Λίαμ Κάνινγχαμ (ερμηνεύει τον Ντάβος στο Game of Thrones), δήλωσε: «Μπράβο για τη σπουδαία νίκη της Αριστεράς στην Ελλάδα. Να πάνε στον δ****ο οι τραπεζίτες στην Ευρώπη, να πάει στο δ****ο η λιτότητά τους. Μία νέα κατεύθυνση τώρα».

Υπενθυμίζεται ότι και ο Χιού Λόρι είχε δώσει τα συγχαρητήριά του, λέγοντας ότι οι εκλογές είναι μία εκδοχή ενός παιχνιδιού «όλα ή τίποτα».

tovima.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου