Σάββατο 25 Απριλίου 2015

Σαββουλίδης: Του χρόνου θα μιλάμε όλοι για μία νέα Αναγέννηση



Ακόμα 4 ματς έμειναν για να τελειώσει το φετινό μαρτύριο της Αναγέννησης Γιαννιτσών και μετά από πάρα πολλά χρόνια να ξαναβρεθεί στα τοπικά πρωταθλήματα και στην Α'1 Πέλλας.
Ο πρόεδρος της ομάδας κ. Σαββουλίδης σε συνέντευξη του στην Πέλλα τηλεόραση και στην εκπομπή Σέντρα έδωσε απαντήσεις για την φετινή κακή χρονιά αναλαμβάνοντας και το μεγάλο μερίδιο ευθύνης. ¨Όπως  δήλωσε ότι του χρόνου όλοι θα δουν μια νέα Αναγέννηση που πραγματικά το όνομα της θα είναι συνώνυμο με την ανάκαμψη του ποδοσφαίρου της Πόλης. (Για να δούμε λοιπόν τι μας περιμένει ).

Παρελθόν από την ομάδα σύμφωνα με τον Προέδρο  αποτελούν  και οι Ουζούνης και Χατζηστεφάνου που προστέθηκαν στο μακρύ  κατάλογο των παικτών που απομακρύνθηκαν από τον σύλλογο.
Για το ματς της Κυριακής υπάρχουν και πολλοί  τραυματίες με την ομάδα να παραταχθεί με πολύ μικρό μέσο  όρο ηλικίας.
Στα ευχάριστα του συλλόγου τώρα είναι το γεγονός ότι η ομάδα της Αναγέννησης στα τμήματα υποδομή πρωταγωνιστεί σε όλα τα ηλικιακά  κλιμάκια.
Στο παιδικό πρωτάθλημα είναι στα πλευ οφ διεκδικώντας μαζί με την Ακαδημία Γιαννιτσών, το Μάνδαλο και Εξαπλάτανο στην φάση των 4 το πρωτάθλημα και πάλι (Το είχε κατακτήσει και πέρσι).
Στο προπαίδων είναι πρώτη στον όμιλο της το ίδιο στο πρωτάθλημα Τζούνιορ και Προτζούνιορ της ένωσης Πέλλας πιστοποιώντας την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στα μικρά τμήματα (ας γίνει και στην μεγάλη ομάδα αυτό πρόεδρε)
Γιώργος Χατζηχρήστος /www.matiespellas.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου