Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016

Νίκη για τα κορίτσια του Πανεδεσσαϊκού με 31-76 του Φ.Ο. Αριδαίας



Την δεύτερη τους νίκη για το πρωτάθλημα κορασίδων του Β΄ ομίλου σε ισάριθμα ματς πέτυχαν τα κορίτσια του ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΙΚΟΥ επικρατώντας εκτός έδρας του Φ.Ο. Αριδαίας με σκορ 31 - 76.

Το παιχνίδι έγινα μέσα σε ένα παγωμένο γήπεδο με την θερμοκρασία να βρίσκεται κάτω από τους μηδέν βαθμούς κάνοντας τις προσπάθειες των αθλητριών και των δύο ομάδων εξαιρετικά δύσκολες.


Οι αθλήτριες του ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΙΚΟΥ προσπάθησαν από την αρχή του ματς να τρέξουν τον ρυθμό του παιχνιδιού και να βρουν εύκολα καλάθια. Από το πρώτο δεκάλεπτο του παιχνιδιού δόθηκε η δυνατότητα να πάρουν αρκετό χρόνο συμμετοχής όλες αθλήτριες της αποστολής με βασικό στοιχείο την αποκόμιση εμπειριών και παραστάσεων ώστε να παρουσιαστούν έτοιμες για το πρωτάθλημα μίνι κοριτσιών που θα ξεκινήσει τον Μάρτιο.
Για την επόμενη αγωνιστική ο πρωτοπόρος ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ έχει ρεπό καθώς η ομάδα της Νέας Σάντας από το Κιλκίς αποχώρησε από την διεκδίκηση του αγώνα με αποτέλεσμα οι υπεύθυνοι της ομάδας να βρίσκονται σε διαδικασίες για την τέλεση κάποιου δυνατού φιλικού έτσι ώστε να παρουσιαστούν έτοιμες οι αθλήτριες στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος Α΄ κατηγορίας Γυναικών .

Περίοδοι:
Α: 10 - 21
Β: 04 - 14 (ημίχρονο : 14 – 35)
Γ: 08 - 18
Δ: 09 - 23 (τελικό 31 – 76)

Α.Σ. ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ
Μίλτσης Γ. : Καρτσμάρη Κ., Μαυρίδου Ε , Μποζίνη Χ. 14 (6β) , Βαμβακίδου Ε. 8 , Μπαρουτσή Μ. 6 , Σιβένα Κ. 11 (1β), Καρτσαμάρη Ν. 17 (3β), Πάχου Ε. 16, Αγγέλου Α , Κληντσάρη Ε. , Κάμτση Μ. 4 , Πάχου Ι, Κύκου Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου