Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015

Άρχισαν τα όργανα για τον Σαμαρά.Την αποκαθήλωση ξεκίνησε πρώτος ο Χατζηνικολάου.




Ο Νίκος Χατζηνικολάου γκρέμισε χθες τον Αντώνη Σαμαρά με το καλημέρα στην εκπομπή του.«Ο Σαμαράς υπέστη εκλογική πανωλεθρία, δεν τόλμησε να αντικρίσει ούτε τον λαό ούτε τους δημοσιογράφους, μίλησε προεκλογικά απέναντι σε γλάστρες».«Με τους Μουρούτηδες, τους Αδώνιδες, τους Βορίδηδες και τους Πλεύρηδες», συνέχισε σε πολύ έντονο ύφος ο Νίκος Χατζηνικολάου...
Ειδικά για τον Μουρούτη και τις μεθόδους του ο δημοσιογράφος ήταν καταπέλτης αλλά το ίδιο έκανε και με τον εργατικό μεν Αντώνη Σαμαρά πλην απολύτως υπεύθυνο για το πώς εξαπάτησε τον ελληνικό λαό στην τελευταία φάση όταν ενώ δήλωνε ότι με εκλογές θα καταστραφεί ο τόπος, την ίδια στιγμή με την απόφασή του να επισπεύσει την εκλογή Προέδρου ουσιαστικά τις επέβαλλε.
«Ο Σαμαράς δεν μπορεί ποτέ να νικήσει τον Τσίπρα» κατέληξε ο δημοσιογράφος.
Τα όργανα άρχισαν για τη Ν.Δ. και η ώρα που ο Αντώνης Σαμαράς θα εγκαταλείψει μαζί με την ακροδεξιά του ατζέντα την αρχηγία πλησιάζει.  
Το πρόβλημα όμως των ομοϊδεατών εκπροσώπων του μέσα στη Βουλή δεν παύει να παραμένει. Οι εικόνες από το προκλητικά άδειο μέγαρο Μαξίμου που περίμενε χθες τον νέο πρωθυπουργό και τα φορτηγά που έφυγαν φορτωμένα με έγγραφα νωρίς σήμερα το πρωί από το υπουργείο Οικονομικών κάνουν τον γύρο της Ελλάδας και του κόσμου, ντροπιάζοντας την ύστατη ώρα για ακόμα μία φορά τον πολιτισμό αυτής της χώρας.
Η φιλελεύθερη Δεξιά φορτώθηκε την Πολιτική Ανοιξη μέσα σε βαρύ χειμώνα. Ας πρόσεχε!

Πατήστε εδώ για να ακούσετε το επίμαχο σημείο από την χθεσινή εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου. (Η αναφορά ξεκινάει μετά το 3:30'')

Χ.Κ.



9 σχόλια:

  1. Τον πλήγωσε πολύ τον Χατζηνικολάου η συνέντευξη που δεν μπόρεσε να πάρει προεκλογικά από τον Σαμαρά ενισχύοντας την τηλεθέαση της εκπομπής του. Είναι γνωστό άλλωστε ότι συγκαταλέγεται στην κατηγορία αυτών που για 1% τηλεθέαση είναι σε θέση να γ@.... ακόμη και την μάνα τους.
    Από εκεί και πέρα τα κρατικά χρήματα που πηγαίνουν μέσω διαφημίσεως στα μέσα ενημέρωσης είναι πάρα πολλά
    οπότε για κάποιον που δεν έχει πρόβλημα να γλύψει εκεί που έφτυνε, είναι πολύ εύκολο να φτύσει εκεί που έγλυφε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. DEXIHAF, σε καταλαβαίνω, όταν κάποιος σε λέει ηλίθιο, πρέπει να υπερασπίσεις τον εαυτό σου! Οπότε αναγκάζεσαι να είσαι από αυτούς που δεν παραδέχονται αυτά που λέει ο Χατζηνικολάου... δημόσια!

      Διαγραφή
    2. Κάτι θα ξέρεις καλύτερα.Γιατί οσο να πεις απο χιλιόμετρα φαίνεται η ηλιθιοτητα σου και όχι μόνο.Υ.Γ.Σας ψεκαζει όλους ο καφετζης της πλατείας ή μόνο τους θαμωνες?Προφανώς εκει την αρπαξες.

      Διαγραφή
    3. Dexihaf ποσο παπαγαλάκι είσαι??
      Μήπως σε "ταΐζει" άμεσα ή έμμεσα ο Σαμαρας και εχεις τέτοια καούρα? Σας φτύνουν βρεεεεε δεν βρέχει!!

      Διαγραφή
    4. Φτου σου ρε γαμώτο ξεσκεπάστηκα.
      Εντάξει το ομολογώ. Είμαι ο Μουρούτης.
      Τώρα μπορείς κι εσύ και το υπόλοιπο αληταριό, να συνεχίσετε σαν την μητριά της Σταχτοπούτας τις μηχανορραφίες, για να καλοπαντρέψετε τις κόρες σας.

      Διαγραφή
    5. Κοιτάζετε το δέντρο και οχι το δάσος. Η μεγάλη φιλελεύθερη παράταξη του Κωνσταντίνου Καραμανλή εγινε μικρομάγαζο της Πολιτικής Άνοιξης. Συνεχίστε ετσι και θα ξαναδείτε κυβέρνηση το 2079

      Διαγραφή
    6. ΠΟΣΟ ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.

      Διαγραφή
  2. Ο Δήμος Πέλλας πότε θα αποκτήσει γενικό γραμματέα να ξεπληρωθούν και εδώ τα γραμμάτια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ase re hlia exei o kairos goirismata,esy kai o lakhs 8a fate kala

    ΑπάντησηΔιαγραφή