Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2015

To Τwitter δίνει τα ρέστα του με την υπουργοποίηση Τζάκρη
























  ΑΝ επρεπε ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ να μπει καπου η κυρα Τζακρη γιατι δεν καναμε ενα υπουργείο christian louboutin βρε αδερφε? #newgovGR

  -κ. Τζάκρη ποιο είναι το σχέδιό για τη Βιομηχανική παραγωγή; -Στις 2 σχολάω, πάω Κολωνάκι για Prada γόβες εκπληκτικές. Μετά καφέ. #newgovGR

κυβερνηση με πορταπορτα κ θοδωρα τζακρη. αυτη κι αν ειναι κυβερνηση απο τα λιντλ

Η μόνη σχέση που έχει η Τζάκρη με τη βιομηχανία ειναι με την βιομηχανία μόδας εύγε

Άτσα η Τζάκρη comeback στο #newgovGR (ευτυχώς που θα τελείωνε με το παλιό ο #syriza)

3 σχόλια:

  1. Τελικά σύντροφοι, όχι μόνο κολυμπήθρα του Σιλωάμ, αλλά μεταλλάκτης πολιτικών συνειδήσεων έγινε το «σωματείο». Η Ραχήλ Μακρή μετά τα κάγκελα της ΕΡΤ καβάλησε σαν όψιμη πασιονάρια την Αριστερή πλατφόρμα. Η δικιά μας Θοδώρα, μνημονεύει τον Κωνσταντίνο Καραμανλή.

    Και αν όντως στόχος της Κυβέρνησης είναι «να ανάψουν όσο περισσότερα φουγάρα γίνεται», τότε ο Άλεξ η μπίρμπα έκανε την καλύτερη επιλογή. Γιατί ως γνωστόν(ειδικά στους πράσινους τέως συντρόφους της) η Θοδώρα….. το ανάβει το «φουγάρο».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εκλεγεσαι βουλευτής με ενα συγκεκριμένο κομμα. Με το καλημέρα σας το συγκεκριμένο κομμα σε τιμά με υπουργοποίηση παρακάμπτοντας δυναμικότερα και ιστορικότερα στελέχη.
    Ψηφίζεις δυο μνημόνιο και τα υπερασπίζεσαι με παθος.
    Η περιοχή σου βοα για ρουσφετολογικες προσλήψεις, κανει λογο για παλαιοκομματικες και πελατειακές πρακτικές. Βγαίνεις με θρασσος στα κανάλια και το διαψεύδεις, απειλώντας με μηνύσεις.
    Προβαίνεις σε σκληρή κριτική για το κομμα της αντιπολίτευσης.
    Αντιλαμβάνεσαι οτι τα κουκιά δε βγαίνουν πλέον για το κομμα σου. Αν συνεχίσεις εκεί το πολιτικό σου μελλον ειναι αβέβαιο... και δεν εχεις κλείσει καλα-καλά τα σαραντα. Εισαι πολύ νεα για να αυτοκτονήσεις πολιτικα.
    Το κομμα της αντιπολίτευσης που κατεκρινες ανεβάζει τα ποσοστα του. Αυτοί που μεχρι χθες μπαίναν δε μπαίναν στη Βουλή ειναι πιθανό να ειναι η επομενη κυβέρνηση.
    Αποφασίζεις να φτύσεις το κομμα σου. Ειναι πλέον λιγο για τις φιλοδοξίες σου. Κι αρχίζεις να γλυφεις εκεί που εφτυνες.
    Τα στελέχη του κομματος που γλυφεις αντιδρούν σφοδρά στο ενδεχόμενο να μπεις στο ψηφοδέλτιο του κομματος στο Νομο. Σε ξερουν βλέπεις. Η ηγεσία του κομματος τους γραφει στα παλιά της τα παπούτσια.
    Και μπαίνεις στο ψηφοδέλτιο κι ο κοσμος (συγγνώμη οι πελάτες σου από την παραμονη σου στο πρωην κομμα σου) σε ψηφίζουν. Και εκλεγεσαι. Ως αριστερη πλέον. Σ ενα αριστερό κομμα που ομως τωρα απευθύνεται σε οικογενειαρχες.
    Και ψηφίζεις και τριτο μνημόνιο. Και μετα πνιγεις τον πονο σου στο Κολωνακι.
    Και ξαναγίνονται εκλογές.... και επανεκλέσαι.. και ξαναπαίρνεις υπουργείο.
    Δεν υπαρχει δικαιοσύνη τελικά. Ουτε ελπίδα.

    Υ.Γ Αφού τα κανάλια ετρεξαν διακαώς να παρουν δηλώσεις σου αμεσως μετά την ορκωμοσία σου, αφού ανεφεραν οτι εκλεψες την παρασταση με τις ενδυματολογικες σου προτιμησεις κι αφού ολο το τουιτερ ασχολείται μαζί σου, τον πετυχες τον στοχο σου ως πολιτικός. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εντάξει με τα βαρίδια τελειώσαμε , με τους φελούς τι γίνεται ρε παδιά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή