Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015

Τι λένε τα άστρα για σήμερα Δευτέρα 31/8




Ο άνθρωπος δεν μπορεί να ανακαλύψει νέους ωκεανούς αν δεν έχει το θάρρος να απομακρυνθεί από την ακτή.




ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Ο Άρης σου βάζει δύσκολα, πλαισιώνοντας με μεγαλύτερη αίγλη τις όποιες επιτυχίες σου. Θα πρέπει όμως να είσαι έτοιμος/η για κάθε ενδεχόμενο, όπως επίσης να είσαι υποψιασμένος/η, αφού πολλά γίνονται εν κρυπτώ κι ίσως χρειαστεί να «ξετρυπώσεις» τους ενόχους! Επιπλέον πάρε όλα τα αναγκαία μέτρα ώστε να «αποκρούσεις» έγκαιρα μια ενδεχόμενη ίωση ή λοίμωξη.
Ερωτικά
Το θέμα δεν είναι αν αρέσεις ή όχι αλλά το ποια μπορεί να είναι η ποιότητα μιας σχέσης. Το ορμητικό πάθος συνήθως δεν συνάδει ούτε με την αξιοπιστία ούτε με την διάρκεια, οπότε μάλλον θα πρέπει να διαλέξεις ένα από τα δύο!
ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Ο Ποσειδώνας θέτει θέμα εμπιστοσύνης κι ίσως απογοητευτείς από την συμπεριφορά ενός δικού σου ανθρώπου, που μπορεί να αποδειχθεί κατώτερος των περιστάσεων. Παράλληλα, ο Άρης σε θέλει έτοιμο, είτε να διεκδικήσεις το καλύτερο για σένα σε μια οικογενειακή υπόθεση, είτε να αντιμετωπίσεις αποτελεσματικά κάποιες έκτακτες καταστάσεις στο σπίτι σου.
Ερωτικά
Ίσως σου γίνει μια πρόταση που κινείται στα όρια του... παραμυθιού αλλά αυτό μην το δεις μόνον μεταφορικά! Υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να πλανηθείς από υποσχέσεις, που δεν έχουν αντίκρισμα, γι' αυτό κράτα μικρό καλάθι.
Γενικά
Ο Ποσειδώνας σε έχει μπερδέψει για τα καλά κι είσαι έτοιμος/η να ενδώσεις σε μια επαγγελματική προοπτική, η οποία δείχνει βέβαια πολύ καλή αλλά είναι δύσκολο να ευοδωθεί. Παράλληλα, ο Άρης ενδέχεται να σε ταλαιπωρήσει με ένα σοβαρό τεχνικό πρόβλημα, ιδιαίτερα αν ταξιδέψεις, ενώ δεν θα λείψουν και κάποιες προστριβές με άτομα του περιβάλλοντός σου.
Ερωτικά
Μια απρόβλεπτη εξέλιξη μπορεί να φέρει τα πάνω κάτω, οπότε μην παίρνεις όρκο για τίποτα! Ακόμη κι αν είσαι μόνος/η και δεν ανησυχείς για την ισορροπία της σχέσης σου, μπορεί να σου τύχει ένα περιστατικό, δύσκολο στην διαχείρισή του.
Γενικά
Ο Άρης συμβάλλει σε οικονομικές προκλήσεις, που σίγουρα απαιτούν εκ μέρους σου μια δυναμική αντιμετώπιση. Τα καλά νέα είναι βέβαια ότι έχοντας ένα ιδιαίτερο κίνητρο, μπορείς να πετύχεις κάτι εξαιρετικά δύσκολο ή σπάνιο, από την άλλη πλευρά όμως θα πρέπει να έχεις τον νου σου σε έξωθεν διεκδικήσεις κι επιθετικές συμπεριφορές, που στοχεύουν στην «αφαίμαξή» σου.
Ερωτικά
Η προτίμηση των άλλων στο πρόσωπό σου είναι εμφανής, μπορεί μάλιστα να επισφραγιστεί και με ένα όμορφο δώρο. Από την άλλη πλευρά όμως αν είσαι ήδη σε μια σχέση, ενδέχεται να προκύψουν ζήλειες και αντιρρήσεις!
Γενικά
Όσο κι αν η λογική σου επιτάσσει να δράσεις «στα σίγουρα», φαίνεται πως τελικά θα δράσεις αυτοβούλως, παρασυρμένος/η είτε από το συναίσθημα, είτε από τον εγωισμό σου. Κι αυτό το «ρίσκο» έχει βέβαια τα υπέρ του, αφού θα σε κάνει να νιώσεις πιο «ζωντανός/η», από την άλλη πλευρά όμως μπορεί να βάλει σε άμεσο κίνδυνο τις πιο ρεαλιστικές σου επιδιώξεις.
Ερωτικά
Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Άρη στο ζώδιο σου δημιουργεί τις προϋποθέσεις για κάτι πολύ «δυνατό», το ερώτημα όμως είναι προς ποια κατεύθυνση! Γιατί όταν τα πάντα είναι διεκδικούμενα, η «νίκη» και η «ήττα» κρίνονται στις λεπτομέρειες.
Γενικά
Ο Ποσειδώνας δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να χαλαρώσεις καλύπτοντας πρωτίστως τις εσωτερικές σου ανάγκες, ωστόσο στον «πραγματικό» κόσμο ενδέχεται να υπάρξουν κάποιοι που θα θελήσουν να σε εκμεταλλευτούν ή να σε ξεγελάσουν. Διαχώρισε λοιπόν τις πνευματικές αναζητήσεις σου από εκείνα που επιτάσσει το συμφέρον σου, ώστε να αποφύγεις περαιτέρω μπλεξίματα.
Ερωτικά
Μπορείς να φαντάζεσαι ό, τι θέλεις, κερδίζοντας έτσι μια αίσθηση ευτυχίας, που σίγουρα θα σου αναπτερώσει το ηθικό. Από εκεί και ύστερα όμως, να θυμάσαι ότι οτιδήποτε πιο «χειροπιαστό», κινείται όντως στην σφαίρα της ουτοπίας!
Γενικά
Ο Άρης έχει κέφια κι εσύ έχοντας την τάση να ασχολείσαι με υποθέσεις άλλων, είναι βέβαιο ότι θα έχεις πολύ δουλειά, αφού οι ισορροπίες αναμένεται να διαταραχθούν σε πολλά επίπεδα. Εντάσεις και πολεμικές θα σου δώσουν την ευκαιρία να αναδείξεις για μια ακόμη φορά τις συνθετικές σου αρετές και το κυριότερο να ξεχάσεις τα δικά σου προβλήματα!
Ερωτικά
Η μεσολάβησή σου σε μια υπόθεση ενδέχεται να έχει μια απροσδόκητη συνέχεια, αφού από σύμβουλος μπορεί πολύ εύκολα να γίνεις είτε μέρος του προβλήματος, είτε μέρος της λύσης, ανάλογα με το από ποια πλευρά το βλέπει ο καθένας!
Γενικά
Ο Άρης «παίζει» με το ανθρώπινο θυμικό και η εξέλιξη σε ένα σημαντικό θέμα που σε απασχολεί φαίνεται να μην εξαρτάται τόσο από «αντικειμενικούς» παράγοντες αλλά πολύ περισσότερο από συμπάθειες ή αντιπάθειες που μπορεί να υποκρύπτουν κι ένα διαφορετικού τύπου ενδιαφέρον. Κατ' επέκταση και τα αίτια μιας σκληρής διαμάχης ή διεκδίκησης θα πρέπει να αναζητηθούν αλλού!
Ερωτικά
Οι προκλήσεις διαδέχονται η μια την άλλη, ωστόσο ο Κρόνος στο ζώδιό σου δεν σου επιτρέπει να υπαναχωρήσεις από τις αρχές και τα προαπαιτούμενά σου. Το πρόβλημα όμως είναι ότι ο/η σύντροφος σου μπορεί να μην είναι τόσο σκληροπυρηνικός/η!
Γενικά
Ο Ποσειδώνας σε κάνει να πιστεύεις ότι μπορείς να πετύχεις τα πάντα, αν όμως θέλεις πραγματικά να «μείνεις στο παιχνίδι», μάλλον θα πρέπει να περιορίσεις αυτήν την αισιοδοξία. Επιπλέον, το να κυνηγάς «φαντάσματα», πέρα από τον ουτοπικό του χαρακτήρα, μπορεί πολύ εύκολα να σε οδηγήσει κατ' ευθείαν στα «νύχια» κάποιων «αρπακτικών» που περιμένουν πώς και πώς τέτοιες ευκαιρίες!
Ερωτικά
Οι εξελίξεις στην προσωπική σου ζωή μπορεί να είναι ραγδαίες και απρόβλεπτες αλλά έχει μεγάλη σημασία το αν θα τις προκαλέσεις ή απλά θα αιφνιδιαστείς, αφού αν συμβεί το πρώτο, θα μεταφέρεις το όποιο πρόβλημα στους άλλους!
Γενικά
Οι καιροί είναι πονηροί κι αν θες να αντεπεξέλθεις αποτελεσματικά στις οικονομικές και επαγγελματικές προκλήσεις, σίγουρα θα χρειαστεί να επιστρατεύσεις όλες σου τις αρετές, ξεκινώντας από την προνοητικότητα σου! Γιατί όταν ο Άρης σε καλεί να διαχειριστείς απρόβλεπτες καταστάσεις ή «υπόγειες» διαδρομές, εκείνο που θα «μετρήσει» είναι οι δικλείδες ασφαλείας σου.
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, θα έχεις την ευκαιρία να βιώσεις κάτι πολύ «δυνατό», πρόσεξε όμως μήπως τελικά μια τέτοια εμπειρία σε ξεπερνά. Αν πάλι είσαι δεσμευμένος/η, το πιθανότερο είναι να επικρατήσει η σύνεση, μπροστά στον κίνδυνο να εκτεθείς.
Γενικά
Ο ενθουσιασμός σου «κτυπάει κόκκινο» αλλά αυτό μπορεί να σε κάνει να αγνοήσεις ή να υπερβείς κανόνες και αξίες, που για κάποιους άλλους είναι κόκκινες γραμμές!
Ο ενεργός Άρης είναι δίκοπο μαχαίρι κι όσο εύκολο είναι να συνεπάρει άτομα που διάκεινται ευνοϊκά απέναντι σου, άλλο τόσο μπορεί να αναδείξει εχθρότητες και αντιπαλότητες, αν οι τρόποι σου δεν είναι οι σωστοί!
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η σίγουρα θα βρεις αυτό που σου αξίζει, να ξέρεις όμως ότι η κατάσταση εξακολουθεί να είναι αβέβαιη. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, το πιθανότερο είναι να διαταραχθεί είτε από δική σου ευθύνη, είτε όχι.
Γενικά
Ο Ποσειδώνας σε βοηθά να εξαφανίσεις οτιδήποτε μπορεί να φαίνεται ενοχλητικό ή μειονεκτικό, με αποτέλεσμα να πετύχεις εύκολα και γρήγορα έναν σημαντικό στόχο. Επιπλέον συμβάλλει και στο να αποφύγεις το να γίνεις εσύ ο στόχος, κάτι που μπορεί να αποδειχθεί πολύτιμο και να σε προστατέψει σε μια φάση όπου οι επιδιώξεις κάποιων δεν έχουν ούτε ιερό, ούτε όσιο!
Ερωτικά
Οι συνθήκες σε ευνοούν για να κρύψεις αδυναμίες και ελαττώματα, εμφανίζοντας προς τα έξω ένα εξαιρετικά αρεστό πρόσωπο. Αν όμως αυτό μπορεί να σου αποφέρει κάποιο άμεσο «όφελος», δεν προσφέρεται για μια «επιλογή ζωής».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου