Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

Πάνος Καμμένος: Αν θέλαμε να συνεργαστούμε με το Ποτάμι θα παίρναμε τηλεφωνο τον Μπόμπολα!!



Καυστικη ηταν η απαντηση του Πάνου Καμμένου για το ενδεχόμενο συνεργασίας με το Ποτάμι. «Δεν θελουμε να συμεργαστουμε με το Ποταμι. Αν το θέλαμε, θα παίρναμε τηλεφωνο τον Μπομπολα»!!

Μιλώντας από το Ζάππειο, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων δεν παρέλειψε να εξαπολύσει επίθεση κατά του Αντώνη Σαμαρά και τις αποφάσεις της κυβέρνησής
του, επισημαίνοντας πως οι επιπτώσεις των μνημονίων ξεπερνούν κατά πολύ τα οικονομικά στοιχεία και συνδέονται άμεσα με την ανθρωπιστική κρίση που βρίσκεται σε εξέλιξη τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα. Γι' αυτό -σύμφωνα με τον ίδιο- προτεραιότητα των Ανεξάρτητων Ελλήνων θα είναι «η διασφάλιση του μέλλοντος της ελληνικής οικογένειας».

«Κρατήσαμε σταθερή στάση όλα αυτά τα χρόνια. Είμαστε συνεπείς» ανέφερε, ενώ εκτίμησε πως η διάφορα του ΣΥΡΙΖΑ από τη ΝΔ «είναι πάνω από επτά μονάδες».

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης κάλεσε τον κόσμο να επιλέξει ανάμεσα σε μια αυτοδύναμη και «αλαζονική κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ» ή «μια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ με τους Ανεξάρτητους Έλληνες με τις "κόκκινες" γραμμές, σε ζητήματα όπως το Μακεδονικό, τη Θράκη, τα εθνικά θέματα».

Παράλληλα, ξεκαθάρισε πως δεν αποδέχεται τον διαχωρισμό Κράτους - Εκκλησίας, υπογραμμίζοντας πως θα προωθήσει:
  • τη μείωση του συντελεστή φορολογίας για επιχειρήσεις στο 7%
  • την κατάργηση του ΕΝΦΙΑ
  • την αποκατάσταση των αδικιών που επέφερε το «κούρεμα» του 2012 (PSI) σε ιδιώτες
  • τον έλεγχο για τον εντοπισμό τυχόν ποινικών ευθυνών όσων συμφώνησαν στη λύση του PSI και
  • την τιμωρία όσων ευθύνονται για το Μνημόνιο.
Αναφορικά με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ξεκαθάρισε πως δεν θα αποδεχτεί «οποιοδήποτε πρόσωπο προτείνει ο κ. Τσίπρας» και πρόσθεσε ότι «ο ΠτΔ πρέπει να ενώνει τους Έλληνες».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου