Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2015

Δημοσκόπηση του Πέλλα Δώθε για αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας



Από σήμερα Δευτέρα 5 Οκτωβρίου το Πέλλα Δώθε ξεκινάει δημοσκόπηση σχετικά με το ποιον από τους τέσσερις υποψηφίους θα θέλατε για επόμενο πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας. Να ενημερώσουμε ότι οι υποψήφιοι για την ηγεσία με αλφαβητική σειρά ονομάτων είναι οι:  Άδωνις Γεωργιάδης, Ευάγγελος Μεϊμαράκης, Κυριάκος Μητσοτάκης και Απόστολος Τζιτζικώστας.
Την δημοσκόπηση θα την βρείτε πάνω-πάνω στην δεξιά στήλη της ιστοσελίδας.


Σημείωση: Κάθε αναγνώστης μπορεί να ψηφίσει μόνο μία φορά από τον υπολογιστή του, το tablet ή το κινητό του ενώ του δίνεται και η δυνατότητα αλλαγής της επιλογής του.

4 σχόλια:

  1. Ο Βασιλειαδης ποσες φορες ψηφισε και Ο Αντωνης απο τις Αμπελιες.Ερε γλεντια χαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΑΝΔΡΙΤΣΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΨΙΦΗΖΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φωτός Μουρατογλου Ταπαζιδης
    Αιώνιοι καρεκλοκένταυροι που υπερασπίζονται τις θεσούλες τους και κρεμάστηκαν πάνω απο τον Μειμαράκη μια και μονο αυτος μπορει να εγγυηθεί την παραμονή μας στο παρελθόν !!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Λόγω του ότι πολλά γράφτηκαν και ακόμα περισσότερα θα γραφτούν και θα ειπωθούν περί ανασύνταξης της κεντροδεξιάς παράταξης, με αφορμή την εκλογή προέδρου στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, μπαίνω κι εγώ στον πειρασμό να καταθέσω τις δικές μου σκέψεις.
    Με αναλύσεις και συμπεράσματα του τύπου, «ο λαός προτιμά τον λαϊκισμό», ή «ο λαός σε λίγο καιρό θα καταλάβει το λάθος του», αποδεικνύεται περίτρανα ότι στην αξιωματική αντιπολίτευση, εξακολουθούν να πιστεύουν ότι φταίει ο γιαλός που είναι στραβός.
    Αντί να ψάχνουν να βρουν για το ποιος είναι ο ικανότερος να περάσει ως αντι-Τσίπρας, θα έπρεπε πρώτα να τα βάλουν κάτω και να δουν πώς θα διαμορφώσουν μία σοβαρή νέα κυβερνητική πρόταση. Πώς θα μπορέσουν μέσα από νέες πολιτικές να πείσουν με επιχειρήματα και ιδέες την κοινωνία ότι μπορούν να βρουν λύσεις στα σημερινά αδιέξοδά της, για τα οποία αναντίρρητα έχει μεγάλο μερίδιο ευθύνης και η ίδια η Νέα Δημοκρατία. Με ποιες πολιτικές θα βρουν δουλειά αυτοί που δεν έχουν, με ποιες πολιτικές θα γίνουν επενδύσεις, με ποιες πολιτικές θα αυξηθεί η ανταγωνιστικότητα των αγροτών.
    Αν το κατορθώσουν αυτό, τότε όποιος και αν είναι αρχηγός θα μπορέσει να διεκδικήσει με αξιώσεις την πρωθυπουργία αρκεί να αξιοποιήσει δημιουργικά και με θετική προσέγγιση, τον χώρο που θα αφήνει η φθορά που αναπόφευκτα θα υποστεί στο επόμενο διάστημα η Κυβέρνηση . Διαφορετικά, όποιος και να βγει, μάλλον θα περιμένει να πάρει πρώτα σύνταξη ο Τσίπρας.
    Όσο για τους επονομαζόμενους «βαρόνους» με τις ιδιοκτησιακές επί της παρατάξεως αντιλήψεις, μία υπενθύμιση. Ο ιδιοκτήτης είναι υποχρεωμένος να πληρώσει και τον «ΕΝΦΙΑ»!!!

    Υ.Γ. Κεντροδεξιά δεν γίνεται χωρίς δεξιά και δεν γίνεται ανασύνταξη, αν κάποιοι δεν βγουν στην σύνταξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή