Τρίτη 21 Απριλίου 2015

Ο Απόλλων Κ.Βρύσης προετοιμάζεται για τους αγώνες μπαράζ



Η αντίστροφη μέτρηση για τους αγώνες μπαράζ ξεκίνησε για τον Απόλλωνα με την προετοιμασία να συνεχίζεται κανονικά με καθημερινές προπονήσεις, έχοντας όλο το έμψυχο υλικό στην διάθεσή του ο Βαγγέλης Ντίσιος.
Η ομάδα την Τετάρτη 22 Απριλίου και ώρα 4:30 μ.μ. ξεκινάει τα φιλικά της παιχνίδια με πρώτη αντίπαλο την ΝΑΟΥΣΑ, φετινή συνδιεκδικήτρια μαζί με την ΕΙΡΗΝΟΥΠΟΛΗ του πρωταθλήματος της Α΄ Κατηγορία της Ε.Π.Σ. ΗΜΑΘΙΑΣ. Το ερχόμενο Σάββατο 25 Απριλίου στις 5:30 μ.μ. ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ θ΄ αγωνιστεί μέσα στο ΚΙΤΡΟΣ με την τοπική ΠΥΔΝΑ
πρωταθλήτρια ομάδα της Α΄ κατηγορίας της Ε.Π.Σ. ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ και διεκδικήτρια και αυτή της ανόδου της στην Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ μέσω των αγώνων μπαράζ, συμμετέχοντας όμως σε άλλο όμιλο. Από κει και πέρα ο Απόλλων έχει δεχθεί πρόταση από τον ΑΡΗ ΑΜΠΕΛΕΙΩΝ πρωταθλητή στην Α΄ κατηγορία Β΄ ΟΜΙΛΟ της Ε.Π.Σ. Πέλλας και από του χρόνου αγωνιζόμενο στην Α1 κατηγορία, για την διεξαγωγή φιλικού αγώνα μέσα στο διήμερο 2 – 3 Μαΐου .
Να σημειώσουμε ότι ο αγώνας της ΤΕΤΑΡΤΗΣ με την ΝΑΟΥΣΑ θα έχει και εορταστικό χαρακτήρα, αφού θα γίνει η απονομή του κυπέλλου στον πρωταθλητή ΑΠΟΛΛΩΝΑ εκ. μέρους της Ε.Π.Σ. ΠΕΛΛΑΣ και τον πρόεδρο της κ. Αντωνίου, ενώ και ο ΔΗΜΟΣ ΠΕΛΛΑΣ θα τιμήσει την ομάδα μας για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την εκπροσώπηση της ΠΕΛΛΑΣ στου αγώνες μπαράζ από τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ. Με αφορμή τον αγώνα αυτό καλούνται όλοι οι φίλοι του τοπικού μας ποδοσφαίρου να έρθουν στο δημοτικό στάδιο Κρύας Βρύσης την ΤΕΤΑΡΤΗ και να συμμετέχουν με την παρουσία τους και αυτοί στην μεγάλη γιορτή του ΑΠΟΛΛΩΝΑ. Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, απόφαση του Δ.Σ. ως μία ελάχιστη αναγνώριση της βοήθειας των φίλων της ομάδας μας την φετινή ποδοσφαιρική περίοδο.
Εντωμεταξύ συνεχίζεται η πώληση των ΚΑΡΤΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ για τους 3 αγώνες μπαράζ οι οποίες κοστίζουν 20 ευρώ (τα εισιτήρια των αγώνων θα κοστίζουν 10 ευρώ για κάθε παιχνίδι), με τον κόσμο να τις προμηθεύετε, αναγνωρίζοντας τις προσπάθειες της ομάδας μας φέτος αλλά και τις προοπτικές που έχει για την άνοδο στην Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου