Κυριακή 29 Μαρτίου 2015

Έτοιμη για τη αποψινή μεγάλη... μάχη η Εθνική



Ετοιμοπόλεμοι για την αποψινή μάχη με την Ουγγαρία δηλώνουν οι διεθνείς και ο προπονητής της εθνικής μας ομάδας Σέρχιο Μαρκαριάν.
Η χθεσινή τελευταία προπόνηση στη Βουδαπέστη ήταν σαφώς πιο χαλαρή από των προηγούμενων ημερών με τον Ουρουγουανό να ρίχνει και πάλι το βάρος σε τακτική και στημένα.
Το κλίμα ήταν εξαιρετικό με τον Μαρκαριάν να φαίνεται πως έχει καταλήξει εν πολλοίς στην 11αδα που θα παρατάξει σε αυτό το κρίσιμο εκτός έδρας ματς για τα προκριματικά του Euro 2016.

Το μόνο ερωτηματικό φαίνεται πως έχει να κάνει με τη χρησιμοποίηση του Ταχτσίδη ή του Κυριάκου Παπαδόπουλου στη μεσαία γραμμή.
Ας τα πάρουμε όμως, με τη σειρά. Σε σχηματισμό 4-3-3 η Ελλάδα θα ψάξει την πρώτη της νίκη με τερματοφύλακα τον Καρνέζη, αριστερό μπακ τον Σταφυλίδη, δεξί τον Τοροσίδη και στόπερ τους Παπασταθόπουλο, Μανωλά.
Στη μεσαία γραμμή θα βρεθούν στο αρχικό σχήμα οι Σάμαρης και Κονέ με τους Κυριάκο Παπαδόπουλο και Παναγιώτη Ταχτσίδη να διεκδικούν μία θέση μαζί τους στην τριάδα. Το προβάδισμα φαίνεται να το έχει ο δεύτερος.
Η τριπλέτα της επίθεσης, όπως όλα δείχνουν, θα αποτελείται από τους Χριστοδουλόπουλο (αριστερά), Φετφατζίδη (δεξιά) και Αθανασιάδη (κορυφή).

Το μίνι διπλό

Το πρόγραμμα χθες περιελάμβανε και μίνι διπλό.
Από τη μία βρισκόταν η ομάδα του Τοροσίδη με τους Βελλίδη, Σιόβα, Σταφυλίδη, Παπασταθόπουλο, Λαγό, Ταχτσίδη, Φορτούνη, Καρέλη, Γιαννιώτα και Γιάννου.
Από την άλλη η ομάδα του Κατσουράνη με Καρνέζη, Μπακάκη, Μανωλά, Κ. Παπαδόπουλο, Βύντρα, Σάμαρη, Κονέ, Φετφατζίδη, Χριστοδουλόπουλο και Αθανασιάδη.
Γκολ δεν επιτεύχθηκε και ο νικητής κρίθηκε στα πέναλτι με την ομάδα του Τοροσίδη να επικρατεί με σκορ 3-2.

Η πλακίτσα μετά την προπόνηση
Το κλίμα, όπως, αναφέραμε ήταν εξαιρετικό με τους Τοροσίδη, Μανωλά και Παπασταθόπουλο να μένουν στο γήπεδο μετά το τέλος της προπόνησης και να προσπαθούν να σκοράρουν πίσω από το κόρνερ.
Ο Μανωλάς τα κατάφερε κι ενώ οι άλλοι δυο προσπαθούσαν τους… πρόλαβε ο βοηθός του Μαρκαριάν, Νίκος Κωστένογλου, που ευστόχησε, μάλιστα, δύο φορές δείχνοντας προς την εξέδρα και τον Γιώργο Καραγκούνη.
imerisia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου