Παρασκευή 3 Απριλίου 2015

Μαθήτρια του ΟΑΕΔ μαχαίρωσε στην αίθουσα τρεις συμμαθήτριές της



Τρεις συμμαθήτριές της μαχαίρωσε στη διάρκεια επεισοδίου εν ώρα μαθήματος μια 22χρονη, στη Σχολή Νοσηλευτών του ΟΑΕΔ.Το συμβάν σημειώθηκε στις 4.50 το απόγευμα της Πέμπτης, επί της Πέτρου Ράλλη 83, στον Αγιο Ιωάννη Ρέντη.Οι τρεις μαθήτριες, μία 20χρονη Ελληνίδα και δύο κοπέλες από την Αλβανία, ηλικίας 20 και 21 ετών, τραυματίστηκαν ελαφρά στα χέρια και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, ενώ η 22χρονη συνελήφθη.Τα αίτια που οδήγησαν μια 22χρονη μαθήτρια να τραυματίσει σε κατάσταση
αμόκ με μαχαίρι τρεις συμμαθήτριες της στην τεχνική σχολή του ΟΑΕΔ στου Ρέντη διερευνά η αστυνομία.

Σύμφωνα με πηγές από την ασφάλεια Πειραιά, η 22χρονη φέρεται να δεχόταν καθημερινά πειράγματα και κοροϊδίες για την εμφάνισή της ενώ στο σημείο όπου εξελίχθηκε στο συμβάν βρέθηκαν δύο μαχαίρια.

Οι τρεις σπουδάστριες, δύο Αλβανικής υπηκοότητας 20 και 22 ετών και μία 20χρονη Ελληνίδα, μεταφέρθηκαν με τραύματα στα χέρια στο Αττικό νοσοκομείο, προκειμένου να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Η 22χρονη μαθήτρια που συνελήφθη και κρατείται, επιτέθηκε στις συμμαθήτριές της στην αίθουσα διδασκαλίας, την ώρα του μαθήματος.

Από την αστυνομία διενεργείται προανάκριση για επικίνδυνες σωματικές βλάβες και απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Υπενθυμίζεται ότι στην ίδια περιοχή, στη Σχολή Μαθητείας του ΟΑΕΔ, στις 10 Απριλίου 2009 ο 19χρονος σπουδαστής της Δημήτρης Πατμανίδης, που είχε πέσει θύμα σχολικού εκφοβισμού, μπήκε στην τάξη κρατώντας όπλο και άνοιξε πυρ, τραυματίζοντας έναν 18χρονο συμμαθητή του. Στη συνέχεια απομακρύνθηκε από τη σχολή και αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου