Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015

Φιλικό παιχνίδι των τμημάτων προμίνι του Μ. Αλέξανδρου Γιαννιτσών με τον Γ.Α.Σ Αλεξάνδρειας



Το Σαββάτο 12/12/2015 το τμήμα προμίνι του «Μ. Αλεξάνδρου» Γιαννιτσών υποδέχθηκε σε φιλικό παιχνίδι την αντίστοιχη ηλικιακά ομάδα του Γ.Α.Σ. Αλεξάνδρειας.
 Σε ένα παιχνίδι που έγινε σε ένα όμορφο και ζεστό αγωνιστικά περιβάλλον οι μικροί παίκτες και των δύο ομάδων ξεδίπλωσαν τα μπασκετικά τους χαρίσματα, κάνοντας ένα πολύ όμορφο παιχνίδι με πολλές εναλλαγές στο σκορ, αλλά και πολλές και όμορφες φάσεις.      
Σε δηλώσεις τους αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, οι υπεύθυνοι των δύο ομάδων τόνισαν τα εξής:


Χαριτίδης Χαράλαμπός (G.B.A. M. Αλέξανδρος Γιαννιτσών): «Ήταν ένα πολύ όμορφο παιχνίδι και από τις δύο ομάδες. Τα παιδιά σε αυτή την ηλικία χαίρονται με το να είναι μέσα στο γήπεδο και να αγωνίζονται. Η νίκη ή η ήττα δεν έχει και τόσο μεγάλη σημασία. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι μέσα από τα παιχνίδια εκτός του basketball μαθαίνουν να επικοινωνούν και να σέβονται συμπαίκτες και αντιπάλους. Όλα τα παραπάνω είναι πράγματα που θα τα χρειαστούν σίγουρα στην ζωή τους γιατί θα τους κάνουν πιο ολοκληρωμένους χαρακτήρες.   Ευχαριστώ πολύ τον coach της Αλεξάνδρειας Τσοπουρίδη Θεόδωρο άλλα και τους αθλητές της ομάδας του για την συμμετοχή τους»

Τσοπουρίδης Θεόδωρος (Γ.Α.Σ. Αλεξάνδρειας): «Ευχαριστώ την Ακαδημία Μπάσκετ του Μ. Αλεξάνδρου Γιαννιτσών για την φιλοξενία. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και από τις δύο ομάδες που πήραν μέρος στο παιχνίδι. Σκοπός όλων αυτών των παιχνιδιών είναι τα παιδιά να αγαπήσουν τον αθλητισμό και για μας ειδικότερα το basketball. Μέσα από το basketball μπορούμε να καταφέρουμε και να φτιάξουμε σωστούς αθλητές αλλά και υγιείς πνευματικά ανθρώπους. Ευχαριστώ τον coach Χαραλαμπό Χαριτίδη, για την όμορφη φιλοξενία.».


«Μ. Αλέξανδρος Γιαννιτσών»: Παπαδόπουλος Γιώργος, Φασουράκης Κώστας, Βαιραμίδης Κώστας, Γκιντσούδης Σιδέρης, Κυριαζής Γιώργος, Μπάτσιος Νικόλαος, Παρτσαλάκης Στέλιος, Πέτσος Θεόφιλος, -----------------, --------------, --------------, -------------.


«Γ.Α.Σ. Αλεξάνδρειας»: Τσοπουρίδης Χρήστος, Πουαρίδης Γιάννης, Στάκταρης Νίκος, Γερακιώτης Απόστολος, Τζιαβάρας δημήτρης, Τερζίδης Χρήστος, Νοτόπουλος Γιώργος, Μπελίστα Αλέξανδρος, Μουρκέζι Οδυσσέας, Ζωήδης Βαγγέλης, Μανίκας Κώστας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου