Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015

Η βασιλόπιτα της ανδρικής ομάδας του ΓΑΣ Έδεσσας



Την Δευτέρα 12/1 η διοίκηση του ΓΑΣ Έδεσσας παρέθεσε δείπνο στην ανδρική ομάδα του συλλόγου και πραγματοποιήθηκε η κοπή βασιλόπιτας του τμήματος. Η εκδήλωση έγινε στο φιλόξενο μαγαζί «Καρβουνοπενιές», του αθλητή της ομάδας Παντελή Σταυρόπουλου. Παραβρέθηκε σύσσωμη η διοίκηση οι προπονητές και οι παίκτες της ομάδας.
Στην σύντομη ομιλία του ο Πρόεδρος του συλλόγου Γρηγόρης Σκαλιδάκης ευχήθηκε «υγεία σε όλους και να επιτευχθούν οι στόχοι την ομάδας, καθώς και οι προσωπικοί στόχοι του καθενός».


Το κλίμα στο τραπέζι ήταν εξαιρετικό με μεγάλους πρωταγωνιστές τον Τηλέμαχο Μακρίδη που ήταν ο τυχερός της βραδιάς αφού κέρδισε το φλουρί της πίτας, τον κόουτς Μπιτέρνα, τον Γιώργο Γάτσο και το μέλος του Δ.Σ. Νίκο Ουτουντζίδη, για τις χορευτικές τους επιδόσεις.
Ο σύλλογος ευχαριστεί τα κορίτσια που εργάζονται στα ζαχαροπλαστεία «ΚΡΟΝΟΣ» τα οποίο έκοβαν την βασιλόπιτα τους σε διπλανό τραπέζι, για την προσφορά τον φρεσκότατων γλυκών, τα οποία «γλύκαναν» ακόμη περισσότερο την ατμόσφαιρα του μαγαζιού.
Το Δ.Σ. του ΓΑΣ Έδεσσας εύχεται στους προπονητές, τους αθλητές και τους φίλους του μπάσκετ υγεία και ευόδωση των προσωπικών στόχων του καθενός. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου