Κυριακή 29 Μαρτίου 2015

Το δικό της Game Of Thrones θα γυρίσει η Ινδία, με χορούς και τραγούδια α λα Bollywood



Οι Σταρκ και οι Λάνιστερ πάνε Bollywood! Η βιομηχανία κινηματογράφου της Ινδίας δεν μπορεί να αφήσει ανεκμετάλλευτο το Game Of Thrones και σύμφωνα με δημοσιεύματα ετοιμάζει τη δική της τηλεοπτική σειρά βασισμένη στα βιβλία του Μάρτιν, αλλά και στη σειρά του HBO.
Εκτός από τη Sony που θα συνδράμει στην παραγωγή είναι άλλες τρεις εταιρείες ινδικές που θα χρηματοδοτήσουν το Rani Mahal (Ο Παράδεισος της Βασίλισσας), όπως θα είναι ο τίτλος του Game Of Thrones.

Η ιστορία θα εκτυλίσσεται στο 1857 και θα είναι μια από τις ακριβότερες καθημερινές σειρές που έχουν παιχτεί στη μικρή οθόνη, αναφέρουν πηγές από την παραγωγή. Όπως είναι εμφανές κι από τον τίτλο τον κύριο ρόλο θα έχει μια Βασίλισσα, στο στιλ της Νταϊνέρις από τους χαρακτήρες του Μάρτιν.
Το σενάριο έχει να κάνει ακριβώς με την  ιστορία του Οίκου των Ταργκάριεν και τα δύο αδέρφια που έμειναν χωρίς πατέρα και κάνουν αγώνα για να επανέλθουν στη θέση που τους ανήκει, στο θρόνο. Η Βασίλισσα, θα δημιουργήσει στρατό για να γυρίσει στον τόπο της. Υπάρχουν πάντως και οι Λάνιστερ με τους Σταρκ, δύο οικογένειες που είναι «στα μαχαίρια.

thetoc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου