Τετάρτη 22 Απριλίου 2015

«Έφυγε ξαφνικά από την ζωή ο Τάσος Βυζοβίτης, γιος του πρώην βουλευτή της ΝΔ Τάκη Βυζοβίτη



Αιφνιδιαστικά έφυγε από την ζωή σε ηλικία 40 ετών ο Τάσος Βυζοβίτης γιος του εκλιπόντος Βουλευτή της ΝΔ του Νομού Πέλλας Χρίστου Βυζοβίτη ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες βρέθηκε νεκρός στην οικία του στην Αθήνα όπου και διέμενε τα τελευταία χρόνια. Τα αίτια τα οποία προκάλεσαν τον αιφνίδιο θάνατό του δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά. Η κηδεία του πραγματοποιείται αυτή την ώρα (4:00μμ)

στο Α' Νεκροταφείο της Αθήνας.


Δυο λόγια για τον Τάσο Βυζοβίτη

Ο Τάσος Βυζοβίτης γεννήθηκε το 1975, στην Αθήνα.
Εκτός από τις σπουδές του στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, εκπαιδεύτηκε στην επικοινωνία και δούλεψε ως δημοσιογράφος και σύμβουλος επικοινωνίας.
Ξεκίνησε να συνεργάζεται με τον Νικήτα Κακλαμάνη ως σύμβουλός του στο Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης. Μετά τις δημοτικές εκλογές του 2006, εργάσθηκε ως υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων του Δήμου Αθηναίων και του Δημάρχου .
Προηγουμένως, παράλληλα με τις συνεργασίες του με διάφορα περιοδικά, εφημερίδες και την τηλεόραση, ήταν υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων του Εθνικού Συμβουλίου Νεολαίας (Ε.Σ.Υ.Ν.), καθώς επίσης και αναπληρωτής υπεύθυνος διεθνών σχέσεων της ΟΝΝΕΔ, την οποία εκπροσωπούσε στην Κεντρική Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας, μέχρι το 2010.
Οι κοινωνικές παρεμβάσεις και δράσεις του επικεντρώνονται στην οικολογία, στον πολιτισμό, τον αθλητισμό, τον εθελοντισμό και στις νέες τεχνολογίες. Είναι μέλος διαφόρων επιστημονικών και κοινωνικών σωματείων και ενώσεων, όπως της Ένωσης Ανταποκριτών Ελληνικού Τύπου Εξωτερικού και του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Επιπλέον, είναι μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου των εν Αθήναις Εδεσσαίων, ενός σωματείου που συστάθηκε ύστερα από πρωτοβουλία του πατέρα του, Χρίστου Βυζοβίτη, ο οποίος καταγόταν από την Έδεσσα και εκπροσωπούσε το νομό Πέλλας επί σειρά ετών, ως βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.

1 σχόλιο: