Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015

Οι ασπρόμαυρες ΄΄ΑΜΑΖΟΝΕΣ΄΄ του ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης τμήμα Γιαννιτσών



Σε πλήρη συνεργασία η Γυναικεία Σχολή Ποδοσφαίρου των Γιαννιτσών οι ΄΄ΑΜΑΖΟΝΕΣ΄΄ με τον  ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης
Θεσσαλονίκη - Γρηγόριου Λαμπράκη   20/6/2015
Οι ασπρόμαυρες ΄΄ΑΜΑΖΟΝΕΣ΄΄  του ΠΑΟΚ  Θεσσαλονίκης τμήμα  Γιαννιτσών.

Αυτός είναι ο νέος  τίτλος της γυναικείας σχολής ποδοσφαίρου των  Γιαννιτσών  που προήλθε μετά από τρίωρη συζήτηση , μεταξύ των υπευθύνων της σχολής των Γιαννιτσών και του Γενικού Αρχηγού των  γυναικείων  τμημάτων του ΠΑΟΚ  κο Προύσαλη Γεώργιο και του συνεργάτη του κο Ναλμπάντη Ηλία .

Η συνάντηση έγινε σε κεντρικό καφέ της Τουμπας σε θερμό και φιλικό κλίμα , όπου αναπτύχθηκαν όλες οι πλευρές μιας στέρεας και υγιούς συνεργασίας με μέλλον και διάρκεια , δεσμευόμενα αμφότερα και τα δυο μέλη .
 Από πλευράς Γιαννιτσών το πακέτο των δεσμεύσεων  περιέχει   :
·         Την προώθηση των ταλαντούχων  και ικανών  αθλητριών στην γυναικεία ομάδα του ΠΑΟΚ και μόνον σε αυτήν  
·         Την υποχρεωτική αναγραφή του σήματος του ΠΑΟΚ  Θεσσαλονίκης τόσο στην επίσημη στολή , όσο και στον ιματισμό προπόνησης
·         Τακτές επισκέψεις και συναντήσεις στις εγκαταστάσεις του ΠΑΟΚ για λόγους ενημέρωσης και συνεργασίας .
Τα αιτήματα  της σχολής των Γιαννιτσών που εξέφρασαν οι υπεύθυνοι ( η Διευθύντρια κα. Καρτάλη Κατερίνα , η Υπεύθυνη των παιδικών τμημάτων κα. Σουλιώτη Σπυριδούλα , η Υπεύθυνη εγγραφών κα. Αγιαννιδου Αναστασία και ο τεχνικός κος. Αβραμίδης Δημήτριος  )  ήταν :
·         η παροχή ιματισμού
·         η παροχή νέου και τεχνολογικά  εξελιγμένου προπονητικού υλικού
Για την συνεργασία αυτήν ο κ . Προύσαλης μεταξύ άλλων είπε :
<< Μια τέτοιου είδους συνεργασία με ομάδα εκτός Θεσσαλονίκης ήταν η επιθυμία μου εδώ και αρκετό καιρό και χαίρομαι που γίνεται τώρα με ανθρώπους , που γνωρίζουν την αγωνιστική πλευρά του  ποδοσφαίρου όπως κος Αβραμίδης και η προπονήτρια κα Αγιαννίδου , αλλά και την οργανωτική δομή του ποδοσφαίρου όπως οι κες Καρτάλη και Σουλιώτη που είναι και Καθηγήτριες Φυσικής Αγωγής . Αυτό που εγώ προσωπικά εύχομαι είναι η συνεργασία αυτή να έχει διάρκεια , να έχει εξέλιξη , και φυσικά επιτυχία  για το τμήμα των Γιαννιτσών , αλλά  και για τον ΠΑΟΚ. >>
Η διευθύντρια της σχολής των Γιαννιτσών κα Καρτάλη Κατερίνα τόνισε : << Αυτήν ακριβώς την συνεργασία ερευνούσαμε με τον κο Αβραμίδη προ τριετίας και πιστεύω πως ήρθε το πλήρωμα του χρόνου , γιατί μια συνεργασία σε απολυτό βαθμό με ένα επαγγελματικό σωματείο όπως είναι ο ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης σαφώς και δεν προκύπτει κάθε χρόνο . Η ευχή και η επιθυμία μας είναι η μακροημέρευση αυτής της συμφωνίας – συνεργασίας για το καλό , πρώτα των αθλητριών μας , μετά του ποδοσφαίρου και τέλος για το καλό της μεγαλύτερης επαγγελματικής εταιρείας ποδοσφαίρου  του βόρειου ημισφαιρίου της χώρας μας . >>

                  Κλείνοντας ο κος Προύσαλης διαβεβαίωσε την κα. Καρτάλη πως θα έρχεται συχνά στα Γιαννιτσά για να παρακολουθεί από κοντά την προπονητική διαδικασία των ασπρόμαυρων ΑΜΑΖΟΝΩΝ  και υποσχέθηκε πως , θα είναι παρόν και  στην έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου ενισχύοντας έτσι την προσπάθεια της σχολής του τμήματος των Γιαννιτσών .
Η διεύθυνση της γυναικείας σχολής ποδοσφαίρου των Γιαννιτσών , θέλει να ευχαριστήσει από καρδίας τον σύνδεσμο οργανωμένων φιλάθλων  του ΠΑΟΚ ( πατριαρχείο ) για την αμέριστη συμπαράσταση τους , έτσι ώστε να αποδώσει καρπούς αυτή η συνάντηση , καθώς και τον επιχειρηματία κο Μάκη Κασσίδη για τις προτάσεις του προς την σχολή μας .


Γιαννιτσά 23 / 6 / 2015
Από την Γυναικεία Σχολή Ποδοσφαίρου , Οι ασπρόμαυρες ΄΄ΑΜΑΖΟΝΕΣ΄΄  του ΠΑΟΚ  Θεσσαλονίκης τμήμα  Γιαννιτσών
Ανακοινώνεται :
Προκειμένου να στελεχωθεί πλήρως το αγωνιστικό τμήμα των γυναικών 17 άνω και να συμμετέχει  στο νέο πρωτάθλημα γυναικείου ποδοσφαίρου Βόρειου Ελλάδος , της περιόδου 2015 – 2016 , θα συνεχιστούν οι επιλογές , οι δωρεάν προπονήσεις και εγγραφές στις αθλητικές εγκαταστάσεις του ΑΘΛΟΠΟΛΙΣ με το εξής πρόγραμμα :
Δευτέρα  6μμ – 7.30             Τέταρτη  6μμ – 7.30                Παρασκευή  6μμ – 7.30  
Τις επιλογές , τα τεστ και το προπονητικό πρόγραμμα της σχολής επιμελούνται οι καθηγήτριες φυσικής αγωγής και προπονήτριες  κες Κατερίνα Καρταλη , Αγιαννιδου Αναστασία καθώς και ο τεχνικός κος Αβραμίδης Δημήτριος .
Στις επιλογές θα παραβρίσκεται και ο κος Ναλμπαντης Ηλίας που είναι συνεργάτης του Γενικού Αρχηγού του γυναικείου τμήματος του ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης , του κου Προύσαλη Γεώργιου.

Από την Διεύθυνση της σχολής υπογραμμίζεται πως θα γίνονται δεκτές όλες οι υποψήφιες ΄΄ΑΜΑΖΟΝΕΣ ΄΄  των 17 άνω από όλη την επικράτεια του νομού Πέλλας 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου