Κυριακή 29 Μαρτίου 2015

Επιτέλους νίκη για τα Γιαννιτσά , έπαιξε σαν Αναγέννηση



Γράφει ο Γιώργος Χατζηχρήστος

Επιτέλους νίκη!!!
Περιμέναμε 3 μήνες για να δούμε εκ νέου την Αναγέννηση να παίζει σαν Αναγέννηση και να κερδίζει παλικαρίσια με 10 παίκτες την ομάδα του Φιλώτα με σκορ 1-0 διατηρώντας έτσι τις όποιες ελπίδες μπορεί να έχει η ομάδα για το θαύμα προκειμένου έτσι πως έχει εξελίχθη η κατάσταση της παραμονής της στη κατηγορία.
Οι παίκτες του Αντώνη Σαπουντζή έδειξαν από την αρχή ότι είχαν κέφια, ήταν καλύτεροι σε όλη την διάρκεια του αγώνα και κέρδισαν δίκαια την ομάδα του Φιλώτα.


Η ομάδα της Αναγέννησης κέρδισε έχοντας πάθος, δύναμη και πείσμα,  τρία χαρακτηριστικά που δυστυχώς έλειπαν από αυτήν σε προηγούμενα ματς.
Ο Φιλώτας όταν έμεινε η ομάδα των Γιαννιτσών με 10 παίκτες προσπάθησε να ισοφαρίσει χωρίς όμως αποτέλεσμα με την Αναγέννηση να βγαίνει πολύ επικίνδυνα στο διάστημα αυτό με αντεπιθέσεις.


ΦΑΣΕΙΣ ΓΚΟΛ:
·        10’ πάσα Χατζηστεφάνου στον μόνο αμαρκάριστο Καπουσούζη που μέσα από την περιοχή σε πλεονεκτική θέση για γκολ  σούταρε άουτ.
·        Στο 19’ ο Καπουσούζης πετυχαίνει ένα παλικαρίσιο γκολ με τριπλή προσπάθεια με σουτ μέσα από την περιοχή κάνοντας το 1-0 για τους γηπεδούχους.

·        Στο 42’ ανύπαρκτο πέναλτι ανακαλύπτει ο διαιτητής όταν σε εκτέλεση φάουλ του θεοδουλούδη η μπάλα κοντράρει στο τοίχος. Το πέναλτι εκτέλεσε ο Ζηνόβιος όμως η θεία δίκη  λειτούργησε και η μπάλα πέρασε άουτ.

·        Στο 54’ κεφαλιά  του Σιδηρόπουλου Χ. πέρασε άουτ.

·        Στο 64’ μακρινό δυνατό σουτ του Χαϊτίδη απέκρουσε ο Κατρατσέας σε κόρνερ.
·        Στο 82’ μοναδική ευκαιρία για την Αναγέννηση ο Καρακάσογλου βγάζει ασιστ στον Καραδήμο που στο τετ α τετ με τον τερματοφύλακα  Αμπατζίδη ο τερματοφύλακας κρατά στο παιχνίδι τον Φιλώτα με την απόκρουση του..

·        Στο 5’ των καθυστερήσεων σουτ του Κλάζογλου  μέσα από την περιοχή απέκρουσε σωτήρια ο Κατρατσέας.


Η Διαιτησία του Κουκούδη Σ.Δ. Σερρών δεν απέφυγε τα λάθη. Έκανε τα αδύνατα δυνατά να μην κερδίσουν οι γηπεδούχοι άλλα δεν τα κατάφερε καθώς η ομάδα των Γιαννιτσών πέρα από τον Φιλώτα κέρδισε και τον εν λόγω διαιτητή. Του λόγου το αληθές υπήρχε κάμερα και πιστοποιούν τα ανορθόδοξα σφυρίγματα του κόντρα στα Γιαννιτσά.

Κίτρινες κάρτες Ζηνόβιος,Κίορτσης, Μπίνας,
Στο 61’ με 10 η Αναγέννηση. 2η κίτρινη κάρτα στον Μπίνα αδικαιολόγητη από τον διαιτητή. Ο παίχτης της Αναγέννησης πήγε να πάρει την μπάλα για πλάγιο και ο διαιτητής θεώρησε ότι γίνεται καθυστέρηση με αποτέλεσμα να του δώσει 2η κίτρινη και να αποβληθεί.


ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ (Σαπουντζής): Κατρατσεάς, Μπίνας, Τζούρτζος, Σιδηρόπουλος, Βασιλειάδης, Τσάβος, Καρασαββίδης(81’ Καρακάσογλου), Κιόρτσης, Χατζηστεφάνου(72’ Καραδήμος), Μπάρμπας(63’ Μπαμπαλής), Καπουσούζης

ΦΙΛΩΤΑΣ(Παπανώτας):Αμπατζίδης, Μουρατίδης, κόλα, Μπάμπαρης, Κλάζογλου, Μισαηλίδης(57’ Ζαρογιάννης), Σιδηρόπουλος Χ, Χαιτίδης, Ζηνόβιος, Θεοδουλίδης(46’ Χαραλαμπίδης), Μαρκόπουλος.
62’ Σιμηχανίδης

Πηγή matiespellas.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου