Τετάρτη 8 Ιουλίου 2015

Στο γήπεδο της Δόξας Μελισσίου οι προπονήσεις της Γυναικείας ομάδας «ΑΜΑΖΟΝΕΣ»



Μετά από δίωρη συνάντηση και συζήτηση μεταξύ της διεύθυνσης της σχολή των ‘’ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΩΝ ΑΜΑΖΟΝΩΝ ’’ και  διοικητικών παραγόντων της  ‘’ΔΟΞΑΣ ΜΕΛΙΣΣΙΟΥ ’’ , βγήκε ένα θετικό ΝΑΙ στην χρησιμοποίηση του αγωνιστικού και προπονητικού χώρου από τις  ‘’ΑΜΑΖΟΝΕΣ ’’ , με έναν όμως βασικό όρο :   να είναι έτοιμος ο χλοοτάπητας .
Το αίτημα των ‘’ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΩΝ ΑΜΑΖΟΝΩΝ ’’που εξέφρασε η διευθύντρια του τμήματος Γιαννιτσών κα Κατερίνα Καρτάλη ήταν :

<<  Να μας χορηγηθεί προπονητικός και αγωνιστικός  χώρος με αποδυτήρια στις  γηπεδικές εγκαταστάσεις της ‘’ΔΟΞΑΣ ‘’ , για τριήμερη περιοδική προπονητική εργασία , με προκαθορισμένο ωρολόγιο και ημερήσιο πρόγραμμα , με την ευθύνη της διαφύλαξης να βαραίνει τους υπευθύνους των ‘’ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΩΝ ΑΜΑΖΟΝΩΝ ’’  >>.
Φυσικά στη συνεχεία της συζήτησης η διευθύντρια της σχολής διευκρίνισε πως το αίτημα αυτό αναφέρετε  ,  στη μεγάλη κατηγορία της σχολής στης ηλικίες δηλαδή 16 -17 άνω .
Η απάντηση στο παραπάνω αίτημα από τον πρόεδρο αλλά και από τους παρευρισκόμενους διοικητικούς παράγοντες έχει ως εξής :
<<  Τόσο σαν κοινότητα Μελισσίου όσο και σαν αθλητικός σύλλογος , σαφώς και θέλουμε μια τέτοια συνεργασία αφού πρόκειται για την μοναδική ομάδα γυναικείου ποδοσφαίρου του Νομού μας και μάλιστα όταν η επιστασία και η στήριξη της προσπάθειας αυτής , φέρει την υπογραφή του ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης .
             Σε αυτήν την επιθυμία  όμως  , αρκεί να συνεισφέρει και ο υπεύθυνος γεωπόνος γιατί αυτός είναι ο επιβλέπων και ο έχων την ευθύνη της νέας σποράς του χλοοτάπητα , αν δηλαδή μέχρι της  υποχρεώσεις της καινούργιας χρόνιας ο αγωνιστικός χώρος είναι έτοιμος , τότε σαφώς και θα χαρούμε για αυτήν την  συνεργασία >> .

Ευχαριστούμε θερμά το Δ.Σ. της  ‘’ΔΟΞΑΣ ΜΕΛΙΣΣΙΟΥ ‘’
 Η διευθύντρια του  τμήματος  των Γιαννιτσών
           Κατερίνα Καρτάλη  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου