Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015

Πανελλήνιο βραβείο για μαθητή του Μουσικού Σχολείου Γιαννιτσών



Το 2Ο βραβείο  του  1ου Πανελλήνιου Μουσικού Διαγωνισμού Μελοποίησης Ποίησης, ενορχήστρωσης και Μουσικής για Ταινία (Soundtrack) της Ένωσης Ελλήνων Λογοτεχνών έτους 2014 απέσπασε ο μαθητής του Μουσικού Σχολείου Γιαννιτσών Λαζαρίδης Παναγιώτης  για τη μελοποίηση του έργου με τίτλο «Σημειώσεις ενός φωτεινού διαλείμματος» σε ποίηση  Κούλας  Αδαλόγλου.

Επίσης, απέσπασε έπαινο για την ενορχήστρωση του ιδίου έργου, το οποίο τραγούδησε η μαθήτρια του Μουσικού Αλατζίδου Λίνα. Την επίβλεψη των μαθητών είχε η καθηγήτρια μουσικής κ. Πατρώνα Πασχαλίνα.
Η Κριτική  Επιτροπή,  συνεδρίασε  τη Δευτέρα  26  Ιανουαρίου  2014 και ώρα 12:00 π. μ.  στη  Στέγη της Ένωσης Ελλήνων Λογοτεχνών (Ζωοδόχου Πηγής 2-4,  β΄ όροφος) και παρέδωσε τα βραβεία σε ειδική τελετή στην Αθήνα το Σάββατο 21 Φεβρουαρίου. Αποτελούνταν δε από τον Πρόεδρο κ.  Νίκο Χριστοδουλή, μαέστρο- συνθέτη – μέλος της Ένωσης Ελλήνων Λογοτεχνών, εισηγητή τον κ. Αλέξανδρο Καψοκαβάδη, εκπαιδευτικό – μουσικό και μέλη τους/ τις Αναστασία Γεωργάκη
επίκουρη καθηγήτρια στο τμήμα Μουσικών Σπουδών του ΕΚΠΑ, κ.Γεώργιο Νιάρχο, μαέστρο – συνθέτη, κ. Μάρα Θρασυβουλίδου, υψίφωνο Λυρικής, κ. Ευάγγελο Κοκκόρη, συνθέτη -  καλλιτεχνικό διευθυντή του Ωδείου «Φίλιππος Νάκας», κ. Γιάννη Άννινο, συνθέτη εκπαιδευτικό του ωδείου «Φίλιππος Νάκας», κ. Θαλή Τριανταφύλλου, συνθέτη, κ. Γιάννη Λαζαρίδη, συνθέτη, κ. Έφη Ζαϊτίδου, εκπαιδευτικό – μουσικό και κ. Κώστα Καραγιάννη, εκπαιδευτικό – μουσικό.

Η Διεύθυνση, ο σύλλογος Διδασκόντων και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Μουσικού Σχολείου Γιαννιτσών, δηλώνουμε την υπερηφάνεια μας για τους μαθητές μας και του ευχόμαστε στο μέλλον μια λαμπρή καριέρα  σε όποιο τομέα θελήσουν να ακολουθήσουν.



1 σχόλιο: