Πέμπτη 30 Ιουλίου 2015

Τραγωδία για τον Στέλιο Παπαθεμελή.Η κόρη του σκοτώθηκε πέφτοντας από τον 7ο όροφο…



Σοκαρισμένος από την απίστευτη τραγωδία που «χτύπησε» την οικογένειά του είναι ο Στέλιος Παπαθεμελής.
Η κόρη του  έχασε τη ζωή της, πέφτοντας από τον έβδομο όροφο πολυκατοικίας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, όπου διατηρεί το πολιτικό του γραφείο ο πρώην υπουργός.
Το τραγικό περιστατικό συνέβη λίγο πριν τις 20.00 χθες το βράδυ. Αμέσως έσπευσε στο σημείο ασθενοφόρο και αστυνομικοί, όμως η 48χρονη είχε καταλήξει.


Ο Στέλιος Παπαθεμελής, σε τραγική κατάσταση, προσπαθεί να συνειδητοποιήσει πώς χάθηκε η κόρη του.
Επρόκειτο για μία σεμνή, ιδιαίτερα χαμηλών τόνων κοπέλα, που ασχολείτο με την τέχνη και εκ περιτροπής βοηθούσε τα τελευταία χρόνια στο πολιτικό του γραφείο.
Ένα κορίτσι που δεν είχε τις πολιτικές φιλοδοξίες του πατέρα του, αλλά διακρτικά ήταν όλα αυτά τα χρόνια στο πλευρό του και τον βοηθούσε στο πολιτικό του γραφείο. Πολλές ήταν οι φορές που ερχόταν σε σύγκρουση με τον πατέρα της λέγοντάς του ότι έπρεπε να σταματήσει να ασχολείται τόσο προσηλωμένα με την πολιτική. Της άρεσε ο χορός, η ζωγραφική και ήταν ένα ιδιαίτερα ευαίσθητο πλάσμα.

Οπως λέει ο γνωστός πολιτικός, η κόρη του είχε ένα τραγικό τέλος καθώς γλίστρησε από το μπαλκόνι την ώρα που πήγε να φτιάξει το κοντάρι της σημαίας που υπήρχε εκεί. Η κόρη του ήταν πολύ γνωστή ηθοποιός και τον βοηθούσε στο πολιτικό του γραφείο.
Οι αστυνομικές Αρχές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα, ακόμα και αυτό της αυτοκτονίας.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου