Παρασκευή 3 Απριλίου 2015

Τι λένε τα άστρα για σήμερα Παρασκευή 3/4



Ακολούθησε τον ρυθμό της φύσης. Το μυστικό είναι η υπομονή! 




ΚΡΙΟΣ
Γενικά: Προσπαθείς να βάλεις πολλά πράγματα σε μια τάξη αλλά σου ξεφεύγουν. Εσύ να επιμένεις γιατί θα έχεις να κάνεις με πολύ κόσμο και ιδιαίτερα να ασχοληθείς με τις υποθέσεις των άλλων.
Ερωτικά: Όσο και να μην θέλεις να το παραδεχτείς ο Ζυγός σε απασχολεί πάρα πολύ και αυτό είναι που θα σου δώσει το μεγάλο ερέθισμα να κάνεις κινήσεις που ούτε καν τις είχες πιστέψει και τις είχες φανταστεί ότι θα γίνουν από εσένα.
Οικονομικά & Καριέρα: Η οικονομική σου κατάσταση μερικές φορές νιώθεις ότι δεν εξαρτάται μόνο από εσένα αλλά και από άλλα άτομα και αυτό ίσως να σε ρίχνει αρκετά γιατί έχεις ανάγκη την αυτονομία.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά: Η επικοινωνία σου θα είναι αυξημένη και ίσως αυτό να σε δυσκολέψει γιατί θα πρέπει να εκτεθείς και να μιλήσεις όσο μπορείς περισσότερο για να λύσεις διάφορα θέματα που σε απασχολούν. Η αρμονία είναι απαραίτητη για να διατηρήσεις όλων των ειδών τις επαφές. Το πιο δύσκολο για σένα θα είναι να αποφασίσεις το τι πρέπει να κάνεις με μια ομάδα ατόμων γιατί μάλλον θα υπάρχει διχογνωμία.
Ερωτικά: Η σκέψη ενός Ζυγού θα σε προβληματίσει γιατί δεν θα ξέρεις με ποιο τρόπο θα πρέπει να φερθείς. Να του μιλήσεις ή να τον αφήσεις να κάνει τις κινήσεις του που όπως φαίνεται μάλλον δεν θα τις κάνεις. Λίγο τόλμη να είχες και εσύ και θα λύνονταν όλες οι υποθέσεις σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Όλο με μηνύματα είσαι και ανταλλάσεις ιδέες και σχέδια γιατί επηρεάζεσαι άμεσα όταν μιλάς με κάποια άτομα. Η πολιτική σου πρέπει να είναι σταθερή και όχι αναλώσιμη.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά: Αναλαμβάνεις πολλές υποθέσεις και μάλλον θα είναι τόσες που δεν θα προλάβεις να τις τελειώσεις. Θα θέλεις να δεις πολύ κόσμο αλλά και να ολοκληρώσεις ακόμα και κάποιες συζητήσεις που είχες αφήσει στην μέση. Θέματα ομορφιάς και αναβάθμισης της εμφάνισής σου θα σου φτιάξουν τη διάθεση.
Ερωτικά: Έχεις εκείνο το κάτι που σε κάνει να μην περνάς απαρατήρητος/η. Θα ξεπεράσεις κάποιους ενδοιασμούς σου που μέχρι τώρα σε κρατούν σε μοναχικό επίπεδο. Με τον Ταύρο ή τον Σκορπιό υπάρχει παρασκήνιο και εσύ είσαι μέσα σε αυτό πολύ έντονα.
Οικονομικά & Καριέρα: Δεν αφήνεις τίποτε να πέσει κάτω γιατί έχεις πάρει φόρα και το καλό είναι ότι ξεπερνάς όλα τα εμπόδια γι' αυτό θα ξεσηκωθείς αλλά και να εκτιμήσεις τις δυνάμεις σου. Σήμερα το σίγουρο είναι ότι θα πάρεις κάποια χρήματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά: Αναβάλλεις πολλά από αυτά που έχεις βάλει σαν στόχο γιατί συνέχεια αμφισβητείς αν αυτό που θέλεις πολύ, πρέπει να το κάνεις ή όχι. Το σπίτι σου μπορεί να έχει γίνει πεδίο μάχης γιατί το έχεις ξεσηκώσει όλο και κάνεις αλλαγές αλλά ξεσπάει όλη σου η ενέργεια με δημιουργικό σκοπό.
Ερωτικά: Σε απασχολεί ο Ζυγός και ο Αιγόκερως γιατί το νιώθεις ότι σου πηγαίνουν και σου βγάζουν στην επιφάνεια ένα κομμάτι του χαρακτήρα σου πολύ έντονο και θέλεις να ζήσεις μαζί του και να είστε πολύ κοντά σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής. Όμως υπάρχουν διαφορές που σε χωρίζουν αλλά σήμερα τις παραβλέπεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Ανησυχείς για το τι μέλλει γενέσθαι γιατί βλέπεις ότι πρέπει να κάνεις πολλές υποχωρήσεις και να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου για να μην τσακωθείς με κάποιο πρόσωπο που είναι πολύ εριστικό μαζί σου.

ΛΕΩΝ
Γενικά: Αναζητάς την αρμονία και κυρίως την αποδοχή των άλλων ατόμων γιατί αυτό θα συμφωνήσεις και θα πεις πολλά «ναι» για να μην βρεθείς σε δύσκολη θέση. Η σχέση με συγγενικά πρόσωπα θα φτιάξει αρκετά γιατί θα υπάρχει μια άνετη επικοινωνία. Αν μιλήσεις με όμορφο τρόπο και με διπλωματία θα είσαι παντού μέσα και συγχρόνως και περιζήτητος/η από παρέες και φίλους. Η μουσική πάντως σε βοηθάει να σου φτιάξει το κέφι.
Ερωτικά: Όσο και να θέλεις να μην μιλήσεις με κάποιο πρόσωπο τελικά θα βρεθεί μπροστά σου και θα λύσετε το μυστήριο που υπάρχει μεταξύ σας. Κυρίως από τον Κριό ή τον Ζυγό που μπορεί να είχες απομακρυνθεί, θα έχεις άμεση απάντηση γιατί θα υπάρξει συνάντηση.
Οικονομικά & Καριέρα: Όσο και να μην θέλεις να ζητήσεις βοήθεια, τελικά θα το κάνεις γιατί βλέπεις ότι κανένας δεν μπορεί να κάνει τίποτε μόνος του αν είναι σε συνεργασία γι' αυτό θα έχεις μια επικοινωνία για να ολοκληρώσεις την δουλειά σου. Θα πάρεις χρήματα σήμερα που τα περίμενες εδώ και καιρό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά: Όσο και να μην θέλεις, θα ασχοληθείς με το σπίτι ή με αγορές που αφορούν σε προσωπικές σου επιθυμίες. Πάντως οτιδήποτε σε βοηθάει να αλλάξεις κάποιες προσωπικές σου αντιλήψεις θα είναι αυτό που θα σε κάνει να δεις και με ένα άλλο μάτι τις επιλογές σου.
Ερωτικά: Έχεις αμφιβολίες για το αν θα πρέπει να πιστεύεις το πρόσωπο που είσαι μαζί ή όχι. Πάντως δείχνεις ότι εμπιστεύεσαι κάθε τι που σου λέει για να μην έχεις κόντρες αν και μέσα σου σε καταδιώκει το φάντασμα της ζήλειας.
Οικονομικά & Καριέρα: Δείχνεις ότι ξέρεις πώς να βγάλεις χρήματα και προς τα πού θα τα χαλάσεις για να καλύψεις ανάγκες, υποχρεώσεις αλλά και προσωπικές επιθυμίες. Όλα μετρημένα και σωστά. Οι απαιτήσεις ενός Ζυγού μπορεί να σου φανούν υπερβολικές αλλά θα δεις ότι κάπου μπορεί να το αξίζει.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά: Αν προσπαθήσεις θα επιτύχεις μια εσωτερική εναρμόνιση με το έξω σου χωρίς να έχεις εκείνες τις στεναχώριες και το άγχος ότι όλα μπορούν να αλλάξουν προς το χειρότερο γιατί θα είσαι κοντά στον εαυτό σου.
Ερωτικά: Η αλλαγή σου είναι ραγδαία και δεν αναγνωρίζεις τον εαυτό σου γιατί βλέπεις ότι χρειάζεται να κάνεις ένα βήμα παρακάτω ακόμα κι αν δε θέλεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Μαζεύεις κάπως τις υποθέσεις σου και αυτό είναι που θα σε βάλει σε διαδικασία της ατομικότητας. Μην φοβάσαι, ούτε να εξαρτάσαι από τους άλλους και πάρε αποφάσεις γρήγορες και δυναμικές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά: Κλείνεσαι είτε εξαιτίας μικρών θεμάτων υγείας είτε γιατί δεν θέλεις να βρεθείς με πολύ κόσμο ώστε να ηρεμήσεις. Η συμπεριφορά σου θα είναι ελαφρώς καταφατική ή κατευναστική για να ισορροπήσεις από τις αντιφάσεις που έχεις για κάτι που σε απασχολεί.
Ερωτικά: Μπορεί να έχεις αγαπήσει βαθιά ένα άτομο και να μην το παραδέχεσαι γιατί η φήμη σου είναι άλλη και με τίποτε δεν θα θέλεις να φαίνεσαι αδύναμος/η ή ακόμα ότι πάσχεις από μεγάλες ευαισθησίες.
Οικονομικά & Καριέρα: Οι σχέσεις σου μέσα στην δουλειά είναι αρκετά πολύπλοκες και δεν σε βοηθούν να ξεκαθαρίσεις τι ακριβώς θέλεις να κάνεις κυρίως με τα άτομα γύρω σου. Κάποια χρήματα που περιμένεις μπορεί να έρθουν αν και κάπως καθυστερημένα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά: Ανασύρεις από το μυαλό σου διάφορα σχέδια που είχες αφήσει απέξω γιατί πίστευες ότι δεν θα γίνουν και αφορούν κυρίως σε φίλους και συναντήσεις. Νιώθεις ότι πλέον δε σε γεμίζουν οι πολλές παρέες και επαφές που είχες παλιά. Τώρα και κανέναν να μην δεις δεν σε νοιάζει.
Ερωτικά: Γίνεσαι πολύ ανοικτός/η στις επιθυμίες του άλλου ατόμου και κυρίως νιώθεις ότι μπορείς να έχεις ευελιξία και να μην παρεξηγείς από αυτά που σου λέει. Δεν σε απασχολεί το να βγάλεις μια καλή εικόνα γιατί θέλεις να είσαι ο εαυτός σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Προσπαθείς να βελτιώσεις την θέση σου για αυτό σήμερα θα βρεθείς με πολύ κόσμο για να δείξεις την δουλειά σου. Με τον τρόπο σου προσπαθείς έστω και ασυνείδητα να εισχωρήσεις κάπου που θα σου προσφέρει ασφάλεια ή θα σε βοηθήσει να καταφέρεις αυτά που θέλεις.
  
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά: Όσο και να προσπαθείς να γεφυρώσεις τις ακραίες συμπεριφορές, φίλων και ατόμων που είναι δίπλα σου είναι δύσκολο γιατί στο τέλος γίνεσαι λάστιχο και μπορεί κανείς να μην είναι ευχαριστημένος.
Ερωτικά: Με τον Ζυγό όλα είναι κάτω από πίεση γιατί έχετε διαφορετικό χαρακτήρα και κάνετε υπερβάσεις για να τα βρείτε. Η σχέση με τον Σκορπιό είναι πιο εύκολη εξαιτίας του τρόπου που εκφράζονται τα συναισθήματά σας.
Οικονομικά & Καριέρα: Βλέπεις μακριά και ίσως να φοβάσαι το μέλλον γιατί όλα είναι πολύ φλου. Μην αφήνεις να σε καταβάλει ο φόβος και η ανασφάλεια γιατί θα δεις ότι στην πορεία θα αλλάξουν τα πράγματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
Γενικά: Έχεις πολλά πράγματα που σε ενδιαφέρουν και σε κάνουν να αισθάνεσαι πολύ καλλιτεχνικός/η και δημιουργικός/η. Ο στολισμός, το ωραίο περιβάλλον αλλά και οι εναρμονισμένες σχέσεις θα σου δώσουν την λύση που ζητάς εδώ και καιρό.
Ερωτικά: Γίνεσαι πολύ επιβοηθητικός/η και με το άτομο που σου αρέσει θα είσαι πολύ ανοικτός/η οπότε θα έχεις ένα χώρο στην καρδιά σου πιο εύκολα. Η επαφή με τον Ζυγό φαινομενικά είναι εύκολη αλλά θέλει δουλειά και από τις δυο πλευρές γιατί κάπου χάνετε τα όρια μεταξύ σας.
Οικονομικά & Καριέρα: Αναλαμβάνεις κάποιες καινούργιες δουλειές από τις οποίες θα βγάλεις χρήματα και επειδή το νιώθεις, τις κάνεις με μεγάλο κέφι και χαρά.

ΙΧΘYΕΣ 
Γενικά: Η διάθεση σου αμφιταλαντεύεται και μια είσαι καλά και μια δεν είσαι γιατί προσπαθείς να δείξεις ότι προσπαθείς αλλά δεν είναι εύκολο. Θα ασχοληθείς με υποθέσεις που δεν θα είναι καν δικές σου και θα αφορούν άλλους και τα προβλήματά τους.
Ερωτικά: Δεν θέλεις να δείξεις ακριβώς τι θέση θα κρατήσεις γιατί μάλλον προσπαθείς να είσαι όσο μπορείς διπλωμάτης για να μην αφήσεις τα πράγματα να εξελιχθούν σε κάτι που δεν σου αρέσει.
Οικονομικά & Καριέρα: Αντιλαμβάνεσαι ότι δεν είσαι μόνος/η σε ό, τι και να κάνεις και είσαι υπόλογος στην οικογένεια σου ή στα άτομα με τα οποία σχετίζεσαι μέσα στον χώρο εργασίας. Για αυτό θα είσαι όσο μπορείς πιο υπεύθυνος/η ακόμα και σε πολύ μικρά πράγματα..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου