Παρασκευή 29 Μαΐου 2015

Τι λένε τα άστρα για σήμερα Παρασκευή 29/5



Άσχετα με το πόσο καλά ή άσχημα τα πας, ξύπνα κάθε ημέρα ευγνώμων για την ζωή σου. Κάποιος κάπου αλλού παλεύει απεγνωσμένα για τη δική του. 





ΚΡΙΟΣ
Γενικά: Δυσκολεύεσαι να προχωρήσεις και να κάνεις κάτι για τον εαυτό σου γιατί εξαρτάσαι από άλλα άτομα. Το καλό είναι ότι θα προσπαθήσεις να ξεπεράσεις τα όριά σου με την καλή έννοια για να είσαι κοντά με κάποιους ανθρώπους.
Ερωτικά: Οι απαιτήσεις σου δεν είναι πολύ μεγάλες και παρουσιάζεις δείγματα συνεργασίας. Οπότε θα αφεθείς κάπως στα χέρια του άλλου ατόμου γιατί το έχεις ανάγκη. Η συντροφικότητα είναι πάντως για σένα μια πρόκληση για να προσφέρεις τα εσώψυχά σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Χρειάζεσαι στηρίγματα και αυτό είναι που θα διαπιστώσεις σήμερα. Μην πανικοβάλλεσαι. Ακόμα και μια απλή συζήτηση ή μια άλλη γνώμη θα σε βοηθήσει ουσιαστικά.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά: Οφείλεις να πεις κάποια πράγματα σε φίλους και κυρίως σε ένα συγκεκριμένο άτομο που εδώ και καιρό έχετε χαθεί. Καλύτερα να είσαι όσο μπορείς δίκαιος/α για να μην δημιουργούνται παρατράγουδα με τα πρόσωπα που αγαπάς.
Ερωτικά: Έχεις κάποιες αμφιβολίες για αυτό το μυαλό σου εργάζεται συνεχώς. Το κυριότερο είναι ότι δεν μπορείς να πάρεις αποφάσεις για τον Κριό ή τον Ζυγό γιατί επηρεάζεσαι πάρα πολύ από τα λόγια των γύρω σου. Καλύτερα να είσαι όσο μπορείς με τον εαυτό σου για να βγάλεις σωστά συμπεράσματα.
Οικονομικά & Καριέρα: Δεν μπορείς να καταλήξεις σε σωστά συμπεράσματα και αναζητάς την γνώμη των άλλων. Θα ταλαιπωρηθείς όμως λίγο γιατί δεν θα είσαι σίγουρος/η για τις αποφάσεις σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά: Μια συζήτηση ποτέ δεν βλάπτει και αυτό είναι το μεγάλο σου όπλο. Απλά χρειάζεσαι ψυχραιμία και αντοχές σε περίπτωση που οι άλλοι δεν σε καταλαβαίνουν. Το ότι θα κάνεις πολλούς συνδυασμούς με παρέες και άτομα που δεν ταιριάζουν και θα καταφέρεις όλα μια χαρά είναι το δικό σου καθαρά ταλέντο.
Ερωτικά: Μιλάς και μάλιστα μπορεί να ανοιχτείς πάρα πολύ και να κάνεις τον Κριό να ξεθαρρέψει μαζί σου. Αυτό είναι ένα κέρδος για σένα γιατί θα μπορέσεις ένα δύσκολο περιβάλλον να το μετατρέψεις σε όμορφο και συγχρόνως πολύ φιλικό.
Οικονομικά & Καριέρα: Αναγκάζεσαι να χρησιμοποιήσεις όλα τα μέσα που έχεις για να ξεπεράσεις κάποιες αντιφατικές καταστάσεις, με μεγάλο όπλο σου τη διπλωματία αλλά και το τρόπο που μπορείς και ξεγλιστράς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά: Οι ανάλαφρες καταστάσεις σου δίνουν το στίγμα ότι πρέπει κι εσύ να μην νιώθεις άσχημα για ένα πρόβλημα που μπορεί να υπάρχει αυτή την στιγμή αλλά να αρπάζεις την ευκαιρία να ξεδίνεις και να ξεσκάς και κυρίως να ζεις την στιγμή.
Ερωτικά: Προσπαθείς με έξυπνο τρόπο να συμβιβάσεις τις οικογενειακές δυσκολίες που πιθανόν να υπάρχουν και να εξαντλήσεις όλα τα περιθώρια με ένα Ζυγό που όλο σου ζητάει χρόνο για να σκεφτεί ή για να πάρει κάποιες αποφάσεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις μια εσωτερική ελαφρότητα που μπορεί να σου δημιουργεί και το συναίσθημα της αδυναμίας αποφάσεων. Δεν θέλεις να χαλάσεις το χατίρι των πολλών που είναι γύρω σου γιατί είναι μια από τις λίγες φορές που κρατάς τις ισορροπίες.

ΛΕΩΝ
Γενικά: Μιλάς και βρίσκεσαι με άτομα που συμπαθείς, οπότε εκεί είσαι αληθινά ο εαυτός σου κι είσαι μέσα στην ευγένεια, επειδή σε κάνουν και νιώθεις καλά. Η γενική σου κατεύθυνση είναι ότι ανοίγεσαι όσο μπορείς για να πάρεις και να δώσεις αντίστοιχα.
Ερωτικά: Έχεις ανάγκη να συντροφεύεσαι για αυτό θα εμφανιστείς σε μια πολύ μεγάλη κοινωνική συγκέντρωση με ένα άτομο που έχεις γνωρίσει εδώ και λίγο καιρό χωρίς όμως να φοβάσαι ότι δεν θα σε καλύψει γιατί νιώθεις μεγάλη οικειότητα και κυρίως αν είναι Ζυγός.
Οικονομικά & Καριέρα: Κατευθύνεις τις ενέργειές σου προς μια και μοναδική οδό. Βλέπεις ότι όλα σε πιέζουν για να κάνεις μια συγκεκριμένη συνεργασία την οποία φοβάσαι λίγο. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι πρώτα να καταλήξεις στις λεπτομέρειες.

Γενικά: Αναζητάς να βρεις κάπως την ηρεμία σου γιατί μετά από όλη αυτή την αναμπουμπούλα με τον πολύ κόσμο και τις επαφές και συζητήσεις, κάπου έχεις κουραστεί. Μια καλή κούρα ομορφιάς θα σε βοηθήσει στο να ριλαξάρεις.
Ερωτικά: Θέλεις να βρεθείς πολύ κοντά με το άτομο που είστε μαζί αλλά φοβάσαι μήπως παραγνωριστείτε και μετά εσύ δεν ξέρεις πως να λειτουργήσεις γιατί δεν φημίζεσαι για τις πολύ στενές σχέσεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Ένας συνεργάτη μπορεί να σε κάνει να νιώθεις ότι καπελώνεσαι, γιατί δε φέρεται με διακριτικότητα. Όμως καλύτερα να το δεις πιο ανοικτά για να μη χαλάσεις τη συνεργασία, κυρίως με ένα Ζυγό.


Γενικά: Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο θα θέλεις να είσαι όσο μπορείς πιο αυτόνομος/η και παρόλο που δεν σου αρέσει να είσαι μόνος/η, σήμερα θα νιώσεις την ανάγκη να πάρεις εσύ τις αποφάσεις για την ζωή σου αλλά και για κάποιες μικρές λεπτομέρειες της καθημερινότητας.
Ερωτικά: Είσαι όσο πιο άνετος/η μπορείς για να ξεπεράσεις όλες τις αρνητικές καταστάσεις, κυρίως τα παράπονα απο τον Καρκίνο. Ίσως να του δείξεις με τον τρόπο σου ότι είσαι πιο ελεύθερος από ό, τι νόμιζε.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις πάρει αποφάσεις και το μόνο που μένει είναι να τις υλοποιήσεις όσο πιο γρήγορα γίνεται γιατί δεν μπορείς πλέον να περιμένεις απαντήσεις από τους άλλους.

Γενικά: Προσπαθείς να κρατήσεις ισορροπίες και άλλοτε τα καταφέρνεις, άλλοτε όχι. Αυτό που χρειάζεσαι περισσότερο είναι μια ανάλαφρη σκέψη για να σε βγάλει από τις πολλές στεναχώριες αλλά και εμμονές που έχεις για συγκεκριμένα θέματα.
Ερωτικά: Θέλεις να γνωρίσεις απο μια διαφορετική οπτική γωνία το άτομο που σε ενδιαφέρει και προσπαθείς με τον τρόπο σου να εκμαεύσεις τι κάνει και που πάει χωρίς να μιλήσεις ανοικτά.
Οικονομικά & Καριέρα: Η εξασφάλιση για σένα έρχεται όταν βλέπεις να συμβαίνουν πράγματα χειροπιαστά. Πιθανόν να μη βλέπεις την εξέλιξη που θέλεις και να αμφιταλαντεύεσαι, αν πρέπει συνεχίσεις ή όχι.

Γενικά: Η πίεση έχει υποχωρήσει γιατί έχεις αρχίσει και βλέπεις λύσεις που δεν σε βλάπτουν και αυτό είναι το πιο θετικό. Η αρμονία και το ενδιαφέρον για τις τέχνες είναι αυτά που θα σε ξεκουράσουν.
Ερωτικά: Δεν αμφιβάλλεις καθόλου πλέον για τα συναισθήματα του Κριού που μπορεί με τον τρόπο του να σε έχει κουράσει αλλά ίσως είσαι από τους λίγους ανθρώπους που μπορούν να τον κουμαντάρουν.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις πολλές έννοιες που ίσως δημιουργούνται από την επαφή με άτομα πολύ κοντινά σου, τα οποία πιθανόν σε υποτιμούν και εσύ δεν ανέχεσαι μύγα στο σπαθί σου. Αλλά αν αρχίσεις και σκέφτεσαι πολύ πιο ανοικτά και έχεις και περισσότερο αντικειμενικότητα κάπου θα σώσεις την κατάσταση.
  
Γενικά: Προσπαθείς πολύ να μην τα χαλάσεις με κανένα αλλά μάλλον δεν είναι και τόσο στο χέρι σου γιατί νιώθεις ότι ενώ εσύ συμβιβάζεσαι περισσότερο από ό, τι πρέπει τα άλλα άτομα σε κάνουν να παραφέρεσαι.
Ερωτικά: Η αρμονική σχέση για σένα είναι το ζητούμενο αλλά δεν είναι εύκολη, όταν υπάρχουν τόσο συναισθήματα τα οποία σε υποχρεώνουν να φερθείς κάπως απόμακρα. Παρ' όλα αυτά με τον Καρκίνο μπορείτε να είστε καλύτερα γιατί έχει ο ένας την ανάγκη του άλλου.
Οικονομικά & Καριέρα: Συμβιβάζεσαι και αυτό δεν σου φαίνεται εύκολο, αλλά υποχρεώνεσαι να ανοίξεις όλα τα χαρτιά σου γιατί ο χρόνος σου είναι πολύ περιορισμένος/η. Ίσως και αυτό να είναι μια λύση που δεν σου αρέσει αλλά θα υπάρξει εκτόνωση.

Γενικά: Επικοινωνείς με ένα τρόπο που καταφέρνεις να κερδίζεις την εμπιστοσύνη των άλλων ατόμων, πράγμα πολύ σημαντικό για σένα γιατί ο κόσμος και κυρίως οι φίλοι αποτελούν τον καθρέπτη σου.
Ερωτικά: Έχεις δείξει το ενδιαφέρον σου στον Ζυγό και περιμένεις να πάρεις πίσω ένα καλό αποτέλεσμα. Όσο και να αφήνεις τον Καρκίνο να σε επηρεάζει, χωρίς να βάζεις τα όρια σου τόσο θα σε εκπαιδεύει με τον τρόπο του.
Οικονομικά & Καριέρα: Περιμένεις να γίνει κάτι καλό και κυρίως αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο θα πάρεις μια απάντηση η οποία θα σε ανακουφίσει. Βλέπεις πλέον λύσεις και αυτό είναι που σε ανακουφίζει περισσότερο.

Γενικά: Όσο και να αρνείσαι να δεις τα οφέλη από συνεργάσιμες κινήσεις, δεν μπορείς να κάνεις διαφορετικά. Ίσως κάποιοι φίλοι σε πιέσουν να τους ακολουθήσεις έξω κι εσύ ν' αρνηθείς. Και εσύ απο τις χιλιάδες δουλειές που έχεις βάλει να αρνηθείς. Καλύτερα να χαλαρώνεις όσο μπορείς για να μην συσωρεύεις κούραση και στρες.
Ερωτικά: Βλέπεις το ποτήρι μισοάδειο γιατί με τον Ζυγό όλα είναι περίεργα και δεν κυλούν κανονικά και μια εσύ αποχωρείς από την σχέση μια αυτός.
Οικονομικά & Καριέρα: Προσπαθείς πολύ αυτό το διάστημα αφού δεν θέλεις να χάσεις κάποιες ευκαιρίες και αυτό είναι που σε κουράζει υπερβολικά γιατί πρέπει να γίνεις χίλια κομμάτια και να ικανοποιήσεις πολλές πλευρές. Κάποιοι συνεργάτες σου σε ενοχλούν γιατί συνέχεια είναι ήξεις αφήξεις.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου