Δευτέρα 27 Ιουλίου 2015

Τι λένε τα άστρα για σήμερα Δευτέρα 27/7



Να ζεις καλά!
Να γελάς συχνά!
Να αγαπάς πολύ!
Καλή εβδομάδα!


Γενικά
Οικονομικές αναγκαιότητες ή απώλειες «φρενάρουν» τα σχέδια σου για μια πιο ξέγνοιαστη συνέχεια! Και βέβαια καλό θα ήταν να μπεις από μόνος σου σε μια διαδικασία λιτότητας, ώστε να σου έρθει πιο «μαλακά». Γενικά η ημέρα δεν συστήνεται για νέα ξεκινήματα, αφού τόσο ο Κρόνος, όσο και ο Πλούτωνας ειδικεύονται στα τελειώματα και δεν είναι σκόπιμο να τους πας κόντρα.
Ερωτικά
Οι απογοητεύσεις και οι στενοχώριες είναι για να ξεπερνιούνται! Ύστερα από ένα πολλά υποσχόμενο Σ/Κ η συνέχεια δεν είναι ανάλογη, αφού τελικά κάποια πράγματα απλά, δεν γίνονται!

Γενικά
Τα προβλήματα ενός πολύ δικού σου ατόμου επηρεάζουν και τη δική σου καθημερινότητα, ενώ γενικότερα οι πιέσεις πολλαπλασιάζονται. Ωστόσο, αυτό που σου ζητά ο Κρόνος είναι να ορίσεις τις «κόκκινες γραμμές» σου όσον αφορά στις υποχρεώσεις αλλά και τα δικαιώματά σου. Διαφορετικά οι καταστάσεις, όπου προσφέρεις πολλά και δεν παίρνεις τίποτα θα συνεχίζονται.
Ερωτικά
Μια εκμυστήρευση ή αποκάλυψη θα σε βοηθήσει να καταλάβεις τι παιχνίδια παίζονται πίσω από την πλάτη σου. Ακόμη, η ανάδρομη Αφροδίτη σε ωθεί να επανεξετάσεις μια σχέση από το παρελθόν.

Γενικά
Ο Κρόνος σου ετοιμάζει καθυστερήσεις, εμπλοκές και μια σχετική ταλαιπωρία αλλά εδώ είναι που θα κριθεί η προνοητικότητα και η επάρκειά σου. Οι «εξετάσεις» σου μπορεί να αφορούν είτε ένα σοβαρό τεχνικό πρόβλημα, είτε μια αναποδιά στις μετακινήσεις σου, είτε απλά μια σύγκρουση με πρόσωπο, που είναι διατεθειμένο να εξαντλήσει επάνω σου όλη την αυστηρότητα του.
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, η συνάντηση με μια παλιά σου αγάπη, μπορεί να αλλάξει άρδην το τοπίο στην ερωτική σου ζωή. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε σκέψου πως δεν αξίζει να την κλονίσεις για ένα «γινάτι».

Γενικά
Ο Δίας σε στηρίζει οικονομικά, έχει μάλιστα όλη την καλή διάθεση να σε προικίσει με ένα κληροδότημα αξίας! Μπορεί βέβαια απλά να σε στηρίξει μέσω ενός προσώπου της οικογένειάς σου ή να σε βοηθήσει ώστε να φτιάξεις το σπίτι σου όπως ακριβώς το ονειρεύεσαι. Από την άλλη πλευρά, ο Κρόνος σε βάζει σε κάποια αναγκαία έξοδα, δεν θα είχε αντίρρηση όμως να πουλήσεις κάτι για να «ρεφάρεις».
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, και σκέφτεσαι να κάνεις το «μεγάλο βήμα», τότε μην περιμένεις τίποτα σπουδαίο, παρά μόνον μπελάδες! Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, το σοφότερο θα ήταν να δείτε μαζί με τον άνθρωπό σου, τα όποια θέματα σας απασχολούν.

Γενικά
Οι γιορτές και τα πανηγύρια παραχωρούν την θέση τους σε μάλλον δύσκολες καταστάσεις που μπορεί να σου αφήσουν και μια αίσθηση αποτυχίας. Όμως ο Κρόνος δεν σε θέλει «νοκ άουτ» αλλά πρόθυμο να συνεχίσεις την προσπάθειά σου, ξεσκαρτάροντας όλα αυτά που αποδείχτηκαν λανθασμένα ή ανεδαφικά στην πράξη. Πάρε τις αποφάσεις σου λοιπόν και ψηλά το κεφάλι!
Ερωτικά
Στην παρούσα φάση μάλλον δεν έχεις τον χρόνο ή την διάθεση να δώσεις προτεραιότητα στα ερωτικά σου, αφού πιέζεσαι από άλλες υποθέσεις. Περίμενε λοιπόν τις καλύτερες ημέρες που έρχονται!

Γενικά
Ο Κρόνος ενδέχεται να συμβάλλει σε ποικίλες καθυστερήσεις ή εμπόδια. Επιπλέον, οι πιέσεις που δέχεσαι μπορεί να σε κάνουν να χάσεις τον ύπνο σου αλλά το να εγκλωβιστείς στις λεπτομέρειες μιας υπόθεσης, δεν θα σε βοηθήσει πουθενά. Αν θέλεις πραγματικά να ξεφύγεις από τα προβλήματά σου δεν έχεις παρά να ακολουθήσεις την πατροπαράδοτη συνταγή της εργασιοθεραπείας!
Ερωτικά
Η ανάδρομη Αφροδίτη φέρνει κοντά σου περασμένες αλλά όχι ξεχασμένες αγάπες κι αν πραγματικά το επιθυμείς, μπορείς να δοκιμάσεις μια επανασύνδεση, ώστε να σου λυθούν οριστικά οι όποιες απορίες!

Γενικά
Έκτακτες οικονομικές υποχρεώσεις σε αναγκάζουν να αναθεωρήσεις τον προϋπολογισμό σου, μπορείς όμως και να προβείς σε μια πώληση, που θα σου λύσει τα χέρια. Επιπλέον, ο Κρόνος μπορεί να ενεργοποιήσει μια «εμπλοκή» με άτομο του φιλικού σου περιβάλλοντος, που είτε αντιμετωπίζει κάποιο σοβαρό πρόβλημα και χρειάζεται την βοήθεια σου, είτε απλά η συμπεριφορά του είναι απογοητευτική.
Ερωτικά
Το τετράγωνο του Άρη με τον Ουρανό δεν σου αφήνει πολλά περιθώρια. Είτε θα αλλάξεις τα κακώς κείμενα με μια κίνηση, είτε απλά θα περιμένεις να αιφνιδιαστείς από τις εξελίξεις.

Γενικά
Φαίνεται να αντιμετωπίζεις με σκληρότητα κάποια πρόσωπα, θεωρώντας ότι έφταιξαν και τώρα πληρώνουν τα λάθη τους. Ακόμη όμως κι αν σε αυτά συμπεριλαμβάνεις και τον εαυτό σου, να θυμάσαι ότι η άγονη κριτική δεν θα βοηθήσει πουθενά. Αντίθετα, ο Κρόνος θα ήθελε να αναζητήσεις νέα στηρίγματα, πιο σταθερά και πιο ασφαλή, πετώντας φυσικά όλα αυτά που αποδείχτηκαν ανεπαρκή.
Ερωτικά
Το τρίγωνο του Άρη με τον Χείρωνα φέρνει κοντά σου ένα πρόσωπο που είναι σε θέση να εκπληρώσει τα όνειρα και τις επιθυμίες σου. Ακόμη όμως κι αν είσαι ήδη σε μια σχέση, μπορεί να ανακαλύψεις ξανά τον έρωτά σου!

Γενικά
Μια αδιαθεσία μπορεί να αναστείλει κάποιες από τις δραστηριότητές σου αλλά ουσιαστικά σου δίνει την αφορμή για να σκεφτείς πιο σοβαρά το τι μπορείς να κάνεις για τον εαυτό σου, περιορίζοντας ενδεχομένως κάποιες κακές συνήθειες. Επιπλέον, ο Κρόνος μπορεί να τεστάρει την επάρκειά σου σε επαγγελματικά θέματα, ενώ παράλληλα «σηκώνει απαγορευτικό» για ένα ταξίδι αναψυχής. Πρώτα οι υποχρεώσεις!
Ερωτικά
Σε αυτήν την φάση είναι πολύ πιο εύκολο να αποδεσμευτείς, παρά να δεσμευτείς. Κάνε σκόντο λοιπόν στις υποσχέσεις που δίνεις, γιατί υπάρχει κόσμος που μπορεί να πληγωθεί και να αντιδράσει άσχημα!
  
Γενικά
Ο Άρης σε ταρακουνά για τα καλά, ανοίγοντας πολλά μέτωπα την ίδια στιγμή και καλώντας σε να αντιμετωπίσεις μια σειρά από έκτακτα περιστατικά. Από την άλλη πλευρά όμως ο Κρόνος επιβεβαιώνει την αποτελεσματικότητα σου στα δύσκολα, οπότε το κλείσιμο της ημέρας θα σε βρει μάλλον ενισχυμένο/η ή κερδισμένο/η. Σε αυτό θα συμβάλλουν και κάποιες πληροφορίες που θα σε βοηθήσουν να καταλάβεις πολλά.
Ερωτικά
Καλείσαι να διαχειριστείς απαιτήσεις που σε ξεπερνούν κι ίσως η καλύτερη λύση είναι να αφήσεις τα πράγματα να εξελιχθούν, χωρίς την παρουσία σου, που για την ώρα είναι μάλλον κόκκινο πανί!

Γενικά
Οι πιέσεις που δέχεσαι σε σημαντικούς τομείς της ζωής σου (σχέσεις, συνεργασίες και επαγγελματικά), μπορεί εύκολα να σε οδηγήσουν σε μια «έκρηξη» με απρόβλεπτες συνέπειες. Πριν όμως σηκώσεις το λάβαρο της επανάστασης, σκέψου μήπως τελικά εσύ ο ίδιος έβαλες τον εαυτό σου σε μια υπόθεση που δεν σε αντιπροσωπεύει, υπερεκτιμώντας τις δυνατότητές σου. Γιατί, αν είναι έτσι, δεν σου φταίνε σε τίποτα οι άλλοι!
Ερωτικά
Έφτασε η στιγμή για να πεις ένα μεγάλο «ναι» ή ένα μεγάλο «όχι». Να θυμάσαι πάντως ότι αν επιλέξεις να κινηθείς σε συντηρητικά πλαίσια, είναι σχεδόν βέβαιο ότι δεν θα σου «βγει» στο μέλλον.

Γενικά
Ο Κρόνος σου συστήνει να σχεδιάσεις προσεκτικά τις κινήσεις σου σε οτιδήποτε αφορά στη δουλειά σου, μια νομική υπόθεση ή ένα ταξίδι, αφού παραμονεύουν αναποδιές! Παράλληλα όμως, σου δίνει το έναυσμα για να βελτιώσεις την επάρκειά σου σε γνώσεις γύρω από θεωρητικά ή τεχνικά ζητήματα, ώστε να μπορέσεις να ανταποκριθείς σε μελλοντικές προκλήσεις. Περισσότερο διάβασμα λοιπόν και λιγότερη δράση.
Ερωτικά
Ο Άρης δεν σε αφήνει σε ησυχία και μακάρι να μπορούσες να ικανοποιήσεις όλα του τα «γούστα». Πώς γίνεται όμως να είσαι την ίδια στιγμή και ανεξάρτητος/η και εξαρτημένος/η ή τέρας λογικής και παθιασμένος/η; Ζήτα επειγόντως αναβολή!

Πηγή: astrology.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου