Πέμπτη 7 Μαΐου 2015

Σχετικά με την προσφυγή του Συλλόγου Τριτέκνων Έδεσσας



Κύριε Καραβέργο,

Το μήνυμά σας για εξέταση της προσφυγής του συλλόγου μας και του Δήμου Έδεσσας στην Επιτροπή του άρθρου 152, λήφθηκε σήμερα μετά την 12:00, πως είναι δυνατόν να είχαμε παρευρεθεί; 
Γνωρίζατε ότι δεν μένουμε στην πόλη της Θεσ/νίκης και πάλι θα ήταν ανθρωπίνως αδύνατο, πλην της περιπτώσεως να κίνηση με ταχύτητα του φωτός.
Είναι δυνατόν, στοιχειωδώς, να μην μας ενημερώνατε  24 ώρες πριν;
Έτσι αντιλαμβάνεται  ο κ. Γενικός Γραμματέας και η Αποκεντρωμένη Διοίκηση τις έννοιες χρηστή διοίκηση και κοντά στον πολίτη;

Εκφράζουμε την πλήρη δυσαρέσκειά μας προς τον Γεν. Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας Θράκης, για την αναλγησία, επίδειξη αδιαφορίας στο δικαίωμα παρουσίας κατά την εξέταση της προσφυγής μας.
Ο κ. Γενικός Γραμματέας γιατί τηρεί ΄΄δύο μέτρων και δύο σταθμών΄΄ σε όμοιο αίτημα;
Δυστυχώς, δεν μας αφήνετε άλλα περιθώρια και μας ωθείτε να προσφύγουμε στην δικαιοσύνη προκειμένου να δικαιωθούμε. Για τον λόγο αυτό  επιφυλασσόμαστε για κάθε νόμιμο δικαίωμά μας από την μη τήρηση στοιχειωδών προϋποθέσεων συμμετοχής στην επιτροπή προσφυγών αλλά και εντάξεως μας στους δικαιούχους μειωμένων δημοτικών τελών, όπως έχουν εγκριθεί από άλλες Αποκεντρωμένες Διοικήσεις σε δεκάδες δήμους της Ελλάδος, μεταξύ των οποίων και στον Δήμο  των Αθηναίων.
Εκεί υπάρχει άλλο σύστημα απονομής δικαιοσύνης και ερμηνείας της νομοθεσίας; Είναι άλλη χώρα; Εκείνοι είναι παράνομοι;
Ειλικρινά δεν περιμέναμε τέτοια απαξιωτική αντιμετώπιση της μεγάλης οικογένειας των τριτέκνων.
Παρακαλούμε τα ανωτέρω να προωθηθούν για ενημέρωση προς τον Γεν. Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κεντρικής Μακεδονίας Θράκης.


Ο Πρόεδρος
Σταύρος Πουρτουλίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου