Δευτέρα 6 Ιουλίου 2015

Δήλωση προέδρου ΔΗΜ.Τ.Ο. Πέλλας ΝΔ για το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος



Η Ιστορία δεν βιάζεται, δεν λειτουργεί ποτέ υπό πίεση, δεν καταγράφεται εν θερμώ, είναι σίγουρο ότι ο Αντώνης Σαμαράς θα καταγραφεί ως ο Πρωθυπουργός που στάθηκε όρθιος όταν οι άλλοι λύγιζαν, κράτησε την Ελλάδα και τους Έλληνες στο ύψος τους.
Είναι βέβαιο ότι δεν κατάφερε να πραγματοποιήσει το όραμα του για την Ελλάδα γιατί ανέλαβε στην χειρότερη οικονομικά περίοδο των τελευταίων 40 ετών, βρέθηκε στην δυσάρεστη θέση να πρέπει να βγάλει αυτός τα κάστανα από την φωτιά που άλλοι άναψαν.
Αν τα κατάφερε τότε η όχι θα φανεί στο αμέσως επόμενο διάστημα. Σύντομα οι Έλληνες θα δουν για άλλη μια φορά ποιος τους είπε αλήθειες και ποιος ψέματα. Ποιος πάλεψε για την πραγματική Αξιοπρέπεια των Ελλήνων και ποιος παραδόθηκε αμαχητί.
Είμαι υπερήφανος που τον γνώρισα, τίμησε την Ελλάδα και την παράταξη που τον τίμησε εκλέγοντας τον στην θέση του Πρωθυπουργού και Προέδρου της.
Ο Αντώνης Σαμαράς φεύγει Όρθιος, Υπερήφανος και Αξιοπρεπής, θέλω να ευχηθώ στους πολιτικούς του αντιπάλους να έχουν την τύχη να φύγουν και αυτοί με τον ίδιο τρόπο και όχι με ιπτάμενα μέσα.
Η παράταξη μας κατά το παρελθόν έχει αποδείξει ότι έχει πληθώρα ικανότατων στελεχών που μπορούν να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων για το καλό της Πατρίδας. Είμαι βέβαιος ότι όποιος και αν είναι ο επόμενος Πρόεδρος που θα επιλέξουν τα μέλη της ΝΔ θα είναι αντάξιος των προκατόχων του και φυσικά εγώ θα τον στηρίξω με όλες μου τις δυνάμεις, άσχετα αν θα είναι η προσωπική μου επιλογή, όπως έκανα πάντα τα 35 χρόνια που ανήκω στην Νέα Δημοκρατία.
Τέλος πιστεύω ότι το ύψιστο καθήκον όλων μας είναι να εργαστούμε μαζί για να βγούμε από την κρίση, οι στιγμές είναι πολύ κρίσιμες και επικίνδυνες για να αναλωνόμαστε σε μικροκομματικά παιχνίδια, όλοι μπορούμε να βάλουμε πλάτη και να στηρίξουμε την προσπάθεια της κυβέρνησης, με έναν μόνο όρο, την ειλικρινή δέσμευση από την πλευρά της ότι ο μόνος δρόμος είναι αυτός της Αλήθειας, είναι αυτός που οδηγεί στην παραμονή μας στην Ευρωπαϊκή οικογένεια, εκεί που γεννηθήκαμε και μεγαλώσαμε, εκεί που θέλουμε να μεγαλώσουν και τα παιδιά μας.

Νίκος Θωμαΐδης
Πρόεδρος Δημ.Τ.Ο. Πέλλας – Γραμματέας ΝΟ.Δ.Ε. Πέλλας

13 σχόλια:

  1. Θωμαϊδη μαζί με το κολητάρι σου τον Σταμενίτη κάντε πίσω με ελαφρά πηδηματάκια. Τη Ν.Δ από κόμμα την κάνατε απόκομμα. Τη φτάσατε στο 18%, την τεμαχίσατε σε άλλα κομματίδια και μου κάνει εντύπωση που μιλάς και είσαι και υπερήφανος. Λίγη τσίπα δεν έχετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η περιβόητη επιτροπή του "ΝΑΙ" δεν θα αναλάβει την πολιτική ευθύνη και να παραιτηθεί ρε ογκόλιθε της πολιτικής καμαρίλας και του παραπολιτικού διαδρομισμού κ.Θωμαϊδη;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΑΝ ΦΩΤΟΒΟΛΙΔΑ ΗΡΘΑΝ ΣΑΝ ΦΟΥΣΚΑ ΕΣΚΑΣΑΝ ΣΑΝ ΒΡΕΓΜΕΝΕΣ ΓΑΤΕΣ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ

      Διαγραφή
  3. Νίκο, μήπως είναι καιρό να τα μαζεύεις και εσύ; Την έκανες την Τοπική παραμάγαζο του γραφείου του Σταμενίτη. Αυτό δεν τοχει κάνει ποτέ κανένας πρόεδρος. go away

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κάποια στιγμή όλοι αυτοί σε τοπικό και εθνικό επίπεδο που έχτισαν εφήμερες καριέρες και "έκαναν όνομα" στις στάχτες της παράταξης θα περάσουν στη λήθη αφού πρώτα εισπράξουν την απαξίωση και τη χλεύη που τους αξίζει.Νίκο μαζί με τον πάτρονά σου τον τουρίστα της Πέλλας παρακαλώ αποχωρήστε "ησύχως" και αφήστε μας να ξαναφτιάξουμε τη μεγάλη κεντροδεξιά που μας αξίζει.Σε αντίθετη περίπτωση θα γευτείς ανείπωτη πίκρα που θα συνδιάζεται με πρωτόγνωρο σε βάρος σου διασυρμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. AΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΘΩΜΑΙΔΗ.ΠΕΣΑΤΕ ΜΕ ΤΟ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΑΤΕ ΜΕΓΑΛΟΣΧΗΜΟΙ ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ.ΓΕΛΟΥΣΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΥ ΝΟΜΙΖΕΣ ΠΩΣ ΣΕ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ.ΦΤΑΝΕΙ ΒΡΕ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΦΤΑΝΕΙ.ΔΩΣΕ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΞΕΦΤΙΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο συγκεκριμένος τύπος μου κάνει αίσθηση όχι γιατί θαυμάζει το Σαμαρά ,αλλά γιατί θαυμάζει τον εαυτό του που θαυμάζει ακόμη το Σαμαρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑΣ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΟΔΟΝΤΟΠΑΣΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο πολιτικός κλόουν του διαδικτύου ξαναχτυπά... Στη σκιά της παρένθεσης του Σταμενίτη, είσαι σίγουρα ένας ψυχαγωγικός τόνος που έδινε ένα ενδιαφέρον στην καθημερινότητά μας. Ευτυχώς που υπάρχεις και γελάμε... Αλλά τέρμα τα αστεία. Ήρθε η ώρα να ακολουθήσεις τον Διονυσάκη εκεί που πρέπει να βρίσκεστε: Στην γωνία. Καληνύχτα Νίκο! Καλυνύχτα Διονύση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το μόνο σίγουρο ειναι ότι ο Σαμαράς ποτε δεν έπρεπε να γινει προεδρος της ΝΔ ας έμενε στην Άνοιξη και πολυ του ηταν!!!! Δεν ξεχνώ ... Κι όσο για τον καλυτερο πρωθυπουργό άστο καλυτερα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. opsime neodhmokrati tsiraki toy stamkoy kai toy stamenith pante sthn politiki aniksi ekei anikete tsampa magkes makria apo thn nea dhmokratia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ρε Νικολακη βάλε καμιά φώτο σου στο i love 80s. Αυτά είναι σοβαρά θέματα δεν κάνει να ασχολείσαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή