Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2015

Νίκη και 2η θέση για τις νεανίδες του Πανεδεσσαϊκού



Με νίκη ολοκλήρωσε το φετινό πρωτάθλημα νεανίδων ο Πανεδεσσαικός καθώς επικράτησε με 57 – 42 του Σκυδραικού το περασμένο Σάββατο στο ΔΑΚ Έδεσσας.
Η νίκη αυτή κατατάσσει της ομάδα της πόλης στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας έναν μόλις βαθμό πίσω από την κορυφή.  


Σ ένα ματς διαδικαστικού χαρακτήρα οι δύο ομάδες μπήκαν χωρίς άγχος, με τους γηπεδούχος να βρίσκουν λύσεις έξω από την γραμμή των 6,75 καθώς η κλειστή άμυνα ζώνης του Σκυδραικού  δεν επέτρεψε διεισδύσεις και εύκολους πόντους.
Η διαφορά ασφαλείας των 13 πόντων που εξασφάλισε ο Πανεδεσσαικός από το πρώτο ημίχρονο έδωσε την ευκαιρία να πάρουν χρόνο συμμετοχής όλες οι αθλήτριες του ρόστερ αγωνιζόμενες στο μεγαλύτερο μέρος της επανάληψης αφήνοντας πολλές ελπίδες για το μέλλον καθώς οι περισσότερες εξ αυτών έχουν δικαίωμα συμμετοχής  στο πρωτάθλημα μίνι..

Οι αθλήτριες του Πανεδεσσαικού ευχαριστούν τους γονείς , τους συγγενείς και  τους φίλους της ομάδας που τους συμπαραστάθηκαν στο φετινό δύσκολο πρωτάθλημα των Νεανίδων .

Περίοδοι:
Α:  16  - 08
Β:  11  -  06 (ημίχρονο : 27– 14)
Γ:  13  -  10
Δ:  17  -  18 (τελικό 57 – 42)

Α.Σ. ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ
Μίλτσης Γ. : Ιωαννίδου Κ. 9 (1τρ), Μποζίνη Χ. 3 (1τρ), Παζάρκα Ε. 6 (2β), Σιάντη Ε. 12 (2τρ), Μπαρουτσή Μ. 6, Σιβένα Κ. 6 (1τρ, 3β), Καρτσαμάρη Ν. 13 (1τρ, 2β), Πάχου Ε., Βαμβακίδου Ε., Μπουτκάρη Ε., Κύκου Α. 2.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου