Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015

Κλοπή «μαμούθ» από Α.Τ.Μ. στην Καβάλα


φώτο αρχείο

Με λίγα λεπτά «δουλειάς», έβαλαν στην τσέπη ένας μεγάλο χρηματικό ποσό οι άγνωστοι διαρρήκτες που «χτύπησαν»… τζακ ποτ παραβιάζοντας το Α.Τ.Μ. τραπεζικού υποκαταστήματος στην κοινότητα Νικήσιανη της Καβάλας! Πιθανότατα, ούτε οι ίδιοι περίμεναν ότι η λεία τους θα ήταν τόσο πλούσια!


Όπως έγινε γνωστό κατά τη διάρκεια της προανάκρισης που διενεργεί το αστυνομικό τμήμα Ελευθερούπολης, παρά τις συστάσεις που έχουν γίνει κατά καιρούς να τοποθετούνται το πολύ 30.000 ευρώ στα A.T.M. των χωριών, στο συγκεκριμένο μηχάνημα αυτόματης ανάληψης είχαν τοποθετηθεί 120.000 ευρώ! Από αυτά, μάλιστα, οι κάτοικοι είχαν κάνει ανάληψη μόλις 10.000 ευρώ.

Αυτό σημαίνει ότι οι κακοποιοί που διέρρηξαν το μηχάνημα τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής, έφυγαν με λεία 110.000 ευρώ! Οι άγνωστοι δράστες τρύπωσαν στον ειδικό οικίσκο όπου βρίσκεται το Α.Τ.Μ. χωρίς να γίνουν αντιληπτοί, καθώς οι δρόμοι ήταν άδειοι λόγω της παγωνιάς που επικρατούσε. Παραβίασαν με οξυγόνο το σημείο όπου βρίσκεται η κασετίνα με τα χρήματα, άρπαξαν το ποσό «μαμούθ» και εξαφανίστηκαν. Μάλιστα, δεν άφησαν πίσω τους ίχνη, αφού οι άνδρες της Σήμανσης δεν βρήκαν αποτυπώματα.





arouraios

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου