Κυριακή 29 Μαρτίου 2015

Ευτυχής κατάληξη σε απόπειρα αυτοκτονίας 42χρονου στην Αλεξάνδρεια



Ευτυχή κατάληξη είχε σήμερα το μεσημέρι η υπόθεση απόπειρας αυτοκτονίας ενός 42χρονου άνδρα,αλβανικής καταγωγής  που αναστάτωσε την Αλεξάνδρεια Καθώς ο  άνδρας απειλούσε να δώσει τέλος στη ζωή του, πέφτοντας από την σκεπή του Δημαρχείου Αλεξάνδρειας. Το γεγονός  προκάλεσε την άμεση κινητοποίηση της αστυνομίας, της πυροσβεστικής, του ΕΚΑΒ, που έσπευσε στο σημείο με ένα ειδικό διασωστικό στρώμα.



Στο σημείο ειδικός διαπραγματευτής, ειδικός ψυχολόγος, ο νέος Αστυνομικός Διευθυντής κ. Γεώργιος Τουλίκας, οι Αντιδήμαρχοι κ. Αλεξόπουλος και κ. Ναλμπάντης και Τόκας καθώς και οι Δκτες Α.Τ. και Π.Υ. Αλεξάνδρειας Μύρισας και Αμανατίδης και ο Δκτης του Α.Τ. Πλατέοςκ. Σιδηρόπουλος.
Kαθοριστική η παρέμβαση των ειδικών διαπραγματευτή και ψυχολόγου καθώς και του Δκτη του Α.Τ. Πλατέος κ. Θέμη Σιδηρόπουλου και του Αντιδημάρχου κ. Νίκου Αλεξόπουλου στην ευτυχή κατάληξη της υπόθεσης.

 

Σε συζήτησή του με ειδικό διαπραγματευτή της αστυνομίας, που τον προσέγγισε, αλλά και με ειδικό ψυχολόγο διαβεβαίωσε ότι δεν πρόκειται να προβεί σε κανένα απονενοημένο διάβημα.Ο συναγερμός τελικά έληξε περίπου στις 2 το μεσημέρι.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωνε ο ίδιος, ο 45χρονος,αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα και απειλείται με απέλαση από την Ελλάδα.







Πηγή: alexandriamou.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου