Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015

Τζάκρη και Σηφάκης ψηφίζουν την περικοπή παραμεθορίου επιδόματος.



 ΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΚΟΠΗ ΤΟΥ ΕΠΙΔΟΜΑΤΟΣ ΠΑΡΑΜΕΘΟΡΙΟΥ
Συναδέλφισσες και συνάδελφοι
Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ φέρνει προς ψήφιση στην Βουλή , την Τρίτη 15 Δεκεμβρίου , την δεύτερη δόση των προαπαιτούμενων μέτρων. Στο σχέδιο νόμου « Διαχείριση εξυπηρετούμενων δανείων , μισθολογικές ρυθμίσεις και άλλες επείγουσες διατάξεις εφαρμογής της συμφωνίας δημοσιονομικών στόχων και διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων» στο
άρθρο 19 , που αναφέρεται στο επίδομα παραμεθόριων περιοχών , ο νομός Πέλλας ΕΞΑΙΡΕΙΤΑΙ !!! Συγκεκριμένα αναφέρεται ότι « ……στους υπαλλήλους που υπηρετούν σε περιοχές της Θράκης ,των νησιών Ανατολικού Αιγαίου , των Δωδεκανήσων και σε απόσταση μέχρι και είκοσι (20) χιλιομετρα από τα σύνορα στους νομούς Θεσπρωτίας , Ιωαννίνων , Καστοριάς , Φλώρινας χορηγείται επίδομα παραμεθόριων περιοχών εκατό (100) ευρώ μηνιαίως…..»
Συναδέλφισσες και συνάδελφοι
η κατάργηση του επιδόματος της παραμεθορίου αποτελεί ένα τεράστιο πλήγμα στην ζωή των οικογενειών μας και του τόπου μας, καθώς μειώνεται δραματικά ο μηνιαίος μισθός μας , χρήματα του οποίου διαχετεύονταν καθημερινά στην τοπική αγορά.
Τα χτυπήματα όμως δεν έχουν τελειωμό
• Νέες μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις
• Αύξηση στα όρια ηλικίας συνταξιοδότησης
• Τσεκούρωμα στις παροχές υγείας
• Παράδοση των κόκκινων δανείων στα κοράκια των χρηματαγορών.
ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΦΤΏΧΕΙΑ
ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΣΤΗΝ ΒΑΡΒΑΡΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥΣ
Καλούμε τους συναδέλφους να στηρίξουν τους αγώνες με την συμμετοχή τους σε κάθε μορφής κινητοποίηση , στους χώρους εργασίας, στις γενικές συνελευσεις, στις απεργίες. Καλούμε τους βουλευτές του νομού (εξαιρουμένου του νεοφασιστικού μορφώματος της Χρυσης Αυγής) να καταψηφίσουν το σχέδιο νόμου. Η παρεμπόδιση και ανατροπή της αντιλαϊκής πολιτικής κυβέρνησης – ΕΕ-ΔΝΤ απαιτεί συμμετοχή, κοινωνική συμμαχία και κοινή δράση ΟΛΩΝ των λαϊκών στρωμάτων, ΑΠΑΙΤΕΙ να δυναμώσει η πάλη ενάντια σε αυτούς που αποφασίζουν για εμάς ΧΩΡΙΣ εμάς.
ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ
Συντονιστικό Σωματείων Εργαζομένων στο Δημόσιο Τομέα
Συντονιστικό Σωματείο Εργαζομένων στο Δημόσιο
Κατάργηση επιδόματος παραμεθορίου στο νομό Πέλλας

1 σχόλιο:

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΤΖΑΚΡΗ ΚΑΙ ΣΗΦΑΚΗ ΨΗΦΙΣΤΕ ΝΑ ΚΟΠΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΕΘΟΡΙΟΥ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή