Τρίτη 23 Ιουνίου 2015

Δημήτρης Τσίτσος. Ένας ακοντιστής με μέλλον από τα Γιαννιτσά!



Αναμφισβήτητα μια από τις σημαντικότερες διακρίσεις που σημειώθηκαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων – Κορασίδων στις 20-21 Ιουνίου στα Τρίκαλα είναι η ασύλληπτη βολή στα 69,88μ. που σημειώθηκε από τον Γιαννιτσιώτη αθλητή Δημήτρη Τσίτσο κατά τον προκριματικό του ακοντισμού Παίδων η οποία και αποτελεί επίτευξη του ορίου (68,50μ.) για συμμετοχή στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Παίδων στο Κάλι της Κολομβίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο αθλητής του Ο.Φ.Κ.Α. ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ είναι ακόμα παμπαίδας α’ (γεννημένος το 2000) γεγονός που δεν του δίνει το εισιτήριο για το Παγκόσμιο καθώς σύμφωνα με τους κανονισμούς της παγκόσμιας ομοσπονδίας η συμμετοχή αφορά αποκλειστικά τους αθλητές της κατηγορίας Παίδων (γεννημένοι το 1998 και 1999). 
Σε κάθε περίπτωση η συμμετοχή του σε αποστολές με την εθνική ομάδα θεωρείται δεδομένη (στους Ολυμπιακούς Νεότητας ή στο Βαλκανικό Παίδων) και το μέλλον του προδιαγράφεται λαμπρό καθώς κατέχει ήδη την καλύτερη επίδοση όλων των εποχών στην Ελλάδα στην κατηγορία των παμπαίδων α’ (ακόντιο 600γραμ. – 67,02μ.) και την καλύτερη επίδοση όλων των εποχών στην Ελλάδα από παμπαίδα α’ με το βαρύτερο ακόντιο των παίδων (700γραμ. – 69,88μ.).
Συγχαρητήρια και ευχές για καλή συνέχεια!
Το Δ.Σ. του Ο.Φ.Κ.Α. ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου