Τετάρτη 17 Ιουνίου 2015

Ο Νίκος Παπανώτας στο τιμόνι του Απόλλωνα



Γράφει ο Λύσανδρος Αμιτζόγλου

     Μέσα σε φιλικό κλίμα χώρισαν οι δρόμοι για την νέα ποδοσφαιρική χρονιά του ΑΠΟΛΛΩΝΑ με τον μέχρι πρότινος προπονητή του ΒΑΓΓΕΛΗ ΝΤΙΣΙΟ. Η διοίκηση και ο πρόεδρος της ομάδας κινήθηκαν άμεσα, αφού το θέμα του προπονητή είναι το πρώτο που πρέπει να λύσει η κάθε ομάδα, ερχόμενοι σε συμφωνία με τον ΝΙΚΟ ΠΑΠΑΝΩΤΑ.
    Άριστος γνώστης της Γ΄ ΕΘΝΙΚΗΣ στην όποια έχει θητεύσει με την ομάδα των ΛΕΥΚΑΔΙΩΝ για δύο χρόνια, αλλά και με την ΘΥΕΛΛΑ ΦΙΛΩΤΑ την περασμένη χρονιά.
Ο Βεροιώτης προπονητής συναντήθηκε με την διοίκηση του ΑΠΟΛΛΩΝΑ, συμφώνησαν σε όλα, ανακοινώνοντας μάλιστα την έναρξη της προετοιμασίας στις 25 Ιουλίου, ενώ θα προηγηθούν, σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί αργότερα, δύο – τρεις ημέρες δοκιμές ποδοσφαιριστών.
Ο νέος προπονητής του Απόλλωνα αναχώρησε για την ΡΟΔΟ έως τις 4 ΙΟΥΛΙΟΥ για το σεμινάριο προπονητών που γίνετε εκεί και θα συμμετάσχει και ο ίδιος για την αναβάθμιση του προπονητικού του διπλώματος
     Επίσης ο Πρόεδρος ήρθε σε συμφωνία με τον γυμναστή ΣΤΕΛΙΟ ΚΑΛΑΙΤΖΗ παλαίμαχο ποδοσφαιριστή της ομάδας αλλά και προπονητή παλαιότερα του ΑΠΟΛΛΩΝΑ ο οποίος θα είναι ο βοηθός του ΠΑΠΑΝΩΤΑ.
Πρώτη συνάντηση χθες βράδυ του νέου Δ.Σ. του Απόλλωνα.
Ηχηρή συμμετοχή σε αυτό του Γιάννη Καλαιτζίδη των ΛΕΥΚΑΔΙΩΝ !
Συνεδρίασε χθες Δευτέρα στα γραφεία του Απόλλωνα  το νέο διευρυμένο και ενισχυμένο διοικητικό συμβούλιο του Απόλλωνα που περιλαμβάνει αρκετά νέα πρόσωπα. Το όνομα που θα συζητηθεί για την συμμετοχή του στο Δ.Σ. του Απόλλωνα είναι του Γιάννη Καλαιτζίδη στην θέση του Αντιπροέδρου, ενός γνωστού παράγοντα του ποδοσφαίρου που έχει διατελέσει για χρόνια πρόεδρος της ομάδας των ΛΕΥΚΑΔΙΩΝ, συνδέοντας το όνομα του με την χρυσή εποχή των ΛΕΥΚΑΔΙΩΝ στην Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ. Ο γνωστός Ημαθιώτης επιχειρηματίας και παράγοντας συνδεόμενος με πολύ καλή φιλία με τον πρόεδρο του Απόλλωνα Γιάννη Θεοδωρίδη αποδέχτηκε την πρόταση του  να συμμετάσχει στο νέο Δ.Σ. προσφέροντας τις γνώσεις ως παράγοντας σε ομάδα Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ και στον ΑΠΟΛΛΩΝΑ .
Από κει και πέρα μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα θα γίνει η πλήρης σύνθεση και η κατανομή των αρμοδιοτήτων σε κάθε έναν σύμβουλο. Να αναφέρουμε τα ονόματα που πλαισιώνουν το νέο Δ.Σ. και είναι οι : Θεοδωρίδης Γιάννης, Καλαιτζίδης Γιάννης, Ουραηλίδης Θεοδόσης, Μαντζούκης Γιώργος, Τσίκος Γιάννης, Καζαντζίδης Σωκράτης, Αμιτζόγλου Γ. Λύσανδρος, όπως επίσης, ένας εκ των Παπαχρήστου, Κατσανίδη, Ασλανίδη  ως εκπρόσωπος των ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ, Σιδηρόπουλος Παντελής, Πίγκας Άγγελος, Παπαδόπουλος Νάκης, Γίτσας Λευθέρης, Τσιρακίδης Μιχάλης,  Στανίτσας Θωμάς ,

1 σχόλιο: