Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015

Τι λένε τα άστρα για σήμερα Τετάρτη 24/6



Η συγχώρεση είναι ανώτερη από τη μετάνοια 




ΚΡΙΟΣ
Γενικά: Γιγαντώνεται το πείσμα σου και μαζί με αυτό και οι προσπάθειες που κάνεις για να κρατήσεις όλα τα καινούργια στοιχεία και τις πληροφορίες που μόλις έχεις πάρει. Χρειάζεται να είσαι όσο μπορείς ευέλικτος/η και κυρίως να κοιτάξεις το συμφέρον σου ακόμα και μέσω άλλων ατόμων.
Ερωτικά: Δεν σου αρέσει να υποκύπτεις και να κάνεις συμβιβασμούς, εκτός αν κρίνεις ότι το άτομο αξίζει και το κάνεις για να περάσεις καλά. Αλλά και πάλι, κάτι μέσα σου σε κάνει και αντιδράς. Αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες θα έχεις κάποιες αντιδράσεις από τον Καρκίνο ή τον Ζυγό.
Οικονομικά & Καριέρα: Μπορεί η συμπεριφορά σου να είναι αρκετά διεκδικητική, και να έχεις παράλογες απαιτήσεις από τους άλλους γιατί νιώθεις κάπως ότι σε έχουν «στην απέξω».

Γενικά: Ό,τι και να αντιμετωπίσεις σήμερα χρειάζεσαι πολύ λογική και εξυπνάδα στο κεφάλι σου για να το λύσεις γιατί θα κολλήσεις σε πράγματα που ίσως να θέλουν ένα μικρό τσάκ και εσύ να αρνείσαι να το κάνεις γιατί σε έχουν ενοχλήσει ακόμα και συμπεριφορές δικών σου ατόμων.
Ερωτικά: Η περίεργη σχέση με τον Κριό ή Ζυγό θα γίνει ακόμα πιο περίεργη, αν κολλήσεις στο τι έκανε ή δεν έκανε κι αυτό θα σου δώσει λαβή για σχόλια και άρνηση να συνεχίσεις να είσαι μαζί. Προσπάθησε να καταλάβεις ότι υπάρχουν και άλλες συμπεριφορές που δεν μοιάζουν με την δική σου χωρίς απαραίτητα να σε απορρίπτουν.
Οικονομικά & Καριέρα: Χρειάζεσαι να έχεις μια μεγαλύτερη γκάμα στις επιλογές σου και όταν δεν σου βγαίνει η μια να μην κολλάς επειδή ξέρεις ή αποδέχεσαι μόνο μια συγκεκριμένη.

Γενικά: Αν έχεις γεννηθεί τις τρεις τελευταίες ημέρες στην αρχή μπορεί η διάθεσή σου να είναι βαριά και δύσκολη. Περνώντας όμως η ώρα θα βελτιώνεται και ένα πρόσωπο γηραιότερο που ίσως έχει πρόβλημα να έχει καλύτερη ανταπόκριση σε θεραπείες. Αν πάλι έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες η επικοινωνία σου θα είναι εύκολη και πολύ άνετη.
Ερωτικά: Γεμίζεις με αντιφάσεις και προσπαθείς να δεχτείς και άλλες καταστάσεις που αυτή την στιγμή δεν σε αφήνουν να σκεφτείς καθαρά, αλλά δεν μπορείς εύκολα να ξεφύγεις από τις ασάφειες. Μόνο αν ακολουθήσεις το ερωτικό σου ένστικτο μπορεί να αρχίσεις να έχεις θετικά αποτελέσματα.
Οικονομικά & Καριέρα: Μπορεί να έχεις μια θολούρα στο κεφάλι σου και ο στόχος σου να μην είναι τόσο ξεκάθαρος. Δέξου και τις συμβουλές ή τις γνώσεις τρίτων ατόμων, χωρίς όμως να βιάζεσαι να πάρεις μέρος σε μια δουλειά που δεν έχει ξεκάθαρα όρια.

Γενικά: Έχεις μεγάλη δράση η οποία όμως σου δείχνει τον δρόμο του συμβιβασμού, της ευγένειας και γενικά της συνεργασίας. Αν δεν μπορείς να το κάνεις γιατί νιώθεις πίεση, προσπάθησε τουλάχιστον να ασχοληθείς με όμορφα πράγματα όπως τέχνη, καλλυντικά κλπ που σου φτιάχνουν το κέφι.
Ερωτικά: Δεν σου αρέσουν και πολύ οι διπλωματικές συμπεριφορές γιατί τις θεωρείς ψεύτικες και υποκριτικές. Αλλά μερικές φορές για να μην βάζεις λάδι στην φωτιά πρέπει να αναζητάς και την ηρεμία στις συζητήσεις. Το να κρύβεσαι δεν έχει νόημα. Καλύτερα να εμφανίζεσαι και να έχεις εκείνο τον αέρα του ατόμου που ξέρει τι θέλει.
Οικονομικά & Καριέρα: Νέα στοιχεία σε αναγκάζουν να υποκύψεις σε μια πολιτική που σου φαίνεται αρκετά υποτονική ή υποταγμένη. Εσένα πάντως σου βγαίνει να εκφραστείς με αρμονία σε ό,τι κάνεις και λες. Πρόσεξε μόνο μην αλλάξεις πολλές γνώμες.

Γενικά: Όλο το παιχνίδι παίζεται πάνω σου και για αυτό φέρνεις μεγάλη ευθύνη στο πως θα κινήσεις τα νήματα με τους υπόλοιπους. Η θέση σου είναι επιφορτισμένη στο να βγάλεις το φίδι από την τρύπα χωρίς όμως να είναι για σένα τόσο δύσκολο. Η εμφάνισή σου θα φροντίσεις σήμερα να είναι κομψή και άνετη.
Ερωτικά: Θα έχεις μια προσωπική επιτυχία η οποία σου δίνει το προβάδισμα στο ερωτικό παιχνίδι. Επιτέλους κάνεις πραγματικότητα πολλά από τα όνειρά σου. Παρόλο που δεν το πιστεύεις ούτε και εσύ, θα δεις πόση ανταπόκριση υπάρχει από μια νέα ή παλιά γνωριμία.
Οικονομικά & Καριέρα: Μην αντιστέκεσαι σε κάτι καλό και δημιουργικό επειδή δεν έχεις εσύ τα ηνία. Σου πάνε οι συνεργασίες αυτήν την περίοδο, αρκεί να τις χειριστείς σωστά κι έτσι θα βγάλεις περισσότερα χρήματα.

Γενικά: Η αναγνώρισή σου είναι εύκολο να γίνει γιατί το στίγμα σου θα είναι άκρως καλλιτεχνικό. Η προσπάθειά σου θα είναι μεγάλη, αρκεί να πιστεύεις ολοκληρωτικά στον εαυτό σου και στις δυνατότητες σου. Το να τελειοποιήσεις το σπίτι σου αλλάζοντας τα μουντά χρώματα θα είναι κίνηση που θα σε ανακουφίσει.
Ερωτικά: Ζητάς να έχεις περισσότερο γνώση όλων των θεμάτων του αγαπημένου σου προσώπου και ίσως δεν μπορεί να γίνει εύκολα αυτό, οπότε θα φανεί ότι έχεις κατακτητικές επιθυμίες και πιθανόν να παρεξηγηθείς. Ό,τι και να ζητήσεις να το κάνεις με ευγενικό τρόπο. Είναι το κλειδί της επιτυχημένης σχέσης, κυρίως με τον Κριό ή τον Τοξότη.
Οικονομικά & Καριέρα: Δεν περιμένεις να έρθει κανένας σε εσένα γιατί πηγαίνεις εσύ και ζητάς αυτό που θέλεις. Αυτό σίγουρα σε βγάζει από την δυσκολία του περίμενες αλλά και σου δίνει την δυνατότητα να μαζέψεις χρήματα από συνεργάτες και πωλήσεις.
  
Γενικά: Προσπαθείς με κάθε τρόπο να συγκεντρώσεις τα θέλω σου και να ξεκινήσεις να τα ικανοποιείς για να νιώσεις και εσύ καλά. Αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες οικογενειακές υποχρεώσεις ή ακόμα και ευθύνες σε κάνουν να είσαι πολύ προσεκτικός/η.
Ερωτικά: Δεν αφήνεις κανένα περιθώριο να γίνει λάθος γιατί έχεις πάρει αποφάσεις και λειτουργείς πολύ δυναμικά. Ίσως το κίνητρο σου να κρύβει και θυμό αλλά εσύ δεν θέλεις να αφήνεις μια κατάσταση να τραβάει, κυρίως αν δεν έχει ουσία.
Οικονομικά & Καριέρα: Ανακατεύεσαι με πολλά, γιατί βλέπεις ότι πρέπει να φροντίσεις εσύ τον εαυτό σου, αφού περίμενες από την πλευρά άλλων ατόμων αλλά βλέπεις ότι δεν γίνεται με τίποτα.

Γενικά: Μην αφήνεις να περάσει ο χρόνος χωρίς να τον εκμεταλλευτείς θετικά γιατί μπορεί να χαζολογάς από εδώ και από εκεί, μιλώντας με φίλους και με γνωστούς και τελικά να μην κάνεις και πολλά πράγματα γιατί δεν σου βγαίνουν.
Ερωτικά: Προβληματίζεσαι για το τι πρέπει να κάνεις με τον Κριό γιατί δεν γνωρίζεις πολύ καλά τα σχέδια του ή δεν σε αφήνει να τα καταλάβεις. Πιστεύεις ότι υπάρχει από πίσω σκοπιμότητα και ίσως να εκνευρίζεσαι. Το Λιοντάρι έχει ένα στυλάκι και δεν λέει να κουνηθεί και εσύ κάθεσαι και περιμένεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις αρχίσει να σκέφτεσαι τι άλλο χρειάζεται να κάνεις για να βελτιώσεις τα οικονομικά σου. Εναποθέτεις τις ελπίδες σου σε κάτι που σου λέει η διαίσθησή σου και τώρα θέλεις να το κάνεις πράξη. Υπάρχει όμως έντονο παρασκήνιο και θα πρέπει να μην επηρεάζεσαι.

Γενικά: Βρίσκεσαι με κόσμο που επικοινωνείς και νιώθεις ότι σε καταλαβαίνει, οπότε αυτό θα σου δώσει την δυνατότητα να ελιχθείς και να είσαι άνετα με φίλους αλλά και με γνωστούς που μπορεί τώρα να γνώρισες.
Ερωτικά: Μέσα από συζητήσεις και όμορφα λόγια θα ξεφουσκώσει η ένταση κι εσύ πρέπει να εκμεταλλευτείς την στιγμή για να ηρεμήσεις τα πνεύματα γιατί οι συζητήσεις έπεφταν στο κενό. Ο Καρκίνος μπορεί να σε γεμίσει ενοχές και θα πρέπει να είσαι έτοιμος/η να υπερασπίσεις τον εαυτό σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Κάνεις επαφές και συζητήσεις γιατί θέλεις να διατηρήσεις αυτό που έχεις και μάλιστα προσπαθείς να το βελτιώσεις. Αν δουλέψεις σκληρά θα βρεις την χρηματοδότηση που ψάχνεις.
  
Γενικά: Η προσωπική σου άποψη μερικές φορές χρειάζεται να είναι εκλεπτυσμένη γιατί σε βοηθάει και σου δημιουργεί μια αύρα καλής ενέργειας. Όσο προσπαθείς για την αρμονία τόσο θα ξεπερνάς τις συναισθηματικές εντάσεις και εξαρτήσεις που μπορεί να νιώθεις ότι έχεις με τους γύρω σου.
Ερωτικά: Χρειάζεσαι λεπτούς χειρισμούς με τον Ζυγό γιατί αλλιώς θα ξεκινήσεις πάλι από την αρχή. Η ανάγκη της οικογένειας μαζί του σε σπρώχνει να αλλάξεις τελείως συμπεριφορά και στάση.
Οικονομικά & Καριέρα: Όσο και να προσπαθήσεις να ξεφύγεις από την υψηλή επιστασία άλλων ατόμων, προς το παρόν είναι δύσκολο, γιατί έχεις επιφορτιστεί με πολλά και πρέπει να ξοδεύεις τον χρόνο σου εκεί. Οι καλοί τρόποι και οι έξυπνοι χειρισμοί θα σου δώσουν τον χώρο που θέλεις να έχεις.

Γενικά: Προσπαθείς με κάθε τρόπο να δεις τα πράγματα από μια άλλη οπτική πλευρά γιατί δεν θέλεις να κάνεις λάθη. Είναι σαν να μην το συγχωρείς στον εαυτό σου και το θεωρείς και χάσιμο χρόνου. Αυτό βέβαια συμβαίνει περισσότερο σε σένα που έχεις γεννηθεί προς το τέλος του τρίτου δεκαήμερου. Περνώντας η ημέρα θα βελτιώνεις τις τεχνικές σου και θα βλέπεις και άλλα πράγματα.
Ερωτικά: Η διάθεση για να κοντρολάρεις τα πράγματα μερικές φορές κρύβεται πίσω από την μάσκα την φιλική. Και ίσως να πρέπει να αναθεωρήσεις κάποιες ιδέες που έχεις για τον εαυτό σου ότι είσαι πολύ απλός/η. Αντίθετα επειδή έχεις το ανικανοποίητο, δυσκολεύεσαι να ευχαριστηθείς και όλο ψάχνεσαι.
Οικονομικά & Καριέρα: Υπάρχουν διακυμάνσεις σε όλα τα επίπεδα. Αλλά σήμερα θα φτιάξουν αρκετά τα πράγματα γιατί θα έχεις σωστό κριτήριο που θα αρμόζει στις απόψεις σου και στις επιδιώξεις σου. Είναι σημαντικό να ρυθμίζεις αρμονικά με τους άλλους τις σχέσεις σου γιατί αυτό βοηθά πολύ στο να λειτουργεί η ομάδα πολύ δυνατά.

Γενικά: Έχεις ένα ιδανικό που χρειάζεται να το βρεις γιατί αλλιώς θα χαθείς μέσα στα πολλά που κάνεις. Το να μπορείς να ακούς και τα άλλα άτομα που είναι κοντά σου είναι για σένα το ιδανικότερο, αλλά δεν είναι καθόλου εύκολο γιατί τις περισσότερες φορές είσαι χωμένος/η μέσα στα δικά σου.
Ερωτικά: Αν επιμένεις με τον Ζυγό το μόνο που θα εισπράξεις είναι να έχετε μια ανοικτή σχέση η οποία όμως θα πληγώνει και τους δυο, αν δεν καθίσετε να συζητήσετε. Αυτό δεν είναι εύκολο γιατί δεν βρίσκετε χρόνο να συντονιστείτε.
Οικονομικά & Καριέρα: Χρειάζεσαι πολύ διπλωματικούς συμβιβασμούς για να ξεφύγεις από τα ίδια και τα ίδια. Υπάρχει μια διάσπαση από την πλευρά μιας ομάδας συνεργατών και αυτό εμποδίζει αρκετά τα πράγματα. Πρέπει να κάνεις πολλές επαφές για να επανέρθεις στα πρωταρχικά και πάλι στάδια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου