Τετάρτη 13 Μαΐου 2015

Πραγματοποιήθηκε η σχολή διαιτησίας βόλεϋ στα Γιαννιτσά



Πραγματοποιήθηκε η σχολή διαιτησίας Βόλεϋ που οργάνωσε ο ΣΥΔΠΕ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ το τριήμερο 8-9-10 Μαϊου 2015 σε αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Πέλλας στα Γιαννιτσά. Στην σχολή διαιτησίας δίδαξε τους κανονισμούς του αθλήματος ο Καθηγητής Διαιτησίας και πρώην Διεθνής Διαιτητής κος Ράπτης Βασίλης. Παραβρέθηκε ως εκπρόσωπος της ΟΔΒΕ ο Πρόεδρος της κος Μαυρικίδης Σταύρος. Την σχολή παρακολούθησαν και τις τρεις μέρες 29 υποψήφιοι διαιτητές οι οποίοι έδωσαν εξετάσεις για να πάρουν το πτυχίο του διαιτητή βόλεϋ.


Ο ΣΥΔΠΕ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ στην Γιορτή-Σχολή που διοργάνωσε τίμησε  τον τεως Βουλευτή Πέλλας κο Δάνη Τζαμτζή για την προώθηση και επίλυση των προβλημάτων του ΣΥΔΠΕΜ αλλά και γενικότερα της Ελληνικής Διαιτησίας με ερωτήσεις στην Βουλή των Ελλήνων, τον Δήμαρχο Πέλλας κο Στάμκο Γρηγόριο για την ηθική και υλική βοήθεια που παρείχε, τον αθλητή του ΠΑΟΚ Παντακίδη Ιωάννη πρωταθλητή και κυπελλούχο Ελλάδας ως παλαιό εν ενεργεία αθλητή της περιφέρειας μας και φυσικά τον καθηγητή διαιτησίας κο Ράπτη Βασίλειο για την προσφορά του στην Ελληνική Διαιτησία.

Το ΔΣ/ΣΥΔΠΕΜ ευχαριστεί τον Δήμο Πέλλας για την παραχώρηση της αίθουσας, τους υπαλλήλους του Δήμου που συνέβαλλαν στην άρτια οργάνωση της γιορτής αυτής, τους χορηγούς και φίλους του Συνδέσμου μας, την ΟΔΒΕ για την άριστη συνεργασία, τον καθηγητή διαιτησίας κο Ράπτη Βασίλη που άμεσα ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά μας, καθώς και τους 29 υποψήφιους διαιτητές που ήταν άψογοι και τις τρεις μέρες και συνέβαλλαν στην επιτυχία της μεγαλύτερης γιορτής που διοργανώνει ο Σύνδεσμό μας, την σχολή διαιτησίας του αθλήματος. Ο ΣΥΔΠΕ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ θα διοργανώσει νέα σχολή διαιτησίας του βόλεϋ σε τόπο και χρόνο που θα ανακοινωθούν σε εύλογο χρονικό διάστημα, όπως αυτό προβλέπετε από τον Αθλητικό Νόμο 2725/99.  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου