Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2015

Απάντηση του Ιορδάνη Τζαμτζή σχετικά με την διεκδίκηση αναδρομικών πρώην βουλευτών




Σχετικά με την λίστα των 117 βουλευτών που δόθηκαν στην δημοσιότητα τα ονόματα που φέρονται να ζητούν αναδρομικά και με τόκο διαφορές αποδοχών εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ, ο πρώην βουλευτής Πέλλας κ. Ιορδάνης Τζαμτζής το όνομα του οποίου περιλαμβάνετε στην συγκεκριμένη λίστα, απαντά με δική του επιστολή όπου μεταξύ άλλων αναφέρει πως ο ίδιος έχει καταθέσει δήλωση παραίτησης από την διεκδίκηση των συγκεκριμένων αναδρομικών από τον Μάρτιο του 2012. 

Ακολουθεί η επιστολή η οποία λάβαμε από το γραφείο τύπου του πρώην βουλευτή κ. Τζαμτζή:

«Την στιγμή που η χώρα μας και οι συμπολίτες μας αντιμετωπίζουν  οξύτατα προβλήματα, ο κ. Τσίπρας και η κυβέρνηση του, «διαρρέει» στα ΜΜΕ, ονόματα βουλευτών της ΝΔ και άλλα, λέγοντας ότι διεκδικούν αναδρομικά.
Στόχος της κυβέρνησης είναι,  με ψέματα,  τουλάχιστον σε ότι με αφορά, να αποπροσανατολίσει τους πολίτες από την  δυσβάστακτη φορολογία και τις περικοπές συντάξεων και μισθών που επιβάλλει και να τους στρέψει εναντίον των βουλευτών.  
Είναι παλιά  αυτή η τεχνική.
Σε ότι με αφορά δηλώνω: Την Παρασκευή  23/3/2012  και ώρα 12:04, με Γενικό Αριθμό Κατάθεσης  6451/2012, κατατέθηκε  Δήλωση Παραίτησής μου από την διεκδίκηση αναδρομικών (δικόγραφο με ΓΑΚ 6412/2010), ενώπιον του Διοικητικού Πρωτοδικείου Αθηνών.
Αυτά για την αποκατάσταση της αλήθειας και παρακαλώ να δημοσιευτεί η δήλωσή μου.»


                                                                                   Με τιμή

                                                                         Ιορδάνης Τζαμτζής

3 σχόλια:

  1. Ο ΔΑΝΗΣ Η΄ ΒΡΗΚΕ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΒΡΕΞΕΙ ΤΟ ΠΑΞΙΜΑΔΙ ΤΟΥ Η΄ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΑΝΑΜΕΤΓΗΣΕΙΣ ΜΕ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΝ ΚΟΥΜΠΑΡΟ ΤΟΥ.
    ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΕΙΧΑ ΑΠΟΣΤΕΙΛΕΙ ΣΕ ΓΝΩΣΤΟ ΚΑΡΑΤΖΟΒΙΤΙΚΟ ΜΠΛΟΚ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΨΑΝΕ.
    ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΕΣΤΕ ΤΗΝ ΧΙΟΜΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ.
    ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μάλιστα πρώην Βουλευτά, πρώην Δήμαρχε, πρώην...ειδικέ σύμβουλε της ΤΕΔΚ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΑΞΙΜΑΔΟΦΑΓΟΣ Ο ΤΖΑΜΤΖΗΣ
    ΕΧΟΥΝΕ ΜΟΥΤΡΑ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    ΟΙ ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή