Τρίτη 3 Μαρτίου 2015

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες για τον «δράκο» με το βαν



Σε κινητή γκαρσονιέρα με όλα τα απαραίτητα προκειμένου να παρασύρει ανήλικα παιδιά σε ερωτικά όργια είχε μετατρέψει το όχημά του, τύπου βαν, ένας 40χρονος «δράκος».
 Η δράση του προκαλεί σοκ, καθώς είναι ο πρώτος παιδεραστής με δράση στο ίντερνετ, που συλλαμβάνεται επ' αυτοφώρω. Οι άνδρες της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, τον πρόλαβαν στο «πάρα πέντε» για να σώσουν από τα νύχια του ένα 13χρονο αγόρι το οποίο
είχε «ψαρέψει» στο διαδίκτυο και ήταν έτοιμος να το επιβιβάσει στο κλειστό φορτηγάκι.
Οι αστυνομικοί που επενέβησαν την κατάλληλη στιγμή και πέρασαν χειροπέδες στον 40χρονο επιχειρηματία Φ.Λ. έμειναν άφωνοι με αυτά που αντίκρισαν στο εσωτερικό του βαν των οργίων.
Ο «δράκος» είχε τοποθετήσει μέσα ένα στρώμα, διάφορα σεξουαλικά βοηθήματα και sex toys, βίντεο με ομοφυλοφιλικό πορνό, ουσίες που μπορεί κανείς να αγοράσει σε sex shop, ακόμη και σοκολάτες για να τις προσφέρει στα ανήλικα που παγίδευε!
Ιδιοκτήτης μίνι μάρκετ
Ο 40χρονος, ο όποιος διατηρεί μίνι μάρκετ σε περιοχή του Περιστερίου, φαίνεται πως ήταν ένας από τους πλέον δραστήριους Έλληνες παιδεραστές. Όμως ήξερε να κρύβει καλά το αρρωστημένο πάθος του, ενώ παράλληλα είχε φροντίσει να «χτίσει» το προφίλ του καλού και ντροπαλού ανθρώπου που ενδιαφέρεται μόνο για τη δουλειά του και τους συγγενείς του.
Ωστόσο, όπως διαπιστώθηκε από την έρευνα της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, είχε δημιουργήσει ψεύτικα προφίλ στο ίντερνετ και σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, στα οποία εμφανιζόταν ως ανήλικος ώστε να προσεγγίζει πιτσιρίκια και να τα παρασύρει στην κινητή γκαρσονιέρα του.
Με τον ίδιο τρόπο τον παγίδευσαν οι αστυνομικοί, που και οι ίδιοι δημιούργησαν ψεύτικα προφίλ στην ίδια ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης και εμφανίζονταν ως ανήλικα αγόρια ή κορίτσια.
Έτσι κατάφεραν να έχουν μια πρώτη συνομιλία με το 40χρονο, για τον οποίο κατάλαβαν αμέσως πως το προφίλ με το οποίο εμφανιζόταν ως μαθητής γυμνασίου ή λυκείου ήταν ψεύτικο και ότι πρόκειται για επικίνδυνο παιδεραστή.

Οι ειδικοί της Δίωξης άρχισαν να παρακολουθούν επισταμένα τις επαφές του 40χρονου και εντόπισαν τους διαλόγους που είχε με τον 13χρονο, του οποίου την εμπιστοσύνη προσπάθησε να κερδίσει.
Όταν τελικά τα κατάφερε, άρχισε να στέλνει στο παιδί φωτογραφίες και βίντεο πορνό με ομοφυλοφιλικό περιεχόμενο, γράφοντάς του μάλιστα μηνύματα όπως: Συγνώμη που σου έστειλα αυτό, αν σε πειράζει δεν θα σου ξαναστείλω», ή «Σόρι που ενοχλώ...».
Στη Δίωξη σήμανε συναγερμός όταν εντόπισαν μηνύματα για επικείμενο ραντεβού του «δράκου» με το ανήλικο αγόρι.
Με τα... λάπτοπ ανά χείρας βγήκαν στο δρόμο και εντόπισαν τον 40χρονο την ώρα που επιβίβαζε το 13χρονο παιδί στο «αμαρτωλό» βαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου