Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2015

Στην 24η Detrop συμμετέχει η Π.Ε. Πέλλας σε συνεργασία με τοπικές επιχειρήσεις



Στην 24η Διεθνή Έκθεση Τροφίμων, Ποτών, Μηχανημάτων, Εξοπλισμού & Συσκευασίας  Detrop 2015 που πραγματοποιείται το διάστημα 26/2-1/3 στη Θεσσαλονίκη συμμετέχει η Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας σε συνεργασία με τις τοπικές επιχειρήσεις στο ενιαίο περίπτερο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Η έκθεση προσελκύει περίπου 25000 επισκέπτες και περίπου 600 εκθέτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Αποτελεί μία στοχευμένη διαφημιστική προβολή των ποιοτικών προϊόντων που παράγονται από επιχειρήσεις της Π.Ε. Πέλλας και μία σημαντική διοργάνωση για τη στήριξη του πρωτογενούς τομέα.


Η δυναμική παρουσία της Π.Ε. Πέλλας στην Detrop πλαισιώνεται από τις δεκατέσσερις επιχειρήσεις της περιοχής μας, αριθμός που είναι ο μεγαλύτερος (μαζί με την Π.Ε. Σερρών) από τις υπόλοιπες περιφερειακές ενότητες της Π.Κ.Μ.  

Ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας και Προγραμματικού Σχεδιασμού της Π.Κ.Μ. κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης, στη σύντομη δήλωσή του ανέφερε ότι ο αγροτικός τομέας – μεταποίηση επιχειρήσεων αποτελεί στρατηγική αναπτυξιακή πολιτική για την ανάταση της οικονομίας στην Π.Ε. Πέλλας και στην Π.Κ.Μ. και, για το λόγο αυτό οι στοχευμένες δράσεις και διοργανώσεις αποτελούν το καλύτερο μέσο προβολής και προώθησης του σύγχρονου μάρκετινγκ. Άλλωστε, στόχος είναι τα ποιοτικά αγροτικά προϊόντα της περιοχής μας να διεισδύσουν σε νέες αγορές ενισχύοντας την εξωστρέφεια της τοπικής και περιφερειακής οικονομίας.

Οι επιχειρήσεις οι οποίες, σε συνεργασία με την Π.Ε. Πέλλας θα βρίσκονται στην έκθεση Detrop είναι: «ΑΛΤΕΡΡΑ Α.Ε.», Οινοποιείο ΕΠΕ «Κτήμα Λίγας», «Αγροζύμη», «Αλμωπία», «Lamda Food Α.Ε.», BIO Oίνος «Σιδέρης», «Green Blue Savours», «Κατσαρού Κτήμα», «Pellas Natue P co», «Τα Γλυκά της Αθηνάς», «ΟΝΟϊάματα», «Βιοαγρός Α.Ε.», «Όπως Παλιά», «Γερακάρης Δημήτριος & ΣΙΑ Ε.Ε.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου