Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015

Κάνει «έξωση» σε Δαμανάκη και Πάγκαλο από την βουλή η Κωνσταντοπούλου



Αμείωτη συνεχίζεται η «μάχη των γραφείων» που δίνει η Πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου και αφορά τους χώρους που έχουν διατεθεί στο παρελθόν σε πρώην πρωθυπουργούς, πρώην προέδρους Κ.Ο. και πρώην αντιπροέδρους κυβερνήσεων.
Αυτή τη φορά ήρθε η σειρά της Μαρίας Δαμανάκη, με την ιδιότητα της πρώην προέδρου της ΚΟ του Συνασπισμού, όσο και του Θόδωρου Πάγκαλου, με την ιδιότητα του αντιπροέδρου στις κυβέρνησεις Παπανδρέου και Παπαδήμου, οι οποίοι διατηρούσαν γραφεία στο κτήριο επί των οδών Μητροπόλεως και Φιλελλήνων.

Στο πλαίσιο των εξώσεων των μη ενεργών πολιτικών από τα κτήρια της Βουλής, η Ζωή Κωνσταντοπούλου έχει ζητήσει με επιστολή της από τους πρώην πρωθυπουργούς που δεν είναι πλέον βουλευτές (Γ. Παπανδρέου, Κων. Σημίτη και Κων. Μητσοτάκη) να παραχωρήσουν τους χώρους που διατηρούν στο ισόγειο του κεντρικού κτηρίου.
Υπενθυμίζεται, ότι σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Παπανδρέου στην απαντητική του επιστολή εμφανίζεται έτοιμος να παραδώσει το γραφείο του αφήνοντας ωστόσο να εννοηθεί ότι θα επιθυμούσε να του παραχωρηθεί γραφείο σε άλλο κτήριο της Βουλής, ενώ ο κ. Σημίτης φέρεται να αιτιολογεί την διατήρηση γραφείου επικαλούμενος λόγους ασφαλείας (άγνωστο παραμένει ακόμα το τι θα πράξει ο Κων. Μητσοτάκης
).
ingossip.gr

1 σχόλιο:

  1. Οι πολιτικές φιλοδοξίες της κυρίας Κωνσταντοπούλου είναι σεβαστές. Καμία δικαιολογία όμως δεν υπάρχει γι αυτήν, όταν συμπεριφέρεται ως αντιπολιτευόμενη δελφίνος εντός του ΣΥΡΙΖΑ και μάλιστα από το προεδρείο της Βουλής.
    Ο Πρόεδρος της Βουλής, είναι το τρίτο ισχυρότερο πρόσωπο του πολιτειακού συστήματος της δημοκρατίας μας. Είναι θεσμός και ως τέτοιος οφείλει να λειτουργεί.
    Σε ότι έχει να κάνει με το «μείζον» θέμα, να υποθέσω ότι ο πατήρ Κωνσταντόπουλος δεν κάνει χρήση του συγκεκριμένου προνομίου που παρέχει ο κανονισμός της Βουλής, σε όσους διετέλεσαν πρόεδροι Κοινοβουλευτικών Ομάδων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή