Σάββατο 2 Μαΐου 2015

Ανήλικοι δράστες κλοπών σε Βέροια και Λέσβο

Πρόκειται για έναν 17χρονο και έναν 13χρονο που κατηγορούνται για διαρρήξεις σπιτιών.
Στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας οδηγήθηκαν... οικογενειακώς ένα 13χρονο αγόρι που συνελήφθη λίγες ώρες αφ' ότου έκλεψε από την είσοδο μιας πολυκατοικίας δυο ηλιακούς συλλέκτες αξίας 400 ευρώ που ανήκαν σε έναν 69χρονο και οι γονείς του που συνελήφθησαν για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου. Τα κλοπιμαία βρέθηκαν και παραδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους.




Μαζί με τους γονείς που κατηγορούνται για την παραμέληση της εποπτείας του παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μυτιλήνης ένα ανήλικο αγόρι που κατηγορείται ότι, τις τελευταίες 15 ημέρες, διέρρηξε δυο σπίτια στην πόλη και αποπειράθηκε να τρυπώσει σε ένα τρίτο με αποτέλεσμα να συλληφθεί από άνδρες της Ασφαλείας.


Ο 17χρονος δράστης έγινε αντιληπτός από την 23χρονη ιδιοκτήτρια του τελευταίου σπιτιού που αποπειράθηκε να «χτυπήσει» μπαίνοντας από την κύρια είσοδο που είχε μείνει ξεκλείδωτη. Αμέσως το έβαλε στα πόδια, αλλά έπεσε στα χέρια των αστυνομικών και κατά την διάρκεια της προανάκρισης αποκαλύφθηκε ότι είχε διαρρήξει και τα σπίτια μίας 27χρονης και μίας 73χρονης, από τα οποία άρπαξε συνολικά 200 ευρώ και ηλεκτρονικές συσκευές αξίας 1.200 ευρώ.

Πηγή: protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου