Τετάρτη 1 Απριλίου 2015

«Δεν κατάλαβα το μαρτύριο που περνούσε ο γιος μου» – Τι κατέθεσε η μάνα του Βαγγέλη Γιακουμάκη



Η μητέρα του Βαγγέλη Γιακουμάκη κατέθεσε στην Ασφάλεια Ρεθύμνου για τον αδικοχαμένο γιο της, υποστηρίζοντας πως δεν είχε καταλάβει απολύτως τίποτα.Η Μαρία Γιακουμάκη είπε για ακόμη μία φορά ότι επικοινώνησε με τον γιο της μία μέρα πριν την εξαφάνιση του, δηλαδή στις 5 Φεβρουαρίου. Επίσης διευκρίνισε ότι ήταν ένα τηλεφώνημα ρουτίνας. Το ίδιο βράδυ οι δυο τους μίλησαν για 15 περίπου λεπτά, ενώ ο Βαγγέλης επικοινώνησε και με
την αδερφή του, μιλώντας μαζί της 12,5 λεπτά.
«Δεν κατάλαβα το μαρτύριο που περνούσε ο γιος μου», είπε η Μαρία Γιακουμάκη στους σύμφωνα με το Βήμα. Μάλιστα, αποκάλυψε πως όταν ρωτούσαν τον Βαγγέλη αν ενοχλείται από την συμπεριφορά των συμφοιτητών του, εκείνος απαντούσε «κάνουμε πλάκα». Το τελευταίο βράδυ που οι δυο τους μίλησαν, ο Βαγγέλης δεν είχε βγει με τους φίλους του, υποστηρίζοντας ότι είναι κουρασμένος.
«Δεν κατάλαβα ότι συνέβαινε κάτι ιδιαίτερο» ομολόγησε η Μαρία Γιακουμάκη ενώ το ίδιο φέρεται να υποστήριξε και ο πατέρας του Βαγγέλη. Κατά την διάρκεια της κατάθεσης του, ο ίδιος επαναλάμβανε συνεχώς πως είναι δυνατόν να μην κατάλαβε τι περνούσε ο γιος του, που του είχε αδυναμία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου