Σάββατο 23 Μαΐου 2015

Για 2η χρονιά η Ακαδημία «Ικάρων» Γιαννιτσών στο Tzioni Summer Basket Camp



Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η καλαθοσφαιριστική Ακαδημία των "Ικάρων" Γιαννιτσών θα συμμετάσχει στο Tzioni Summer Basket Camp που θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις των κατασκηνώσεων Τζιώνη στην ακτή Κερδυλλίων του Δήμου Αμφίπολης Νομού Σερρών το χρονικό διάστημα από 27 Ιουνίου μέχρι 3 Ιουλίου .
Η άκρως πετυχημένη περσινή συμμετοχή των αθλητών-τριών των "Ικάρων" στο καλύτερο μπασκετικό camp της Β.Ελλάδας ενθουσίασε τα παιδιά της Ακαδημίας που ετοιμάζονται Να συμμετάσχουν για μιά εβδομάδα στο Tzioni Summer Basket Camp , αποδεικνύοντας ότι διασκέδαση και μπάσκετ πάνε μαζί!



Υπεύθυνοι προπονητές του καμπ θα είναι ο Σπανός Παναγιώτης, υπεύθυνος προπονητής της Ακαδημίας "Ίκαροι" Σερρών με όλο του το τεχνικό τήμ,  καθώς και ο Σπόντης Νίκος υπεύθυνος προπονητής των "Ικάρων" Γιαννιτσών .Θα παραστεί και ο πρώην διεθνής παίκτης και προπονητής Φραγκίσκος Αλβέρτης.
Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει καθημερινά ατομικές και ομαδικές προπονήσεις, ομιλίες από τους προπονητές, μπάνιο στη θάλασσα και την πισίνα, διαγωνισμούς με πλούσια δώρα και εκπλήξεις, χάπενινγκ, γκεστ εμφανίσεις διάσημων αθλητών της καλαθοσφαίρισης ( φέτος αναμένονται οι : Νίκος Παπάς , Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς. Λάζαρος Παπαδόπουλος κ.α.), εσωτερικό πρωτάθλημα μπιτς- μπάσκετ, 3χ3 τουρνουά κ.α.

Το πακέτο συμμετοχής περιλαμβάνει διαμονή και πλήρη διατροφή, εποπτεία από εξειδικευμένο προσωπικό, πλήρη ιατρικό έλεγχο από ιατρική ομάδα ( καρδιολόγο, παθολόγο, οδοντίατρο), συμμετοχή στο πρωτοποριακό  προπονητικό πρόγραμμα Tzioni Summer Basketball Camp,αθλητικό εξοπλισμό, διαγωνισμούς τριπόντων,ελευθέρων βολών και νοκ-άουτ, αγώνες επίδειξης, δώρα και τρόπαια στους νικητές των ατομικών διαγωνισμών, στους MVP του Κάμπ και ομαδικών παιχνιδιών ( ποδήλατα, τάμπλετ, μπάλες κλπ.) αναμνηστικό δίπλωμα συμμετοχής.
Για αδέλφια προβλέπονται ειδικές τιμές, δωρεάν διαμονή δικαιούνται όσοι είναι ασφαλισμένοι στα παρακάτω ταμεία: ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ( ΠΡΩΗΝ ΤΥΔΚΥ),ΤΣΜΕΔΕ,ΤΣΑΥ, ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΩΝ,ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΜΕΛΗΤΩΝ, ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΔΕΗ,ΟΤΕ, ΕΛΤΑ, ΟΣΕ, ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ, ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΜΕΤΑΛΛΩΝ, ΕΛΛΠΕ, ΤΑΜΕΙΟΥ ΝΑΥΤΙΚΩΝ, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ,ΞΕΝΟΔΟΧΟΥΠΑΛΛΗΛΩΝ, ΙΚΑ, ΟΑΕΕ, ΟΑΕΔ, ΜΕΛΩΝ ΟΛΜΕ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ : ΣΠΟΝΤΗΣ ΝΙΚΟΣ ΤΗΛ : 697 491 4053

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου