Παρασκευή 15 Μαΐου 2015

O ΟΔΔΥ δημοπρατεί 103 οχήματα με τιμές από 130€ για δίκυκλα και 300 για αυτοκίνητα



Την Τρίτη 19 Μαΐου στις 9:00 π.μ. θα διεξαχθούν δημοπρασίες οχημάτων από τον ΟΔΔΥ και συγκεκριμένα στην αίθουσα δημοπρασιών της αποθήκης Μαγουλέζας στα Άνω Λιόσια. Συγκεκριμένα, η Διεύθυνση Διαχείρισης Δημοσίου Υλικού (πρώην ΟΔΔΥ) θα βγάλει προς πώληση μοτοσικλέτες και Στον (πρώην) ΟΔΔΥ, μπορεί κάποιος να βρει αυτοκίνητο ή μοτοσικλέτα σε μεγάλη ευκαιρία αυτοκίνητα, οι τιμές των οποίων ξεκινούν από πολύ χαμηλά.


Σύμφωνα με την σχετική λίστα που μπορείτε να δείτε παρακάτω υπάρχουν μοτοσικλέτες που η τιμή εκκίνησης είναι τα 130 ευρώ ενώ για τα αυτοκίνητα τα 300 ευρώ. Προς το παρόν δεν έχουν γίνει γνωστές οι λεπτομέρειες για τον τρόπο που θα διεξαχθούν οι δημοπρασίες. Αυτό θα γίνει πέντε εργάσιμες ημέρες πριν την τελική ημερομηνία όπου διακηρύξεις και όροι πώλησης θα διατίθενται στα γραφεία της Δ.Δ.Δ.Υ. ( Σταδίου 60 -8ος όροφος , γραφείο 24, τηλ. 210.3242148) και από τις ιστοσελίδες www.gsis.gr (Διαγωνισμοί/Διαβουλεύσεις/Δημοπρασίες) και www.oddy.gr

Η επίσκεψη για όσους ενδιαφέρονται να δουν από κοντά τα οχήματα στην αποθήκη Μαγουλέζας θα μπορεί να γίνεται μέχρι την Δευτέρα στις 18 Μαΐου από τις 8:30 π.μ. έως τις 13:30 μ.μ.

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του ΟΔΔΥ πατώντας ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου