Παρασκευή 1 Μαΐου 2015

«Ένα ταξίδι αναμνήσεων» από τον Σύλλογο Στραντζαλιωτών «Η ΣΤΡΑΝΤΖΑ»




  Το βράδυ της Τετάρτης, 29 Απριλίου 2015, είχαμε ένα νυχτέρι χαράς και συγκίνησης! Όλοι εμείς, ως Σύλλογος Στραντζαλιωτών, σας ανοίξαμε το σπιτικό μας και μοιραστήκαμε της χαρές μας, τα ήθη και τα έθιμά μας. Μοιραστήκαμε επίσης ιστορίες των προγόνων μας, αλλά μας ξύπνησαν και συναισθήματα νοσταλγίας, καθώς ζωντάνευαν εικόνες της Στράντζας. Το σπίτι μας, στολισμένο από τα κειμήλια που μας κληροδότησαν οι παππούδες μας, υποδέχτηκε υπέροχους, αμέτρητους επισκέπτες που μας συνόδεψαν σε ένα ταξίδι αναμνήσεων, μέσα από τα χουσμέτια και τα μουχαμπέτια μας. Σε όλους εσάς, λοιπόν, θα θέλαμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ που μας αγκαλιάσατε!

    Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους αυτούς που συνέβαλαν στο χθεσινό νυχτέρι και το γλέντι μας, όλους αυτούς που μας συντόνιζαν, αλλά και μας «αποσυντόνιζαν» με το θερμό τους γέλιο, τους αφανείς και φανερούς μας ήρωες. Τα μέλη της θεατρικής ομάδας που διέθεσαν απλόχερα τον χρόνο τους, Σωσώ Καραφωτάκη, Αργύρης Ταφραλίδης, Φρόσω Γιαντσή, Πολύνα Αλμπανίδου, Τασούλα Ασλανίδου, Κατερίνα Γεωργιάδου, Μαρία Γαλαζίδου, Μαρία Μανδάλη, Κλέαρχος Δέβρελης, Μάγδα Γιαντσή, Βαγγελιώ Καρτσίδου, Θεοδώρα Κοκκίνη, Σταματούλα Γεωργιάδου, Αναστασία Χρυσάφη, Βιργινία Παναγιωτίδου, Μάκης Χαριτωνίδης, Γιώργος Γιαντζής, την σεναριογράφο και σκηνοθέτη μας Βούλα Αργυράκη, την υπεύθυνη της γλωσσικής προσαρμογής των κειμένων, ενδυματολογίας των ηθοποιών και της σκηνογραφίας κα Έφη Νανούδη‑Αγγελίδου, τους υπεύθυνους κατασκευής των σκηνικών κ. Αθανάσιο Γιαντσή, Αναστάσιο Σαββατιανό, Γεώργιο Γιαντζή, Φένια Γουναροπούλου, Ζαφειρώ Γεωργιάδου, τους μουσικούς της εκδήλωσης «Τα παιδιά της Πέλλας», καθώς και το «Θεατρικό Εργαστήρι» για την παραχώρηση της αίθουσας για τις πρόβες μας.
Επίσης τους χορηγούς της εκδήλωσης, κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ, μηχανουργείο Γεωργιάδης Δρόσος–Σπύρος, Ι.ΚΤΕΟ Αλέξανδρος, τσιπουράδικο «Σωτήρης», άνθη-φυτά Γουναροπούλου‑Καραφωτάκη Σωσώ, παραδοσιακά προϊόντα «Αγροζύμη».
Σε όλα αυτά, ακούραστος εργάτης, συμπαραστάτης και αφανής «ήρωας» ήταν ο κ Δήμος Νανούδης και θέλουμε να τον ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα μέσα από την καρδιά μας.
Όλοι εσείς μας δίνετε δύναμη να συνεχίσουμε.
Με ευχές να ξανανταμώσουμε.

Με εκτίμηση
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Στραντζαλιωτών
«Η ΣΤΡΑΝΤΖΑ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου