Τετάρτη 13 Μαΐου 2015

Δεν ήξερε ότι ήταν έγκυος - Γέννησε μέσα στο αεροπλάνο



Ένα τουλάχιστον επεισοδιακό ταξίδι είχαν οι επιβάτες της  πτήσης Calgary- Tokyo της Air Canada, το βράδυ της Κυριακής, καθώς μια συνεπιβάτης τους έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί!
Η 23χρονη Καναδή Άντα Γκουαν, δεν είχε ιδέα ότι ήταν έγκυος… εννέα μηνών όταν αποφάσισε να πετάξει μαζί με τον σύντροφό της Γουέσλει Μπράντς με προορισμό το Τόκιο. Ξαφνικά έσπασαν τα νερά κι εκείνη πάλι δεν κατάλαβε τι είχε συμβεί…


«Μου είπε πως κάτι έπεσε πάνω της. Σήκωσα τη φούστα της, είδα να ξεπροβάλει ένα κεφάλι και μετά άκουσα κλάμα μωρού. Σκέφτηκα, «Θεέ μου, νομίζω πως έχουμε παιδί!», εξήγησε ο νεαρός πατέρας.
Εκείνη, είχε πάρει κάποια κιλά τους τελευταίους μήνες και για αυτό έκανε τεστ εγκυμοσύνης, το οποίο ωστόσο, βγήκε… αρνητικό! Η ίδια επισκέφτηκε και έναν γιατρό, ο οποίος όμως πάλι δεν κατάλαβε ότι εκείνη ήταν έγκυος.  
Τελικά, πήγαν όλα καλά και τη νεαρή μητέρα ξεγέννησε γιατρός- επιβάτης της πτήσης, ύστερα από έκκληση των αεροσυνοδών για ιατρική βοήθεια.
Το αεροπλάνο, προσεδαφίστηκε 30 λεπτά νωρίτερα από τον αρχικό προγραμματισμό, καθώς του δόθηκε προτεραιότητα από το αεροδρόμιο και εκείνη μαζί με την νεογέννητη κορούλα της, Χλόη, οδηγήθηκαν στο νοσοκομείο όπου έμειναν όλη τη νύχτα.


star 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου