Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2015

Στην δημοσιότητα φωτογραφίες του βιαστή ανηλίκων που συνελήφθη στις Σέρρες



Στην δημοσιότητα δόθηκαν, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Σερρών, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες 49χρονου ημεδαπού, ο οποίος συνελήφθη στις Σέρρες την 10 Ιανουαρίου 2015 από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, για βιασμό και αποπλάνηση ανηλίκων.
Πρόκειται για τον ΤΣΙΚΟ Γεώργιο του Χρυσοστόμου και της Χρυσούλας γεννηθείς την 5-1-1966 στις Φέρρες Έβρου.

Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα αδικήματα του βιασμού κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση και της αποπλάνησης παιδιών που δεν έχουν συμπληρώσει τα δώδεκα έτη, κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση.
Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έως την 18.00 ώρα της 19-3-2015, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.
Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τον τηλεφωνικό αριθμό 23210-90805 της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας. 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου