Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2016

Μία ακόμα εκτός έδρας νίκη των Εφήβων των «Ικάρων»



Μετά τη διακοπή, λόγω εορτών, το εφηβικό τμήμα των "Ικάρων" Γιαννιτσών κλήθηκε να περάσει αλώβητο και από το κλειστό Γυμναστήριο της Έδεσσας, με αντίπαλο τον Πανεδεσσαικό ,πράγμα που κατάφερε παίζοντας εκπληκτικό μπάσκετ, νικώντας με τελικό σκορ 83-51. .
"...Πρώτο μας μέλημα ήταν να μπορέσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και μετά να επικεντρωθούμε στους αντιπάλους και να τους περιορίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο, μιας και οι παίκτες των γηπεδούχων έχουν ποιότητα και μαχητικότητα...." τόνισε ο Σπόντης Νίκος ,προπονητής των "Ικάρων".
"...Θέλαμε να διεκδικήσουμε οπωσδήποτε το παιχνίδι και επικεντρωθήκαμε παρουσιάζοντας ορισμένα «τρικ» προκειμένου να εκμεταλλευτούμε τα δυνατά επιθετικά κι αμυντικά μας στοιχεία. Σίγουρα ο αγώνας αναμφίβολα είχε ιδιαίτερα μεγάλο βαθμό σημασίας για εμάς, μιας και βαδίζουμε ολοταχώς προς τη β' φάση του εφηβικού πρωταθλήματος στην πρώτη μας συμμετοχή στη συγκεκριμένη διοργάνωση. Είμασταν απόλυτα συγκεντρωμένοι για σαράντα λεπτά και αυτό μας έδωσε τη μεγάλη νίκη. Τόσο το τεχνικό τιμ όσο και η διοίκηση έχουμε πίστη και μεγάλη εμπιστοσύνη στις δυνατότητες των εφήβων , περιμέναμε από τα παιδιά να ανταποκριθούν και να βγάλουν τον καλό τους εαυτό, όπως και έπραξαν! Συγχαρητήρια σε όλους και στους εφήβους του Πανεδεσσαικού που- παρά τις απουσίες τους- προσπάθησαν για το καλύτερο!....".
Σερέτης Θεολόγος (Ίκαροι) :"..Θεωρώ πως ο αγώνας που δώσαμε κόντρα στον Πανεδεσσαικό ήταν διαφήμιση του μπάσκετ. Είδαμε ένα εξαιρετικό αγώνα, ανάμεσα σε δύο σπουδαίες ομάδες με πολύ καλούς αθλητές. Γίνεται πολύ μεγάλη προσπάθεια από τους εφήβους μας γεγονός που αντανακλάται στην μέχρι τώρα πορεία μας, κάτι που πιστεύω ότι θα βοηθήσει πολύ ώστε να ανέβει η ποιότητα του αθλήματος και να έχουμε ένα αναβαθμισμένο εφηβικό πρωτάθλημα. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους μπασκεμπωλίστες και των δύο ομάδων, για το σπουδαίο θέαμα που παρουσίασαν.Συνεχίζουμε την σπουδαία φετινή μας πορεία με πλήρη συνείδηση ότι πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι και ταπεινοί έως τέλους.." ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου